Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Mirage [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια εβδομάδα νωρίτερα μετακινείται το release date, ισχύει ή ράδιο αρβύλα; 

Περίεργη απόφαση, αν ισχύει. 

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Gulik είπε

Μια εβδομάδα νωρίτερα μετακινείται το release date, ισχύει ή ράδιο αρβύλα; 

Περίεργη απόφαση, αν ισχύει. 

Ισχύει

Πάει να αποφύγει τον χαμό, Forza Motorsport, Lords of the Fallen, Alan Wake 2, City Skylines 2, Metal Gear Solid Collection, Alone in the Dark, Total War: Pharaoh

Καθόλου περίεργη απόφαση δλδ

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gulik είπε

Αν τυχόν δούμε ακόμη ένα release γεμάτο bugs, θα πέσει διπλό και τριπλό κράξιμο για αυτή την επιλογή. 

9/10 games έχουν bugs. Μάθαμε πλέον να ζούμε με αυτά

Δημοσ.

Εταιρεία-κολοσσός στο gaming, σαν την Ubisoft, σπάνια παίρνει τέτοιες αποφάσεις, αρκετοί είναι πιθανό να περιμένουν παρέλαση από bugs, αλλά ίσως αυτή η νωρίτερη ημερομηνία τελικά να δείχνει ότι είναι και πολύ σίγουροι για τον τίτλο, την ποιότητά του, και την επιτυχία του, οι δημιουργοί του. Θα δούμε. 

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Gulik είπε

Εταιρεία-κολοσσός στο gaming, σαν την Ubisoft, σπάνια παίρνει τέτοιες αποφάσεις, αρκετοί είναι πιθανό να περιμένουν παρέλαση από bugs, αλλά ίσως αυτή η νωρίτερη ημερομηνία τελικά να δείχνει ότι είναι και πολύ σίγουροι για τον τίτλο, την ποιότητά του, και την επιτυχία του, οι δημιουργοί του. Θα δούμε. 

Και άλλες εταιρείες κολοσσοί του gaming ήταν σίγουρες για το προϊόν τους και...

• Like 1
Δημοσ.

Βγαινει το Mirage και ακομα το valhalla η complete δεν εχει πεσει κατω απο 30 ευρω. Ενω odyssey/origins οι gold εκδοσεις επεσαν αρκετα πιο γρηγορα στα 25 και 15 ευρω. 

Δημοσ.

Μου φαίνεται γενικά ισχύει αυτό τον τελευταίο χρόνο, όχι μόνο για τους τίτλους της Ubisoft.

Εκεί που περίμενα γύρω στους 4-8 μήνες να πάρω ένα game, τώρα μου φαίνεται πρέπει να περιμένω χρόνο++ για αντίστοιχη πτώση τιμών.

Δεν ξέρω μπορεί να είναι και ιδέα μου.

Απλά το mirage γενικά προωθείται σαν μικρότερος τίτλος σε σχέση με Odyssey/Valhalla οπότε λογική η μικρότερη τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, just getting started είπε

Μου φαίνεται γενικά ισχύει αυτό τον τελευταίο χρόνο, όχι μόνο για τους τίτλους της Ubisoft.

Εκεί που περίμενα γύρω στους 4-8 μήνες να πάρω ένα game, τώρα μου φαίνεται πρέπει να περιμένω χρόνο++ για αντίστοιχη πτώση τιμών.

Δεν ξέρω μπορεί να είναι και ιδέα μου.

Απλά το mirage γενικά προωθείται σαν μικρότερος τίτλος σε σχέση με Odyssey/Valhalla οπότε λογική η μικρότερη τιμή.

Εχουν μαθει το κολπο εκει στην ubisoft. Παλιοτερα εβγαζαν βασικη εκδοση+season pass. Τωρα προσθεσε σε αυτο και extra expansion.

Valhalla με Ragnarok

Far Cry 6 με GOTY εκδοση και το Lost Between Worlds

Δηλαδη δεν μας εφτανε το season pass εχουν και extra expansion τωρα. Που να πεσουν οι τιμες. Τα ιδια εκαναν και με division 2 ενα σωρο extra. Το αγορασα στα 12 ευρω στο steam την ultimate του warlords και τελος και το ιδιο θα κανω και με far cry 6 και valhalla οταν πανε οι complete 15 max 20 ευρω θα αγοραστουν. Πολυ θαρρος πηρανε και δεν τους εχει βγει σε καλο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/8/2023 στις 2:38 ΜΜ, Arkin είπε

Βγαινει το Mirage και ακομα το valhalla η complete δεν εχει πεσει κατω απο 30 ευρω. Ενω odyssey/origins οι gold εκδοσεις επεσαν αρκετα πιο γρηγορα στα 25 και 15 ευρω. 

Στις τελευταίες εκπτώσεις ήταν στα 15€ κατά το steamDB, εγώ το είχα πάρει 19,κάτι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GjokerR είπε

Στις τελευταίες εκπτώσεις ήταν στα 15€ κατά το steamDB, εγώ το είχα πάρει 19,κάτι 

Μιλαω για την complete εκδοση αυτες αγοραζω παντα. Το Odyssey το ειχα παρει οχι πολυ μετα που βγηκε στα 25 ευρω απο epic store με το κουπονι πηγαινε 35 κανονικα την gold. Το valhalla η complete δεν λεει να πεσει κατω απο 30 2 χρονια μετα. Θα το παρω θελω να το παιξω αλλα οχι πανω απο 25 η complete. 

Δημοσ.

Τι κρίμα που πολύ πιθανό να είναι το ίδιο bloated borefest όπως όλα τα AC τελευταία. Το σκηνικό είναι φοβερό που πάνε να κάνουν return to the roots αλλά έχω λίγες ελπίδες ότι θα είναι ενδιαφέρον. Το Βλαχαρα το άφησα στη μέση, το βαρέθηκε η ψυχή μου. Μακάρι να βγω εντελώς λάθος γι αυτό όμως.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...