Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, tsibosp said:

αυτη τη στιγμη το gamepass δεν εχει κατι ιδιαιτερο και σχεδον κανενα ΑΑΑ συγχρονο

Διότι όπως είναι γνωστό μόνο τα ΑΑΑ είναι κάτι ιδιαίτερο και τα indies είναι μόνο να βάζεις για κάνα 2ωρο. 

Δημοσ.
Στις 2/9/2022 στις 9:47 ΠΜ, safridia είπε

Για να ειναι ελαφρυτερο εχει λιγοτερα υλικα μεσα. Αρα ειναι φτηνοτερη η παραγωγη του.
Πρωτος υποπτος ο χαλκος του συστηματος ψυξης, τον αλλαζεις με αλουμινιο και κουτσα στραβα τα καταφερνει, σιγουρα δεν ειναι το ιδιο αλλα εβγαλες το ακριβο χαλκο και εβαλες το φτηνο αλουμινιο.
Παρε και μια αυξηση τιμης γιατι ετσι και γιναμε.
Βαλτε το στον κωλο σας.
Στο slim σε προσφορα το συζηταμε ξανα

Σιγά ρε φίλε. Εδώ πας στο σουπερμάρκετ και δε γκρινιάζεις για τις αυξήσεις! Για μια εφάπαξ αύξηση θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και κάνεις έτσι;! Αλλά αν είναι όλοι σαν εσένα,  καλύτερα να μην έχει τέτοιους πελάτες η Sony. Άπατα θα πάει. Γιατί να στο πουλάει με χασούρα δηλαδή; Σε ήξερε και από χτες; Ή μήπως σου έχει υποχρέωση;!

Δημοσ.
Στις 3/9/2022 στις 10:12 ΠΜ, tsibosp είπε

Εντωμεταξυ πολλοι μιλανε για το gamepass λες και τα παιχνιδια στα δινει για παντα πχ και τους κλεβεις. Τα παιχνιδια αφαιρουνται μετα απο ενα διαστημα. Πολυς κοσμος μεσα σε αυτο το διαστημα δεν προλαβαινει να φτασει ουτε στη μεση. Ακριβως οπως ειπαν και πιο πανω ειναι πολυ καλη υπηρεσια για καποιον που εχει απλετο χρονο και λιωνει και απιστευτο value για αυτους που βαζουν ενα indie χαζευουν 2-3 ωρες και δεν ξανασχολουνται. Επισης ολοι εχουν την καραμελα ΘΑ....ΟΤΑΝ ... OTAN βγει το επομενο diablo ΘΑ ειναι gamepass, OTAN βγει το Χ ΘΑ ειναι day 1, αυτη τη στιγμη το gamepass δεν εχει κατι ιδιαιτερο και σχεδον κανενα ΑΑΑ συγχρονο (περα απο κατι assassin creed κτλ που πλεον εχουν γινει meme titles και παραδειγμα προς αποφυγη). ΟΤΑΝ βγουν τιτλοι λοιπον ΘΑ το βαλουμε και ΟΤΑΝ βγουν και δεν ανεβασουν την τιμη (που θα το κανουν) εδω ειμαστε να τους στηριξουμε. Μπορει να γελανε καποιοι και να κραζουν SONY (και καλα κανουν γτ σε μερικες περιπτωσεις το εχουν παρακανει) αλλα αυτη τη στιγμη εχει πολλαπλασιο  value η προταση της SONY με το EXTRA παρα το gamepass, ειδικα αν εισαι σχετικα καινουριος χρηστης. 

Οσον αφορα την ειδηση, 200-300 γραμμαρια λιγοτερα εκτος απο το κοστος κατασκευης που σιγουρα κατι γλυτωνουν ανα κονσολα γλυτωνουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ δολλαρια απο τις μεταφορες. Ξερετε, δεν στελνουν 1-1 κονσολα στελνουν χιλιαδες.Υπολογιστε ποσο βαρος κοβεται και ποσες περισσοτερες κονσολες μεταφερονται στο ιδιο φορτιο. 

Όντας gamer απο αρχές 90 κυριολεκτικά στους 2 μήνες που το είχα βρήκα να παίξω 1 παιχνίδι.

Οκ αν ξεκινάς σήμερα το gaming το pool είναι μεγαλύτερο αλλά και πάλι τα περισσότερα παιχνίδια τα βρίσκεις και με 5-15 ευρώ πλέον.

AAA games ? Οκ κλασσικά θα σου που forza gears halo και flight whatever  εδώ και 8 χρόνια.Τρομερή γκάμα 1 αυτοκινήτων , 2 shooter και μια εξομοίωση αεροπλάνων...

Γράφουν μερικοί 120 ευρώ το χρόνο είναι 2 παιχνίδια..Ναι σωστά αλλά ποιά παιχνίδια άξιζαν ουσιαστικά full price day 1 στο pass ? Ποιά δηλαδή αν δεν είχε κάποιος pass θα έσκαγε 60ρι ? Προσωπικά δεν βλέπω κανένα.Για τα μόνα παιχνίδια που άξιζε τα 55 ευρώ που έδωσα φέτος ήταν τα Elden Ring , Horizon. 

Μα το θέο ας μου πει ένας ποιό παιχνίδι της MS exclusive άξιζε 60άρα φέτος.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Chocobo said:

Όντας gamer απο αρχές 90 κυριολεκτικά στους 2 μήνες που το είχα βρήκα να παίξω 1 παιχνίδι.

Οκ αν ξεκινάς σήμερα το gaming το pool είναι μεγαλύτερο αλλά και πάλι τα περισσότερα παιχνίδια τα βρίσκεις και με 5-15 ευρώ πλέον.

AAA games ? Οκ κλασσικά θα σου που forza gears halo και flight whatever  εδώ και 8 χρόνια.Τρομερή γκάμα 1 αυτοκινήτων , 2 shooter και μια εξομοίωση αεροπλάνων...

Γράφουν μερικοί 120 ευρώ το χρόνο είναι 2 παιχνίδια..Ναι σωστά αλλά ποιά παιχνίδια άξιζαν ουσιαστικά full price day 1 στο pass ? Ποιά δηλαδή αν δεν είχε κάποιος pass θα έσκαγε 60ρι ? Προσωπικά δεν βλέπω κανένα.Για τα μόνα παιχνίδια που άξιζε τα 55 ευρώ που έδωσα φέτος ήταν τα Elden Ring , Horizon. 

Μα το θέο ας μου πει ένας ποιό παιχνίδι της MS exclusive άξιζε 60άρα φέτος.

Όντας gamer από τις αρχές του 90 μέχρι τώρα έχω κατεβάσει από το Game Pass περίπου 100 παιχνίδια. 

Από αυτά έχω τελειώσει περίπου τα μισά. Από τα υπόλοιπα κάποια ελάχιστα τελικά δεν μου άρεσαν ενώ για τα περισσότερα δυστυχώς δεν φτάνει ο χρόνος μέσα στη μέρα. 

Ακόμα και αυτά που τελικά δεν μου άρεσαν κέρδος τα θεωρώ καθώς δεν χρειάστηκε να δώσω κάτι παραπάνω για να τα δοκιμάσω. Σε περίπτωση που δεν ήταν στο game pass απλά δεν θα τα δοκίμαζα ποτέ και θα εμένα με την απορία. 

ΟΚ, αν κάποιος παίζει 2-3 είδη παιχνιδιών ή θεωρεί πως μόνο τα ΑΑΑ παιχνίδια αξίζει να παιχτούν λογικά δεν έχει νόημα να βάλει.  

Από μη indie παιχνίδια έχω παίξει τα 2 Doom, 2 Forza Horizon, Red Dead Redemption 2, Jedi Fallen Order, Code Vein, Yakuza, Ace Combat 7, Hellblade, Wolfenstein, Prey, The Outer Worlds, Gears 5, Vampyr, Metro Redux, Batman, Psychonauts 2, Octopath Traveler. 

Κατά τα άλλα έχω παίξει και πάρα πολλά indies στη μέρα κυκλοφορίας τους που δεν τα έβρισκες 5-15€. 

Δεν είναι μόνο το 60αρι full price. Μπορεί να έπαιξες 4 παιχνίδια των 30€. Επίσης, τουλάχιστον εδώ στο insomnia, όποιος έχει game pass δεν εχει πληρώσει 120€ για το χρόνο. 

Δημοσ.
Στις 3/9/2022 στις 2:54 ΜΜ, NickTG είπε

Διότι όπως είναι γνωστό μόνο τα ΑΑΑ είναι κάτι ιδιαίτερο και τα indies είναι μόνο να βάζεις για κάνα 2ωρο. 

μα δεν ειπα κατι τετοιο. Εννοειται οτι αγαπαμε και στηριζουμε indies και εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι εκει που συμβαινουν και οι λιγες καινοτομιες οσον αφορα gameplay κτλ. Οταν πεθανει το indie θα πεθανει το gaming imo. Αυτο που εννοω ειναι οτι εχουν λυσσαξει με τα day1 releases AAA του gamepass που θα γλυτωνουμε 70αρια € με την συνδρομη και τι απιστευτο value που εχει, που μεχρι τωρα δεν εχει ουσιαστικα σχεδον κανενα. Αν βαλεις διπλα-διπλα τo τι προσφερουν οι συνδρομες (αυτη τη στιγμη) για εναν νεο συνδρομητη η υπηρεσια της sony εχει πολυ καλυτερο value (extra tier) απο την αντιστοιχη gamepass. Το επιχειρημα ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ , ΘΑ ΒΓΟΥΝ κτλ κτλ ..... σχολιαζω. Οταν λοιπον ΒΓΟΥΝ θα το βαλουμε! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...