Gulik Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Επίτρεψέ μου να το διατυπώσω καλύτερα: να είναι υποχρεωτικό να κινηθείς ως silent assassin. Δεν θέλω στα όπλα να δω σπάθες και τσεκούρια. Δεν θέλω να δω μέρη στα οποία να μπορείς να κρύψεις 5-10 πτώματα για πλάκα (haystacks). Θέλω οι εχθροί-φρουροί να συμπεριφέρονται ως τέτοιοι, όχι ως ηλίθιοι ξεχασιάρηδες. Τέλος, θέλω να δω πώς θα σε αναγκάσουν να χρησιμοποιήσεις τις ικανότητες που θα ξεκλειδώνεις καθώς προχωράς, ώστε να τα βγάλεις πέρα στις αποστολές που θα σου ανατεθούν. Πολλά ζητάω, το ξέρω. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά προβλέπω πως θα γεμίσουν πάλι τον (μικρότερο, έτσι φαίνεται πως θα κινηθούν αυτήν τη φορά) χάρτη με άχρηστα εικονίδια και fetch me this and that quests. Ναι, κατάλαβα. Ας έχουμε πάντα υπ'όψιν μας, ότι τέτοια παιχνίδια απευθύνονται και σε ένα πολύ ευρύ κοινό, που συνήθως ψάχνει να παίξει κάτι σχετικά εύκολο, με αρκετά side quests δεξιά κι αριστερά για να περάσει "ευχάριστα" την ώρα του. Αυτά που σωστά επισημαίνεις θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν, ίσως, σε ένα παραπάνω επίπεδο δυσκολίας (αν και τεχνικώς δεν γίνεται έτσι απλά κάτι τέτοιο). Γενικότερα, σε όλα τα Assassin's Creed μέχρι τώρα, ελάχιστες αποστολές ήταν πράγματι δύσκολες, όπως θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ. Το περισσότερο περιεχόμενο είναι "ευκολο-χώνευτο" για τον μέσο παίχτη κι αυτό επιζητούν και οι ίδιοι δημιουργοί, είναι κομμάτι του marketing, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Για να επανέλθουμε στο θέμα του Mirage, όλοι "ψιθυρίζουν" ότι πρόκειται για τίτλο που "επιστρέφει στις ρίζες" της σειράς, οπότε προσωπικά το βλέπω με πολύ καλό μάτι. Είδωμεν. 1
RPDrummer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Προς το παρόν δεν καταλαβαίνεις αν το parkour είναι σαν του unity, το οποίο ήταν εξαιρετικό. Επίσης, μετά από τόσα χρόνα ίσως έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Σαν ίδιο με altair / ezio φαίνονται τα σκηνικά και όλο το setting. 2
seithan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Γιατί όχι Ιαπωνία ρε γμτ. Όχι άλλο τουρμπάνι! 1
epicouros Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, seithan είπε Γιατί όχι Ιαπωνία ρε γμτ. Όχι άλλο τουρμπάνι! Και μεσαίωνα θα ηταν πολύ καλο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, epicouros είπε Και μεσαίωνα θα ηταν πολύ καλο. Δυο games δεν φτάνουν?!
just getting started Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 40 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δυο games δεν φτάνουν?! Μήπως εννοεί καλά games στο μεσαίωνα; Πάντως πέρα από την πλάκα, το ένα μεσαιωνικό είναι το 1ο, το δεύτερο πιο είναι; θεωρείται το Valhalla?
zvarthangalos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Βάλτε επιτέλους ενα τέλος στην σειρά εκεί στην Ubisoft δεν πάει άλλο, επινοήστε κάτι καινούριο έναν νέο ήρωα η μια νέα ηρωίδα, για όσους ζήσαμε την πρώτη κυκλοφορία του Assasin's Creed 16 χρόνια πρίν ήταν κάτι το μοναδικό για τα δεδομένα της εποχής, με το Mirage ξαναζεσταίνουν το πιάτο με φρέσκα και πολύ περισσότερο αναπτυγμένα γραφικά όμως στο gameplay δεν βλέπω κάτι καινούριο μου δίνει την εντύπωση πως θα παίξω κάνα μισάωρο και θα το βαρεθώ μακάρι να πέφτω έξω,άσε που θα χρειαστεί κάνα εξάμηνο με patch για να στρώσει. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, just getting started είπε Μήπως εννοεί καλά games στο μεσαίωνα; Πάντως πέρα από την πλάκα, το ένα μεσαιωνικό είναι το 1ο, το δεύτερο πιο είναι; θεωρείται το Valhalla? Yep, το Valhalla είναι πρώιμος μεσαίωνας άμα δεν κάνω λάθος. 1
pip1908 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Το πιο σημαντικό πάντως, είναι να τρέχει αξιόλογα το παιχνίδι, κ όχι να περιμένουμε κάνα χρόνο για να φτιαχτεί.... τα έχουμε δει όλα πια στην pc κοινότητα απο κακογραμμένα games... όπως επίσης να τρέχει κ σε "ανθρώπινα" συστήματα κ όχι σε high end pc.... όπως κ να έχει καλοδεχούμενο το παιχνίδι, back to base για την ακρίβεια,αν και σε προσωπικό επίπεδο εγω απόλαυσα και τα προηγούμενα!!!
liakinen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια της γιούμπι είναι του στυλ έπαιξες ένα τα έπαιξες όλα. Ένα ωραίο περιτύλιγμα (ναι τον σχεδιασμό χάρτη τον κατέχουν καλά) που όμως αν ασχοληθείς 2 - 3 ώρες θα διαπιστώσεις ότι το gameplay είναι σχεδόν ίδιο με τους προκατόχους του, η ιστορία μια μετριότητα στην καλύτερη και τα quests ειδικά τα δευτερεύοντα έχουν την λογική μάζεψε 10 μπανάνες και πήγαινε να τις δώσεις στον τάδε. 2
epicouros Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Οταν λεω Μεσαίωνα εννοώ ο ηρωας να ειναι Ιππότης και η ιστορία να εξελίσσεται στην Ευρωπη.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, epicouros είπε Οταν λεω Μεσαίωνα εννοώ ο ηρωας να ειναι Ιππότης Με φουλ πανοπλία και stealth segments. *clang clang clang clang clang*
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, epicouros είπε Οταν λεω Μεσαίωνα εννοώ ο ηρωας να ειναι Ιππότης και η ιστορία να εξελίσσεται στην Ευρωπη. Έχει ποσα AC στην ευρώπη και οι Templars "ιππότες" είναι οι κακοί dude. Feudal Japan, τέλος. Αν και αμφιβάλλω να είναι πια ικανή η Ubisoft για οτιδήποτε. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc
just getting started Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μα υπάρχει ήδη assassin's Creed στην Ιαπωνία, λέγεται Ghost of Tsushima Μετά το ghost, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ακουμπήσει η Ubisoft Ιαπωνία. Δλδ θα ήταν βλασφημία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα