AspKat Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Θα σας παρακαλούσα να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας στο ΠΜΣ Ψηφιακές Εφαρμογές και Καινοτομία του τμήματος Πληροφορικής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Η έρευνα αποσκοπεί στο να αναδείξει αν τα ξενοδοχειακά καταλύματα διαθέτουν σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες και κατα πόσο αυτές καλύπτουν τις ανάγκες μας σήμερα. https://forms.gle/sptoxpmGMwNGPfMf9 Για τη συμπλήρωση του δε χρειάζεται παραπάνω από 7-8 λεπτά και η συμμετοχή σας θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην εκπόνηση της εργασίας μου! Σας ευχαριστώ! 🙂 2
agn0spt93 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Και από εμένα. Χρειαζόταν να ήταν τόσο σύνθετο - μεγάλο; Συνήθως οι περισσότεροι στα μισά το κλείνουν γιατί βαριούντε. 1
AspKat Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 @agn0spt93 Καλησπέρα, Επειδή αφορά διπλωματική εργασία μεταπτυχιακού θα πρέπει να βγουν κάποια αποτελέσματα για να γραφτεί και όλη η εργασία! Σ΄ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα