Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Mirage [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Odyseey είναι καλό, ή μάλλον μας φαίνεται καλό επειδή είμαστε Έλληνες. Προφανώς σε σχέση με το Βλαχάρα είναι καλύτερο (ε 'νταξει δεν είναι και δύσκολο αυτό) αλλά μεμονομένα σαν game είναι μέτριο. Στο combat το parry και αυτό που ορμάς σαν ταύρος είναι overpowered οπότε από ένα σημείο και έπειτα καταντάει βαρετό, έχει τον κλασσικό τεράστιο επαναλαμβανόμενο ubisoft χάρτη με τα εκατοντάδες copy paste στρατόπεδα και το voice acting είναι λίγο meh (ειδικά που λέει την εθνική μας λέξη κάθε 1 λεπτό είναι εκνευριστικό). Ωστόσο έχει κάποια ωραία side quests και τo main είναι ας πούμε καλούτσικο.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
  • Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Το Odyseey είναι καλό, ή μάλλον μας φαίνεται καλό επειδή είμαστε Έλληνες. Προφανώς σε σχέση με το Βλαχάρα είναι καλύτερο (ε 'νταξει δεν είναι και δύσκολο αυτό) αλλά μεμονομένα σαν game είναι μέτριο. Στο combat το parry και αυτό που ορμάς σαν ταύρος είναι overpowered οπότε από ένα σημείο και έπειτα καταντάει βαρετό, έχει τον κλασσικό τεράστιο επαναλαμβανόμενο ubisoft χάρτη με τα εκατοντάδες copy paste στρατόπεδα και το voice acting είναι λίγο meh (ειδικά που λέει την εθνική μας λέξη κάτι 1 λεπτό είναι εκνευριστικό). Ωστόσο έχει κάποια ωραία side quests και τo main είναι ας πούμε καλούτσικο.

Αντικειμενικά αν το δεις, το Odyssey σαν παιχνίδι είναι μέτριο. Το Gameplay βαρετό λόγω της μεγάλης επανάληψης, υπόθεση και χαρακτήρες τελείως generic, με πάρα πολύ καλό όμως οπτικοακουστικό τομέα παρόλες τις υπερβολές του στυλ μαλάκας κάθε τρεις και λίγο και των κτηρίων που είναι υπερβολικά μεγάλα για λόγους εντυπωσιασμού κτλ. Ωστόσο είναι ένα παιχνίδι που θα έχω πάντα εγκατεστημένο στο pc μου λόγω αρχαίας Ελλάδας. Ακόμα και τώρα μου αρέσει να βολτάρω με την Κασσάνδρα στην Ακρόπολη και απλά να χαζεύω. Και κάτι που ενδεχομένως δεν ξέρουν όλοι: έχει και ωραίο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, σου δίνει πολλές (και σωστές) πληροφορίες για τη ζωή στην αρχαία Ελλάδα, τα κτίρια, έθιμα κτλ σε στυλ τουρ και μετά έχει και κουιζάκια. Μόνο και μόνο για αυτό θα άξιζε η αγορά του imho.

• Like 5
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δυστυχώς μάλλον bugαρε πριν το τελευταίο boss και δεν μ'αφήνει να προχωρήσω... 

Σε αυτό το σημείο δεν μου εμφανίζει το σημάδι στον βράχο... 😒

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GreekMonkey είπε

Άραγε θα έρθει στο steam τώρα με την νέα πολιτική της ubisoft;

Ερχεται εχει ανακοινωθει επισημα ναι. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...