Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Mirage [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε

Πλάκα έκανα γιατί έπεσε να με φάει ο συμφορουμίτης χε!χε!

κανέναν δεν πήγα να φάω, απλά εξηγούσα την διαφορά μεταξύ υποκειμενικότητας (art style) και αντικειμενικότητας (γραφικά και τεχνικές που χρησιμοποιούνται από το studio).

• Like 1
  • Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 30/12/2023 στις 9:52 ΠΜ, just_a_dude είπε

Τα γραφικά δεν είναι κάτι το υποκειμενικό. Το art style είναι. Αλλά τα γραφικά, ο τεχνικός τομέας, είναι κάτι αντικειμενικό και το Avatar είναι έτη φωτός μακριά.

σώπα ρε γιάννη μήπως έχει καλύτερα γραφικά και απ το starfield? τη γνώμη σου κρατα την για τον εαυτό σου σε παρακαλώ...

Δημοσ.

Καλή χρονιά! Μια σύντομη ερώτηση μιας κ έχω χάσει επεισόδια. 

Με Ryzen 5700X + 2070 Super σε 1080p παίζει αξιοπρεπώς; Ultra graphics με DLSS Quality ίσως;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Καλή χρονιά! Μια σύντομη ερώτηση μιας κ έχω χάσει επεισόδια. 

Με Ryzen 5700X + 2070 Super σε 1080p παίζει αξιοπρεπώς; Ultra graphics με DLSS Quality ίσως;;;

ναι μια χαρά θα παίζει, old gen παιχνίδι είναι. Έχεις παίξει Valhalla; Αν ναι, τότε τα ίδια fps θα δεις και στο Mirage, και ίσως και λίγα περισσότερα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν λειτουργούν οι Ελληνικοί υπότιτλοι σε μένα ενώ κάνω σωστά την διαδικασία. Μήπως επειδή το έχω στο epic ή δεν παίζουν στο τελευταίο patch ; 

Υ.Γ. Τελικά δούλεψε! Έκανα επιδιόρθωση εγκατάστασης και όλα καλά! 

Μέχρι τώρα στην αρχή που είμαι φαίνεται αρκετά καλό σαν σενάριο όπως επίσης και σε γραφικά! Με το σύστημα της υπογραφής το παίζω σε Very High ρυθμίσεις και έχω 80-90 fps AVG.

Επεξ/σία από aetos1988
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανακοινώθηκε δωρεάν trial μέχρι 30/4 είτε από Ubisoft Connect είτε μέσω Epic.

Στα comments του video αναφέρουν πως είναι μόνο οι 2 πρώτες ώρες για trial δωρεάν μεταξύ 16-30/4.

Αν ισχύει είναι απλά τραγικοί..

https://register.ubisoft.com/ACM-trial/en-US

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Πωπω συμφορα που μας βρηκε....

Ολοι στην Ομονοια για διαδηλωση...

Νομίζω η ειρωνεία είναι λίγο περιττή. Τι να λέμε μπράβο σε τέτοιες το λιγότερες ηλίθιες πρακτικές; Αν θέλουν να έχει demo το game κανένα πρόβλημα. Αλλά να έχει για πάντα, όχι για 2 βδομάδες.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, just_a_dude said:

Νομίζω η ειρωνεία είναι λίγο περιττή. Τι να λέμε μπράβο σε τέτοιες το λιγότερες ηλίθιες πρακτικές. Αν θέλουν να έχει demo το game κανένα πρόβλημα. Αλλά να έχει για πάντα, όχι για 2 βδομάδες.

Επρεπε να σας το βαλουν ολο,να το τερματισετε..

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Επρεπε να σας το βαλουν ολο,να το τερματισετε..

ε 'νταξει τι να σου απαντήσω τώρα. καταλαβαίνεις αλλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, just_a_dude said:

ε 'νταξει τι να σου απαντήσω τώρα. καταλαβαίνεις αλλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Ασε μας ρε φιλαρακο τωρα..

Δεν φτανει που μας τα δινουν να τα δοκιμαζουμε χωρις να χρειαστει να πληρωνουμε πρωτα,εχουμε και απαιτησεις απο πανω..

Στην Ομονοια ολοι...

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...