KostasKri Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Tlykog είπε Η συνολική εμπειρία μετράει... Το αν είναι πιο ελαφρύ το σύστημα πώς ακριβώς αλλάζει την συνολική εμπειρία ώστε να μην είναι πια πελάτης τους; Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί το έχουν θεοποιήσει όλοι τόσο το gamepass. Είναι ωραίο να το βάλεις 1 μήνα για να δοκιμάσεις παιχνίδια. Μετά από αυτό για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει υποχρεώσεις και μπορεί να αφιερώσει 1-2 ώρες την μέρα για παιχνίδια, είναι πολύ πιο συμφέρον απλά να τα αγοράζει. 2 2
svartevarg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δηλαδή δίνεις το νεογέννητο παιδί σου και παίρνεις ένα ps5 στα ίδια κιλά.
Tetrabitos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Κάντε το και από πλαστελίνη. This is for the players. Θα συνεχίζουν να το αγοράζουν! 1 1 1
ff7lucas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Και γιατι μας νοιαζει η μειωση βαρους σε κονσολα που δεν ειναι φορητη; 4 3
Tlykog Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KostasKri είπε Το αν είναι πιο ελαφρύ το σύστημα πώς ακριβώς αλλάζει την συνολική εμπειρία ώστε να μην είναι πια πελάτης τους; Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί το έχουν θεοποιήσει όλοι τόσο το gamepass. Είναι ωραίο να το βάλεις 1 μήνα για να δοκιμάσεις παιχνίδια. Μετά από αυτό για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει υποχρεώσεις και μπορεί να αφιερώσει 1-2 ώρες την μέρα για παιχνίδια, είναι πολύ πιο συμφέρον απλά να τα αγοράζει. Για τις χρεώσεις μιλούσα... Για το gamepass... Αν και δεν έχω. Πόσο είναι το ετήσιο κόστος του; Πόσα παιχνίδια απολαμβάνεις και πόσο θα πλήρωνες για να τα αγοράσεις. Βάσει των τιμών του σήμερα, αν κάποιος παίζει πάνω από 3-4 καλά παιχνίδια τον χρόνο, τον συμφέρει το gamepass και ταυτόχρονα έχει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για να διαλέξεις ή απλά να δοκιμάσεις. Επιπλέον, βάσει αντικειμενικών στοιχείων (specs), το ΧΒΟΧ Series X είναι καλύτερο και φθηνότερο μηχάνημα από το PS5. Για την ομορφιά δε θα μιλήσω γιατί είναι υποκειμενική. Δεν έχω καμία κονσόλα νέας γενιάς (έχω ένα PS3 και ένα 360, που πιάνουν σκόνη...), αλλά αν αγόραζα κονσόλα με βάση την εμπειρία χρήσης θα πήγαινα σε XBOX με τα δεδομένα του σήμερα. Το ότι, εκεί στη Sony, αυξάνουν τιμές, μειώνουν κόστος και ταυτόχρονα έχουν και τις πιο ακριβές υπηρεσίες (αναλογικά με τον ανταγωνισμό) είναι καθαρά ο "αέρας του πρώτου". Αυτό που είχε η Intel και την έκραζαν όλοι ή η Nvidia και την κράζουν ακόμα... Σαν καταναλωτής δε μπορώ να καταλάβω γιατί το παρουσιάζουν σαν νεό ότι μείωσαν το κόστος παραγωγής με ταυτόχρονη αύξηση τιμών και προσπαθούν να το παρουσιάσουν και σαν κάτι θετικό για εμένα... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από Tlykog 3 1
KostasKri Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Tlykog είπε Για τις χρεώσεις μιλούσα... Για το gamepass... Αν και δεν έχω. Πόσο είναι το ετήσιο κόστος του; Πόσα παιχνίδια απολαμβάνεις και πόσο θα πλήρωνες για να τα αγοράσεις. Βάσει των τιμών του σήμερα, αν κάποιος παίζει πάνω από 3-4 καλά παιχνίδια τον χρόνο, τον συμφέρει το gamepass και ταυτόχρονα έχει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για να διαλέξεις ή απλά να δοκιμάσεις. Επιπλέον, βάσει αντικειμενικών στοιχείων (specs), το ΧΒΟΧ Series X είναι καλύτερο και φθηνότερο μηχάνημα από το PS5. Για την ομορφιά δε θα μιλήσω γιατί είναι υποκειμενική. Δεν έχω καμία κονσόλα νέας γενιάς (έχω ένα PS3 και ένα 360, που πιάνουν σκόνη...), αλλά αν αγόραζα κονσόλα με βάση την εμπειρία χρήσης θα πήγαινα σε XBOX με τα δεδομένα του σήμερα. Το ότι, εκεί στη Sony, αυξάνουν τιμές, μειώνουν κόστος και ταυτόχρονα έχουν και τις πιο ακριβές υπηρεσίες (αναλογικά με τον ανταγωνισμό) είναι καθαρά ο "αέρας του πρώτου". Αυτό που είχε η Intel και την έκραζαν όλοι ή η Nvidia και την κράζουν ακόμα... Σαν καταναλωτής δε μπορώ να καταλάβω γιατί το παρουσιάζουν σαν νεό ότι μείωσαν το κόστος παραγωγής με ταυτόχρονη αύξηση τιμών και προσπαθούν να το παρουσιάσουν και σαν κάτι θετικό για εμένα... Δεν νομίζω να ανακοίνωσε η ίδια η Sony ότι μείωσε το βάρος του PS5. Αυτό έγινε μάλλον από κόσμο που το παρατήρησε και το ανέφερε. Όλα τα άλλα περί μείωσης κόστους κτλ είναι δικά μας λόγια και υποθέσεις. (μπορεί να κάνω και λάθος και όντως να τα έχει ανακοινώση η ίδια, αλλά μου φαίνεται περίεργο) Η αύξηση στην τιμή ήταν αναμενόμενη λόγω αυτού που επικρατεί στον πλανήτη και σίγουρα το XBOX δεν θα μείνει στην απ'έξω. Δεν καταλαβαίνω πώς όλοι έχουν την απαίτηση να αγοράζουν τα τέλεια προιόντα χωρίς να θέλουν να πληρώσουν. Για το ότι όλα ανεβαίνουν εκτός από τους μισθούς (στην Ελλάδα τουλάχιστον) δεν φταίει ούτε η Sony ούτε η Samsung ούτε η Apple. Αυτές είναι εταιρίες και αν ακριβαίνουν οι πρώτες ύλες θα υπάρχει πολλές φορές αντίκτυπο και στις τιμές όταν δεν μπορούν να αποροφήσσουν άλλο. Το gamepass είναι ωραίο αν καίγεσαι και όπως είπες παίζεις πάνω απο 4-5 καλά games τον χρόνο. Δεδομένου ότι θες 120€ τον χρόνο για το gamepass τα οποία είναι 2 πάρα πολύ καλά παιχνίδια αγοράζοντάς τα day 1 στα οποία έχεις potential να αφιερώσεις 100 ώρες+. Προσωπικά έχω βάλει 2 φορές gamepass στην ζωή μου και αυτό κυρίως για να παίξω μαζί με φίλους που δοκίμαζαν παιχνίδια. Κάθε φορά δοκίμασα 3-4 παιχνίδια και γι αυτό τον λόγο θεωρώ πως 10€ είναι πολύ καλά. Αν ήθελα να παίξω σοβαρά ένα παιχνίδι και να αφιερώσω χρόνο θα το αγόραζα 2
mariosspitie Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μαλλον γι αυτο ανεβηκε η τιμη του. Ειναι τα εξοδα του διαιτολογου ! Ρε Sony . . 7 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν νομίζω να ανακοίνωσε η ίδια η Sony ότι μείωσε το βάρος του PS5. Αυτό έγινε μάλλον από κόσμο που το παρατήρησε και το ανέφερε. Όλα τα άλλα περί μείωσης κόστους κτλ είναι δικά μας λόγια και υποθέσεις. (μπορεί να κάνω και λάθος και όντως να τα έχει ανακοινώση η ίδια, αλλά μου φαίνεται περίεργο) Η αύξηση στην τιμή ήταν αναμενόμενη λόγω αυτού που επικρατεί στον πλανήτη και σίγουρα το XBOX δεν θα μείνει στην απ'έξω. Δεν καταλαβαίνω πώς όλοι έχουν την απαίτηση να αγοράζουν τα τέλεια προιόντα χωρίς να θέλουν να πληρώσουν. Για το ότι όλα ανεβαίνουν εκτός από τους μισθούς (στην Ελλάδα τουλάχιστον) δεν φταίει ούτε η Sony ούτε η Samsung ούτε η Apple. Αυτές είναι εταιρίες και αν ακριβαίνουν οι πρώτες ύλες θα υπάρχει πολλές φορές αντίκτυπο και στις τιμές όταν δεν μπορούν να αποροφήσσουν άλλο. Το gamepass είναι ωραίο αν καίγεσαι και όπως είπες παίζεις πάνω απο 4-5 καλά games τον χρόνο. Δεδομένου ότι θες 120€ τον χρόνο για το gamepass τα οποία είναι 2 πάρα πολύ καλά παιχνίδια αγοράζοντάς τα day 1 στα οποία έχεις potential να αφιερώσεις 100 ώρες+. Προσωπικά έχω βάλει 2 φορές gamepass στην ζωή μου και αυτό κυρίως για να παίξω μαζί με φίλους που δοκίμαζαν παιχνίδια. Κάθε φορά δοκίμασα 3-4 παιχνίδια και γι αυτό τον λόγο θεωρώ πως 10€ είναι πολύ καλά. Αν ήθελα να παίξω σοβαρά ένα παιχνίδι και να αφιερώσω χρόνο θα το αγόραζα Θα συμφωνησω μαζι σου. Ο μονος λογος που αξιζει ειναι αν ειστε 2-3 φιλοι που παιζετε το ιδιο game. Βλεπε Dying Light 2 και αραζετε σε μουλτι ετσι. 1
KostasKri Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, mariosspitie είπε Μαλλον γι αυτο ανεβηκε η τιμη του. Ειναι τα εξοδα του διαιτολογου ! Ρε Sony . . Θα συμφωνησω μαζι σου. Ο μονος λογος που αξιζει ειναι αν ειστε 2-3 φιλοι που παιζετε το ιδιο game. Βλεπε Dying Light 2 και αραζετε σε μουλτι ετσι. Και πάλι αν σου αρέσει τόσο και πληρώνεις αποκλειστικά γι αυτό το παιχνίδι, καλύτερα αγόρασε το. Θα δώσεις για 2 μήνες 20€ πεταμένα σε έναν κουβά και μετά δεν θα έχεις τίποτα. Δεν το συζητώ για αν παίζεις περισσότερο καιρό το ίδιο παιχνίδι 1 1
safridia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λυστε μου μια απορια εσεις οι δικηγοροι της Sony, πως γινεται να ακριβαι 3 ώρες πριν, KostasKri είπε ..... Η αύξηση στην τιμή ήταν αναμενόμενη λόγω αυτού που επικρατεί στον πλανήτη και σίγουρα το XBOX δεν θα μείνει στην απ'έξω. Δεν καταλαβαίνω πώς όλοι έχουν την απαίτηση να αγοράζουν τα τέλεια προιόντα χωρίς να θέλουν να πληρώσουν. Για το ότι όλα ανεβαίνουν εκτός από τους μισθούς (στην Ελλάδα τουλάχιστον) δεν φταίει ούτε η Sony ούτε η Samsung ούτε η Apple. Αυτές είναι εταιρίες και αν ακριβαίνουν οι πρώτες ύλες θα υπάρχει πολλές φορές αντίκτυπο και στις τιμές όταν δεν μπορούν να αποροφήσσουν άλλο. ... Και μιας τα εξηγεις ομορφα και φαινεται να κατεχεις απο ανωτερα οικονομικα μηπως μπορεις να μου απαντησεις γιατι η αυξηση εξαιρει τις ΗΠΑ; Εκει δεν εχει ανατιμησεις, δεν ακριβυναν οι πρωτες υλες; Μηπως εχουν χαμηλους μισθους; Μηπως τουςκαναν μειωσεις; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Παντα λεγαμε οτι η πρωτες φουρνιες εχουν χασουρα οι εταιριες, στα επομενα revision (που βελτιστοποιοιυν σχεδιασμο και κανουν οικονομια στα υλικα καθως και η προοδος των ημιαγωγων κανουν την παραγωγη φτηνοτερη) και βγαζουν καλα λεφτακια. Αλλα ο απληστος θελει και αλλα Η δικια μου αντιληψη λεει οτι εκει ΦΟΒΑΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ απο τον αντιπαλο Xbox οποτε δεν την περνει να κανει εξυπναδες και ψευτομαγκιες. Την Ιαπωνια δεν την ειχε ποτε, δεν την νοιαζει καν, μικρη χωρα. Τα υπολοιπα μερη εκβιαζει με την αυξηση τιμης που πουλαει καλα. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από safridia
KostasKri Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, safridia είπε Λυστε μου μια απορια εσεις οι δικηγοροι της Sony, πως γινεται να ακριβαι Και μιας τα εξηγεις ομορφα και φαινεται να κατεχεις απο ανωτερα οικονομικα μηπως μπορεις να μου απαντησεις γιατι η αυξηση εξαιρει τις ΗΠΑ; Εκει δεν εχει ανατιμησεις, δεν ακριβυναν οι πρωτες υλες; Μηπως εχουν χαμηλους μισθους; Μηπως τουςκαναν μειωσεις; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Παντα λεγαμε οτι η πρωτες φουρνιες εχουν χασουρα οι εταιριες, στα επομενα revision (που βελτιστοποιοιυν σχεδιασμο και κανουν οικονομια στα υλικα καθως και η προοδος των ημιαγωγων κανουν την παραγωγη φτηνοτερη) και βγαζουν καλα λεφτακια. Αλλα ο απληστος θελει και αλλα Η δικια μου αντιληψη λεει οτι εκει ΦΟΒΑΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ απο τον αντιπαλο Xbox οποτε δεν την περνει να κανει εξυπναδες και ψευτομαγκιες. Την Ιαπωνια δεν την ειχε ποτε, δεν την νοιαζει καν, μικρη χωρα. Τα υπολοιπα μερη εκβιαζει με την αυξηση τιμης που πουλαει καλα. 1η Γενάρη του 2021, 400$ ήταν 330€. Σήμερα, 2 Σεπτέμβρη του 2022, 400$ είναι 400€ παρά κάτι cents. Σε κάλυψα γιατί στην αμερική δεν έχουν ανεβάσει (ακόμα) τις τιμές αλλά εδώ βλέπουμε αισθητή διαφορά;
Tlykog Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, KostasKri είπε Δεν νομίζω να ανακοίνωσε η ίδια η Sony ότι μείωσε το βάρος του PS5. Αυτό έγινε μάλλον από κόσμο που το παρατήρησε και το ανέφερε. Όλα τα άλλα περί μείωσης κόστους κτλ είναι δικά μας λόγια και υποθέσεις. (μπορεί να κάνω και λάθος και όντως να τα έχει ανακοινώση η ίδια, αλλά μου φαίνεται περίεργο) Η αύξηση στην τιμή ήταν αναμενόμενη λόγω αυτού που επικρατεί στον πλανήτη και σίγουρα το XBOX δεν θα μείνει στην απ'έξω. Δεν καταλαβαίνω πώς όλοι έχουν την απαίτηση να αγοράζουν τα τέλεια προιόντα χωρίς να θέλουν να πληρώσουν. Για το ότι όλα ανεβαίνουν εκτός από τους μισθούς (στην Ελλάδα τουλάχιστον) δεν φταίει ούτε η Sony ούτε η Samsung ούτε η Apple. Αυτές είναι εταιρίες και αν ακριβαίνουν οι πρώτες ύλες θα υπάρχει πολλές φορές αντίκτυπο και στις τιμές όταν δεν μπορούν να αποροφήσσουν άλλο. Το gamepass είναι ωραίο αν καίγεσαι και όπως είπες παίζεις πάνω απο 4-5 καλά games τον χρόνο. Δεδομένου ότι θες 120€ τον χρόνο για το gamepass τα οποία είναι 2 πάρα πολύ καλά παιχνίδια αγοράζοντάς τα day 1 στα οποία έχεις potential να αφιερώσεις 100 ώρες+. Προσωπικά έχω βάλει 2 φορές gamepass στην ζωή μου και αυτό κυρίως για να παίξω μαζί με φίλους που δοκίμαζαν παιχνίδια. Κάθε φορά δοκίμασα 3-4 παιχνίδια και γι αυτό τον λόγο θεωρώ πως 10€ είναι πολύ καλά. Αν ήθελα να παίξω σοβαρά ένα παιχνίδι και να αφιερώσω χρόνο θα το αγόραζα Το βάρος είναι κυρίως ο χαλκός στα ηλεκτρονικά και βασικά όλα τα μέταλλα... Αυτά που κοστίζουν. Δεν χρειάζεται να υποθέσεις. Όσο για την άυξηση των τιμών από MS για το XBOX: Όταν είσαι επιχειρηση σε ενδιαφέρει να πουλήσεις τα αγαθά σου στην υψηλότερη δυνατή τιμή. Όταν είσαι καταναλωτής σε ενδιαφέρει να αγοράζεις τα αγαθά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Εσύ σαν τί μιλάς; Σαν επιχείρηση ή σαν καταναλωτής; Ξεκαθάρισε τη θέση σου για να σου πω αν έχεις δίκιο ή όχι. Οι εταιρείες αυτές βγάζουν από παντού. Το πόσο θέλουν να βγάζουν είναι στρατηγικές επιλογές. Η MS είναι δεύτερη, προσφέρει καλύτερες επιλογές. Η Sony πρώτη και αρμέγει από όπου και όσο περισσότερο μπορεί. Δεν είναι θέμα καλοσύνης ή κακίας από κάποια εταιρεία. Κάθε εταιρεία, σε κάθε κλάδο, κάνει το ίδιο. Το φρένο σε αυτό είναι μόνο ο συνειδητοποιημένος καταναλωτής... Όχι μόνο για να δοκιμάζεις παιχνίδια. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στο gamepass που αξίζουν να τα τερματίσεις και αν τα πλήρωνες θα έδινες περισσότερα χρήματα. Κανένας δε σου απαγορέυει να αγοράσεις τα παιχνίδια που θέλεις έτσι κι αλλιώς. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από Tlykog
Tetrabitos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Από το 2014 έως το 2020 η Sony έγινε μεγαθήριο στις κονσόλες. Η Ms είχε αποτύχει και φυτοζωουσε. Λιγότερες από τις μισές ps4 κονσόλες πούλησε. Η Nintendo έπαιζε σε δικιά της κατηγορία από το 2017 και μετά με το switch. Γιατί πιο πρίν το wii u πήγε απατο, άντε να την κρατούσε το 3ds... Τώρα φυσικά και καλοεμαθε και θα ζητάει τα περισσότερα λεφτά. Σκοπός είναι των καταναλωτών να τα αλλάξουν όλα. Ζητάτε παραπάνω από την μαμά Sony. Ο Μεγαλύτερος φόβος της Sony και της κάθε εταιρίας είναι να αγοράσεις την κονσόλα στην επίσημη χαμηλότερη τιμή και να παίζεις δωρεάν παιχνίδια online και να μην δίνεις Φράγκο για skins, season pass playstation plus κτλπ. Ήρθε η ώρα να φτιάξει όπως και κάνει, μια μικρή προσπάθεια ένα gamepass. Εκεί πάει το πράγμα. Σταθερό εισόδημα στις τσέπες της από παλιά αλλά και καινούργια παιχνίδια (αν το μπορέσει αυτό). Δες ακόμα και τα streaming services, Netflix, Apple tv, Disney, Hulu κτλπ. Δεν λέω δεν είναι και επιπέδου Spielberg, Cameron, Kubrick, Oliver stone κτλπ. Αλλά βγάζουν από αυτό και από σειρές, ταινίες και άλλα.
safridia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, KostasKri είπε 1η Γενάρη του 2021, 400$ ήταν 330€. Σήμερα, 2 Σεπτέμβρη του 2022, 400$ είναι 400€ παρά κάτι cents. Σε κάλυψα γιατί στην αμερική δεν έχουν ανεβάσει (ακόμα) τις τιμές αλλά εδώ βλέπουμε αισθητή διαφορά; Οι κονσολες που συζηταμε (PS5, PS5 digital) κατασκευαζονται στις ΗΠΑ η στην ΕΕ;
tsibosp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, KostasKri είπε Προσωπικά έχω βάλει 2 φορές gamepass στην ζωή μου και αυτό κυρίως για να παίξω μαζί με φίλους που δοκίμαζαν παιχνίδια. Κάθε φορά δοκίμασα 3-4 παιχνίδια και γι αυτό τον λόγο θεωρώ πως 10€ είναι πολύ καλά. Αν ήθελα να παίξω σοβαρά ένα παιχνίδι και να αφιερώσω χρόνο θα το αγόραζα Εντωμεταξυ πολλοι μιλανε για το gamepass λες και τα παιχνιδια στα δινει για παντα πχ και τους κλεβεις. Τα παιχνιδια αφαιρουνται μετα απο ενα διαστημα. Πολυς κοσμος μεσα σε αυτο το διαστημα δεν προλαβαινει να φτασει ουτε στη μεση. Ακριβως οπως ειπαν και πιο πανω ειναι πολυ καλη υπηρεσια για καποιον που εχει απλετο χρονο και λιωνει και απιστευτο value για αυτους που βαζουν ενα indie χαζευουν 2-3 ωρες και δεν ξανασχολουνται. Επισης ολοι εχουν την καραμελα ΘΑ....ΟΤΑΝ ... OTAN βγει το επομενο diablo ΘΑ ειναι gamepass, OTAN βγει το Χ ΘΑ ειναι day 1, αυτη τη στιγμη το gamepass δεν εχει κατι ιδιαιτερο και σχεδον κανενα ΑΑΑ συγχρονο (περα απο κατι assassin creed κτλ που πλεον εχουν γινει meme titles και παραδειγμα προς αποφυγη). ΟΤΑΝ βγουν τιτλοι λοιπον ΘΑ το βαλουμε και ΟΤΑΝ βγουν και δεν ανεβασουν την τιμη (που θα το κανουν) εδω ειμαστε να τους στηριξουμε. Μπορει να γελανε καποιοι και να κραζουν SONY (και καλα κανουν γτ σε μερικες περιπτωσεις το εχουν παρακανει) αλλα αυτη τη στιγμη εχει πολλαπλασιο value η προταση της SONY με το EXTRA παρα το gamepass, ειδικα αν εισαι σχετικα καινουριος χρηστης. Οσον αφορα την ειδηση, 200-300 γραμμαρια λιγοτερα εκτος απο το κοστος κατασκευης που σιγουρα κατι γλυτωνουν ανα κονσολα γλυτωνουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ δολλαρια απο τις μεταφορες. Ξερετε, δεν στελνουν 1-1 κονσολα στελνουν χιλιαδες.Υπολογιστε ποσο βαρος κοβεται και ποσες περισσοτερες κονσολες μεταφερονται στο ιδιο φορτιο. 2
KostasKri Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, safridia είπε Οι κονσολες που συζηταμε (PS5, PS5 digital) κατασκευαζονται στις ΗΠΑ η στην ΕΕ; Σε καμία από τις δύο. Στην Κίνα λογικά ή κάπου εκεί γύρω. Τι σχέση έχει αυτό όμως με το γιατί δεν έχει ανέβει η τιμή στην Αμερική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα