Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Gulik είπε @Fulgore αν και προσωπικά δεν αναφέρθηκα καν σε... κριτικές... "κριτικών", που κι εκεί καλά τα πήγε (ειδικά για το PC), μιλάω περισσότερο για τον κόσμο, ειδικά για όσους αγαπούν γενικώς τα AC. Μα και εγώ στο κοινό αναφέρομαι ,βλέπε User Reviews. 8.6 σε παιχνίδι της Ubisoft έχουμε να δούμε από εποχές Rayman Legends πριν 11χρόνια. Το παιχνίδι ούτως ή άλλως δεν είναι διαθέσιμο στο Steam, άρα μόνο το metacritic υπάρχει να δούμε τι άποψη έχει το κοινό για αυτό. 1
aetos1988 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Μετά το τελευταίο update δεν λειτουργούν οι Ελληνικοί υπότιτλοι.
Despotas Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 7 ώρες πριν, firepc είπε Άστο βρε Arkin, δεν πρόκειται να μας ακούσουν ποτέ (δεν λέω για τον noFEARgr) Έχει γεμίσει το διαδίκτυο με άτομα που χαζοπαίζουν λίγο το ένα, λίγο το άλλο ή και καθόλου και αυτοί ως συνήθως έχουν και την μεγαλύτερη αποψάρα. Και στο τέλος, αυτούς θα ακούσουν. Άστο που σου λέω, τσάμπα τα γράφεις Μας επιτρέπεις να έχουμε την άποψη μας? Μετά από 10 Far Cry και 15 AC θεωρώ πως έχω δει αρκετά. Τα AC τα κατέστρεψε μετά το Black Flag, τα Far Cry μετά το 3. Από εκεί και πέρα εσύ συνέχισε να τα παίζεις, εμείς θα προτιμήσουμε κάτι διαφορετικό. 1
firepc Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 14 λεπτά πριν, Despotas είπε εμείς θα προτιμήσουμε κάτι διαφορετικό. ε άντε μπράβο.. Σας το εύχομαι 🙏
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 12 λεπτά πριν, Despotas είπε Μας επιτρέπεις να έχουμε την άποψη μας? Μετά από 10 Far Cry και 15 AC θεωρώ πως έχω δει αρκετά. Τα AC τα κατέστρεψε μετά το Black Flag, τα Far Cry μετά το 3. Από εκεί και πέρα εσύ συνέχισε να τα παίζεις, εμείς θα προτιμήσουμε κάτι διαφορετικό. Καλο ειναι να μην εχουμε διαμαχες ο καθενας ας παιξει οτι αγαπαει και περναει καλα μαζι του. Κυριως το θεμα ειναι οταν εχουμε ωραια συζητηση σε καποιο θεμα και μπορει να μπει καποιος που μπορει να εχει παιξει μιση ωρα το παιχνιδι η και καθολου και να γραψει τα δικα του επειδη πχ βαρεθηκε το franchise[σεβαστο] η γιατι σιχαθηκε την εταιρια[επισης σεβαστο]. Απλα καλο ειναι να γραφονται αυτα στο θεμα pc gaming που ειναι πιο γενικευμενο και οχι στο θεμα καθε παιχνιδιου ξεχωριστα κυριως γιατι χαλαει τις ομορφες συζητησεις μεταξυ μελων που αρεσε το παιχνιδι. Οκ να γραφτει μια φορα η αποψη το συνεχομενο χαλαει την ομορφια και την ηρεμια των θεματων. Δεν παει σε σενα προφανως εσυ εισαι πιο συνετος σε οτι γραφεις αλλα γενικα. 3 ώρες πριν, aetos1988 είπε Μετά το τελευταίο update δεν λειτουργούν οι Ελληνικοί υπότιτλοι. Ειχε ξανα γινει σε προηγουμενο patch. Θελουν αλλαγη καποιες γραμμες κωδικα απο το patch που εχει βγαλει η ομαδα. Θα στειλω ενα μηνυμα και ελπιζω να το φτιαξουν γρηγορα να το παιξετε οπως πρεπει. 1
GreekMonkey Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Παιδιά μου και τα Far Cry να παίζετε, και τα Assassin's Creed και να μην αναλώνεστε τόσο σε gpu benchmarks αλλά στο feeling που σου αφήνει το κάθε παιχνίδι (αρκεί όντως να τα παίζετε, έτσι;) και τότε θα με κάνετε πολύ χαρούμενο xD
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 3 ώρες πριν, aetos1988 είπε Μετά το τελευταίο update δεν λειτουργούν οι Ελληνικοί υπότιτλοι. Μολις μου εστειλαν απο την ομαδα. Κανε delete τα παλια αρχεια και ξανα κατεβασε τα επισημα απο τη σελιδα τους και θα εισαι κομπλε. 1 1
7nisiotis Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 10 hours ago, Psycho_Warhead said: που ήταν προηγούμενης δεκαετίας Mαζί με κωμικοτραγική ΑΙ εχθρών 'μπούφων' ....
zafiriws_99 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Στις 17/4/2024 στις 8:52 ΜΜ, Despotas είπε Μας επιτρέπεις να έχουμε την άποψη μας? Μετά από 10 Far Cry και 15 AC θεωρώ πως έχω δει αρκετά. Τα AC τα κατέστρεψε μετά το Black Flag, τα Far Cry μετά το 3. Από εκεί και πέρα εσύ συνέχισε να τα παίζεις, εμείς θα προτιμήσουμε κάτι διαφορετικό. Δεν ισχυει ...το μοναδικο κακο Ac ειναι αυτο με το Λονδινο...αντε και λιγο με Αμερικη ολα τα αλλα ειναι κορυφαια 1
Stratoraz Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Στις 10/5/2024 στις 6:48 ΜΜ, zafiriws_99 είπε Δεν ισχυει ...το μοναδικο κακο Ac ειναι αυτο με το Λονδινο...αντε και λιγο με Αμερικη ολα τα αλλα ειναι κορυφαια Φοβερό το syndicate, δεν ισχύει με την καμία το παραπάνω, ούτε καν κοντά. 3
optimus prime Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 1 minute ago, Stratoraz said: Φοβερό το syndicate, δεν ισχύει με την καμία το παραπάνω, ούτε καν κοντά. Δεν το τελειωσα ποτε,αδιαφορο.. Το Odyssey 2 φορες,μια με Κασσανδρα και μετα με Αλεξιο.. Το επαιζα ξανα ανετα..
just getting started Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 2 hours ago, Stratoraz said: Φοβερό το syndicate, δεν ισχύει με την καμία το παραπάνω, ούτε καν κοντά. Καλό σαν χάρτης/εποχή, ατμόσφαιρα, ιδέα και σαν gameplay loop τίμιο με τα gang/turf wars. Θύμιζε αρκετά gangs of New York. Αλλά στην εκτέλεση σαν ιστορία, ως assassin's Creed και modern day, πολύ κάτω από τα προηγούμενα. Εμφανώς πιο κάτω και από το μέτριο unity, και κλάσεις πιο κάτω από κάτι black flag και ezio trilogy. Το δε line launcher, εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, πολύ Batman Arkham φάση. Θυμάμαι ζορίστηκα πολύ να το τελειώσω.
pirmen56 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Στις 17/4/2024 στις 8:52 ΜΜ, Despotas είπε Μας επιτρέπεις να έχουμε την άποψη μας? Μετά από 10 Far Cry και 15 AC θεωρώ πως έχω δει αρκετά. Τα AC τα κατέστρεψε μετά το Black Flag, τα Far Cry μετά το 3. Από εκεί και πέρα εσύ συνέχισε να τα παίζεις, εμείς θα προτιμήσουμε κάτι διαφορετικό. Κανένα AC δεν είχε gameplay της προκοπής μέχρι τα Origins και Odyssey. Τα μοναδικά όπου ως πάικτης κατάλαβα μια κάποια πρόκληση και ποικιλία προσεγγίσεων σε gameplay. Πέρα από τα πανέμορφα τοπία. Μετά βέβαια έπιασα το Horizon Zero Dawn που μου έδωσε να καταλάβω γιατί πάει κατά διαόλου η Ubi με ή χωρίς Denuvo.
epicouros Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Black Flag, Origins και Odyssey ειναι τα κορυφαία AC. Παιζω αυτο τον καιρο το Valhalla και δεν παλεύεται. Αναρωτιέμαι πως μετα το Odyssey έβγαλαν ενα τοσο μέτριο AC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα