Dantε Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μετα το Revelations, κανενα δε καταφερα να παιξω οσο και αν προσπαθησα. Εχασαν τα ιδιαιτερα στοιχεια τους που τα εκαναν AC σε σχεση με τα generic RPGs. Ας ελπισουμε να βγει κατι καλο σα τα πρωτα εδω... Τα τελευταια μπορει να αρεσαν σε καποιους,αλλα AC δεν ηταν. Και Μπαμπη Σουγια να ονομαζαν το χαρακτηρα και να εξελισσοταν η ιστορια σε ενα φεγγαρι του Δια, καμια διαφορα. 2
Arkin Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Dantε είπε Μετα το Revelations, κανενα δε καταφερα να παιξω οσο και αν προσπαθησα. Εχασαν τα ιδιαιτερα στοιχεια τους που τα εκαναν AC σε σχεση με τα generic RPGs. Ας ελπισουμε να βγει κατι καλο σα τα πρωτα εδω... Τα τελευταια μπορει να αρεσαν σε καποιους,αλλα AC δεν ηταν. Και Μπαμπη Σουγια να ονομαζαν το χαρακτηρα και να εξελισσοταν η ιστορια σε ενα φεγγαρι του Δια, καμια διαφορα. Στο μεταξύ επειδή τα πήρα ανάποδα είχα τελειώσει 100% origins odyssey syndicate unity black flag rogue και εχω καιρο λέω να πιάσω ac 2 brotherhood και revelations και μετα το ac 3 remastered. Τώρα βγάζουν mirage έχουμε και το Valhalla. Περνάω καλά με τα AC παιχνίδια ας έχουν αρκετή εξερεύνηση loot δεν με ενοχλεί. Όμορφοι κόσμοι που από όσο κατάλαβα η ιστορία με Desmond στον έξω κόσμο πήγε μέχρι black flag εκει στα γραφεία της abstergo. Μετά για το φαίνεσθαι είχε και έξω κόσμο κάτι ψηλά. Το ac 1 δεν ξέρω αν παίζετε σήμερα η ezio τριλογία πάντως είναι στο πρόγραμμα να καταλάβω και καλύτερα την ιστορία στον πραγματικό κόσμο με τις μνήμες και τι έψαχναν.
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) To 2 είναι το παιχνίδι με τα πίο ισχυρά vibes που μου έχει αφήσει. Ίσως φταίει και η πανέμορφη Ιταλία εκτός από τις μουσικάρες του Jesper Kyd. Αναμένουμε με χαρά το επόμενο AC. Μάλλον πρέπει να τερματίσω μερικά προηγούμενα γιατί έχω μείνει πίσω. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από Voziniotis-3 2
Arkin Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Voziniotis-3 είπε To 2 είναι το παιχνίδι με τα πίο ισχυρά vibes που μου έχει αφήσει. Ίσως φταίει και η πανέμορφη Ιταλία εκτός από τις μουσικάρες του Jesper Kyd Ειναι αυτο με τον Davinci η το brotherhood ειναι αυτο? Τα σκεφτομαι για χειμωνα 2/brotherhood/revelations με καποιο καλο reshade γιατι ακομα δειχνουν αρκετα καλα για τα χρονια τους ειδικα το brotherhood και το revelations. Ειχα πει για valhalla αλλα λεω απο το να φαω 200 ωρες καλυτερα 100 για την τριλογια. Ειχα δει εβγαλαν την τριλογια ezio σε remastered σε κονσολες PS4/XBOX αλλα ποτε δεν ηρθαν για υπολογιστη. Κατι αντιστοιχο με batman τα οποια επισης δεν ηρθαν και μειναμε με τις αρχικες εκδοσεις. Ειχα ξενερωσει εκει αρκετα ειδα εχουν διαφορες μας γειωσαν κανονικα αλλα λεω με κανα βαρβατο reshade παλι θα δειχνουν αρκετα καλυτερα απο το native.
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Αν δεν κάνω λάθος ο Da Vinci είναι στο δεύτερο. Τα γραφικά πιστεύω θα είναι οκ, γιατί η Ubisoft είναι αρκετά καλή σε αυτά. Φαντάσου όταν πρωτοβγήκε πως φαινόντουσαν για να είναι υποφερτά το 2023 1
Arkin Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Voziniotis-3 είπε Αν δεν κάνω λάθος ο Da Vinci είναι στο δεύτερο. Τα γραφικά πιστεύω θα είναι οκ, γιατί η Ubisoft είναι αρκετά καλή σε αυτά. Φαντάσου όταν πρωτοβγήκε πως φαινόντουσαν για να είναι υποφερτά το 2023 Αρα το 2 μια χαρα και στο 3 απο οσο ξερω γινεται χαμος με την κλικα απο φιλο. Ναι εμπιστευομαι ubisoft στον κοσμο της μεχρι black flag που επαιξα ηταν αψογα οπως και του rogue ιδιας χρονιας. Το 2 ειναι του 2009 αν κραταει οντως καλα μεχρι σημερα μιλαμε για κατορθωμα επιπεδου crysis. Απο οταν κυκλοφορησαν θυμαμαι το unity που ηταν κοσμημα αλλα ετρεχε με 15fps στις καλυτερες καρτες μετα απο 100 patch εστρωσε εδωσαν και το μεγαλο DLC δωρο ως συγνωμη.
Despotas Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Voziniotis-3 είπε Αν δεν κάνω λάθος ο Da Vinci είναι στο δεύτερο. Έτσι ακριβώς, στο 2 είναι. Η τριλογία Ezio ήταν το ζενίθ της σειράς και ίσως και της Ubisoft. Έχω παίξει όλα μέχρι και το Unity (δεν μου άρεσε τόσο), μετά τα παράτησα και εγώ. Ξεχωρίζω τα Black Flag και Rogue που λόγω θάλασσας-πειρατών είχαν αρκετό ενδιαφέρον. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά σε κάτι πιο μικρό και ποιοτικό.. 4
pirmen56 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Μακάρι να μην είναι σαν τα πρώτα AC. Εννοώ αυτές τις interactive, εξωφρενικά scripted ταινίες με το αφάνταστα ρηχό, γελοίο gameplay, το πρακτικά ανύπαρκτο stealth στοιχείο(πιο πολύ σε Rambo έκλινε) και το πρωτόγονα cringy AI. Ειδικά το τελευταίο άξιζε όλα τα χρυσά βατόμουρα. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Να κρύβεσαι, ύστερα από σύντομη καταδίωξη, πίσω από μια ξύλινη δοκό στα 3 μέτρα από τον φρουρό και αυτός να σταματάει την αναζήτηση διερωτώμενος που χάθηκες. Αναμνήσεις από SNES. Μέχρι και σήμερα δεν έχω κατάλαβει τι ακριβώς άρεσε στον κόσμο και στους κριτικούς. Ας έβλεπαν τα cinematics στο youtube. Το ίδιο πράγμα. 1 2
optimus prime Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Μακάρι να μην είναι σαν τα πρώτα AC. Εννοώ αυτές τις interactive, εξωφρενικά scripted ταινίες με το αφάνταστα ρηχό, γελοίο gameplay, το πρακτικά ανύπαρκτο stealth στοιχείο(πιο πολύ σε Rambo έκλινε) και το πρωτόγονα cringy AI. Ειδικά το τελευταίο άξιζε όλα τα χρυσά βατόμουρα. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Να κρύβεσαι, ύστερα από σύντομη καταδίωξη, πίσω από μια ξύλινη δοκό στα 3 μέτρα από τον φρουρό και αυτός να σταματάει την αναζήτηση διερωτώμενος που χάθηκες. Αναμνήσεις από SNES. Μέχρι και σήμερα δεν έχω κατάλαβει τι ακριβώς άρεσε στον κόσμο και στους κριτικούς. Ας έβλεπαν τα cinematics στο youtube. Το ίδιο πράγμα. Λιγοι ειναι αυτοι που θα σε βρουν συμφωνο. Εγω παντως ειμαι μεσα σε αυτους.. 1 1
mtifosi Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, pirmen56 είπε Μακάρι να μην είναι σαν τα πρώτα AC. Εννοώ αυτές τις interactive, εξωφρενικά scripted ταινίες με το αφάνταστα ρηχό, γελοίο gameplay, το πρακτικά ανύπαρκτο stealth στοιχείο(πιο πολύ σε Rambo έκλινε) και το πρωτόγονα cringy AI. Ειδικά το τελευταίο άξιζε όλα τα χρυσά βατόμουρα. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Να κρύβεσαι, ύστερα από σύντομη καταδίωξη, πίσω από μια ξύλινη δοκό στα 3 μέτρα από τον φρουρό και αυτός να σταματάει την αναζήτηση διερωτώμενος που χάθηκες. Αναμνήσεις από SNES. Μέχρι και σήμερα δεν έχω κατάλαβει τι ακριβώς άρεσε στον κόσμο και στους κριτικούς. Ας έβλεπαν τα cinematics στο youtube. Το ίδιο πράγμα. Το θεμα ειναι να βελτιωσει ολα αυτα τα αρνητικα που ανεφερες αλλα με συνοχη και οχι σαν τα ανουσια open world που εβγαλε με μια ιστορια το λιγοτερο τραβηγμενη απο τα μαλλια. Οταν τα βαλεις διπλα με το RDR 2 ή το witcher 3 καταλαβαινεις τι θα πει σωστο open world. 4
just getting started Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δεν ξέρω αν θεωρείται σποιλερ μετά από το τόσα χρόνια αλλά ο da Vinci είναι και στο brotherhood, περισσότερο ως cameo απλά. Οκ κακό το stealth των πρώτων, αλλά από επιλογές σε combat είναι άπιαστα μέχρι τώρα. Από unarmed/hidden blade/sword/knife/throwing, μπορούσες να κλέψεις διάφορα όπλα των αντιπάλων και τα chain kills ήταν όλα τα λεφτά. Κατά τη γνώμη μου όμως από brotherhood και πίσω δύσκολα βλέπονται πια. Σίγουρα αξίζουν ένα playthrough, αλλά ακόμα και το camera movement πια φαίνεται παρωχημένο. 2
Dantε Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Προτιμαμε δηλαδη εναν αχανες καμπο (για να το λεμε open world) με generic story ο κακος γαιοκτημονας που μου σκοτωσε την οικογενεια και fetch quests...Μολις περιεγραψα το 90% των παιχνιδιων της τελευταιας 6-7ετιας; Προφανως ειχε καποια αρνητικα δεδομενου οτι ηταν κατι πρωτοποριακο για την εποχη του, αλλα ταυτοχρονα ηταν και αυτα που το εκαναν και ξεχωρισε. Ευκαιρια να τα βελτιωσουν πατωντας πανω εκει.
DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Μακάρι να βελτιώσουν τη συνταγή των πρώτων AC, δηλαδή πιο σφιχτή πλοκή, ουσιώδη side quests, πολύ καλύτερο ai και stealth. Θέλω, επίσης, να σε υποχρεώνει το παιχνίδι να κινείσαι με άκρα μυστικότητα, ως πραγματικός assassin. Όχι άλλες σπάθες, τσεκούρια, λόγχες και revolver, φτάνει. 2
Gulik Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε Μακάρι να βελτιώσουν τη συνταγή των πρώτων AC, δηλαδή πιο σφιχτή πλοκή, ουσιώδη side quests, πολύ καλύτερο ai και stealth. Θέλω, επίσης, να σε υποχρεώνει το παιχνίδι να κινείσαι με άκρα μυστικότητα, ως πραγματικός assassin. Όχι άλλες σπάθες, τσεκούρια, λόγχες και revolver, φτάνει. Εντάξει, τσεκούρια και τέτοια έχει ήδη από το 3, η σειρά. Δεν είναι "απαγορευτικά" όπλα, αλλά καταλαβαίνω πώς εννοείς, το να αυξηθεί το stealth στοιχείο, εννοείται. 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Gulik είπε Εντάξει, τσεκούρια και τέτοια έχει ήδη από το 3, η σειρά. Δεν είναι "απαγορευτικά" όπλα, αλλά καταλαβαίνω πώς εννοείς, το να αυξηθεί το stealth στοιχείο, εννοείται. Επίτρεψέ μου να το διατυπώσω καλύτερα: να είναι υποχρεωτικό να κινηθείς ως silent assassin. Δεν θέλω στα όπλα να δω σπάθες και τσεκούρια. Δεν θέλω να δω μέρη στα οποία να μπορείς να κρύψεις 5-10 πτώματα για πλάκα (haystacks). Θέλω οι εχθροί-φρουροί να συμπεριφέρονται ως τέτοιοι, όχι ως ηλίθιοι ξεχασιάρηδες. Τέλος, θέλω να δω πώς θα σε αναγκάσουν να χρησιμοποιήσεις τις ικανότητες που θα ξεκλειδώνεις καθώς προχωράς, ώστε να τα βγάλεις πέρα στις αποστολές που θα σου ανατεθούν. Πολλά ζητάω, το ξέρω. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά προβλέπω πως θα γεμίσουν πάλι τον (μικρότερο, έτσι φαίνεται πως θα κινηθούν αυτήν τη φορά) χάρτη με άχρηστα εικονίδια και fetch me this and that quests. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα