just_a_dude Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Το mirage έχει καλύτερα γραφικά από το Avatar;; What;;;;;
zvarthangalos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Νομίζω πως άνοιξα τους ασκούς του Αιόλου και θα αρχίσουμε τρωγόμαστε ποιο από τα δυο έχει καλύτερα γραφικά, έτσι το είδα το ένοιωσα και ήθελα να το εκφράσω είναι η υποκειμενική μου άποψη, αν μου ζητηθεί να την τεκμηριώσω ίσως δεν θα μπορέσω, το κάθε ένα είναι μοναδικό, ξεκίνησα με το Avatar και το σταμάτησα για να παίξω Mirage ό λόγος είναι ότι το Avatar είναι τεράστιο και θα ασχοληθώ όταν τελειώσω το Mirage
SabotazNic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Στις 25/12/2023 στις 1:09 ΜΜ, nikosild είπε (είναι σαν να μην βλέπει καν την κάρτα γραφικών) Ισα ισα, ο cpu δειχνει 0% util. Ισως με ενα re install να εστρωσε. Ή και να περασεις cpu/chipset drivers
Arkin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Νομίζω πως άνοιξα τους ασκούς του Αιόλου και θα αρχίσουμε τρωγόμαστε ποιο από τα δυο έχει καλύτερα γραφικά, έτσι το είδα το ένοιωσα και ήθελα να το εκφράσω είναι η υποκειμενική μου άποψη, αν μου ζητηθεί να την τεκμηριώσω ίσως δεν θα μπορέσω, το κάθε ένα είναι μοναδικό, ξεκίνησα με το Avatar και το σταμάτησα για να παίξω Mirage ό λόγος είναι ότι το Avatar είναι τεράστιο και θα ασχοληθώ όταν τελειώσω το Mirage Επειδη τα επιασα καταποδιαστα τερματιζοντας τα και τα 2 στο 100% γραφοντας 65 ωρες στο avatar και 30 κοντα στο mirage θα πω οτι στα γραφικα το avatar ειναι ενα 10/10 στη ζουγκλα κυριως και το Mirage ειναι ενα 8/10. Το Mirage θυμιζει τα γραφικα που ειχαμε στο Origins το 2017. Δεν ειναι ασχημα προφανως αντιθετως ειναι πολυ ομορφα στο ματι. Απλα οχι Avatar η αλλα πιο καινουργια παιχνιδια που εχουμε δει τα τελευταια 2 χρονια. Σαν παιχνιδι ειναι καλυτερο το Mirage αλλα σαν γραφικα το Avatar απλα το χαζευεις σε πολλα σημεια. 2
just getting started Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Όντως το mirage σου φάνηκε καλύτερο από avatar? Δεν ξέρω... από όσα είδα το mirage δεν φέρνει και τίποτα καινούργιο στη σειρά. Τώρα αν το στόρυ είναι τόσο καλό που κουβαλάει, οκ δεν μπορώ να ξέρω. Μόνο που βλέπω πόσο πίσω έχουν πάει τα facial animations σε cutscenes σε σχέση με κάτι unity/Syndicate μου φαίνεται κάπως. 1
zvarthangalos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, just getting started είπε Όντως το mirage σου φάνηκε καλύτερο από avatar? Δεν ξέρω... από όσα είδα το mirage δεν φέρνει και τίποτα καινούργιο στη σειρά. Τώρα αν το στόρυ είναι τόσο καλό που κουβαλάει, οκ δεν μπορώ να ξέρω. Μόνο που βλέπω πόσο πίσω έχουν πάει τα facial animations σε cutscenes σε σχέση με κάτι unity/Syndicate μου φαίνεται κάπως. Για τα γραφικά είπα μόνο ότι μου άρεσαν περισσότερο από του Άβαταρ για gameplay κλπ δεν είπα τίποτα δεν έχω συμπληρώσει ούτε 5 ώρες ακόμη για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα του παιχνιδιού 1
just_a_dude Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα γραφικά δεν είναι κάτι το υποκειμενικό. Το art style είναι. Αλλά τα γραφικά, ο τεχνικός τομέας, είναι κάτι αντικειμενικό και το Avatar είναι έτη φωτός μακριά. Μόνο και μόνο τη γεωμετρία στο έδαφος να βάλεις, δεν θες κάτι άλλο. Για να μην μιλήσω για ray tracing και τα σχετικά. Το Μirage είναι old gen παιχνίδι και μάλιστα σε αρκετά σημεία (textures, φωτισμός το βράδυ) δείχνει χειρότερο του Valhalla. Φυσικά σε κάποιον μπορεί να αρέσει περισσότερο το art style της Αραβικής πόλης σε σχέση με τα δάση του Avatar, το οποίο εννοείται ότι είναι απολύτως δεκτό. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2023 από just_a_dude 3
zvarthangalos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, just_a_dude είπε Τα γραφικά δεν είναι κάτι το υποκειμενικό. Το art style είναι. Αλλά τα γραφικά, ο τεχνικός τομέας, είναι κάτι αντικειμενικό και το Avatar είναι έτη φωτός μακριά. Μόνο και μόνο τη γεωμετρία στο έδαφος να βάλεις, δεν θες κάτι άλλο. Για να μην μιλήσω για ray tracing και τα σχετικά. Το Μirage είναι old gen παιχνίδι και μάλιστα σε αρκετά σημεία (textures, φωτισμός το βράδυ) δείχνει χειρότερο του Valhalla. Φυσικά σε κάποιον μπορεί να αρέσει περισσότερο το art style της Αραβικής πόλης σε σχέση με τα δάση του Avatar, το οποίο εννοείται ότι είναι απολύτως δεκτό. Εντάξει έχεις δίκιο αλλά κράτησέ το για τον εαυτό σου για μένα ειναι πολύ καλύτερο το Mirage (στα γραφικά) Edit: Μήπως δουλεύεις στην Ubisoft και ξέρεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε; 😄 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2023 από zvarthangalos
just_a_dude Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε Εντάξει έχεις δίκιο αλλά κράτησέ το για τον εαυτό σου για μένα ειναι πολύ καλύτερο το Mirage (στα γραφικά) Edit: Μήπως δουλεύεις στην Ubisoft και ξέρεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε; 😄 Τι να κρατήσω για τον εαυτό μου; Τα γεγονότα; Μιλάω τεχνικά. Γεωμετρία, ray tracing, ποιότητα των textures, draw distance. Όλα αυτά είναι πολύ καλύτερα στο Avatar. Και δεν το λέω εγώ αλλά όσοι κάνουν ανάλυση των γραφικών (π.χ. Digital Foundry και άλλα αντίστοιχα κανάλια). Ξαναλέω, μπορεί σε κάποιον να αρέσει το art style ενός game περισσότερο, αλλά στον τεχνικό τομέα δεν χωράνε απόψεις. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται. Το τονίζω στο τεχνικό κομμάτι. Γιατί και εμένα σαν art style μου αρέσουν περισσότερο post apocalyptic τύπου the Division και Days Gone αλλά προφανώς το Avatar έχει πολύ καλύτερα γραφικά από αυτά. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2023 από just_a_dude
Arkin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Ειρηνη υμιν βρε ειναι και γιορτινες μερες. Δικαιωμα του καθενος να του αρεσουν καποια γραφικα περισσοτερο απο καποια αλλα οπως δεν μπορουμε να πουμε γιατι σου αρεσουν οι ξανθιες και οχι οι μελαχρινες. Μπορει να γινει και αντικειμενικη συγκριση βεβαια διπλα διπλα σε εικονες. Για μενα και τα 2 εχουν πανεμορφα γραφικα απλα σε γεωμετρια και φωτισμοι το avatar ειναι μπροστα. Γενικα εχουμε φτασει σε ενα σημειο που δεν υπαρχουν κακα γραφικα καθε ΑΑΑ παιχνιδι εδω και κοντα 10 χρονια ειναι τουλαχιστον αξιολογο στα γραφικα του απλα παντα καποιοι θα υπερεχει οσο προχωραμε μεχρι να φτασουμε στα φωτορεαλιστικα που θα ειναι σαν real life. Καπου εχει θα χαθει το art style βεβαια του καθε developer και ολα θα ειναι ιδια. Mirage Avatar 3
just_a_dude Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακριβώς αυτό που λέω. Το art style είναι υποκειμενικό, τα γραφικά και ο τεχνικός τομέας είναι αντικειμενικά. Υ.Γ. Πάντως το Mirage έχει κάτι αισχρά textures σε κάποια σημεία. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2023 από just_a_dude
lefstef Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 ξέρει κανένας να μου πει πως μπορώ να μπω στο παλάτι να πάρω το book? και στα βίντεο στο youtube εδώ δείχνει, αλλά δεν ανοίγουν οι πόρτες.
Arkin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, lefstef είπε ξέρει κανένας να μου πει πως μπορώ να μπω στο παλάτι να πάρω το book? και στα βίντεο στο youtube εδώ δείχνει, αλλά δεν ανοίγουν οι πόρτες. Σε καποια θα δεις εχει κενα στα παραθυρα και με το μαχαιρακι βαρας την πορτα απεναντι ωστε να σπασει το ξυλο και μετα θα ανοιγει.
seithan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου On 30/12/2023 at 14:51, zvarthangalos said: Edit: Μήπως δουλεύεις στην Ubisoft και ξέρεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε; 😄 Τι εννοείς;
zvarthangalos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, seithan είπε Τι εννοείς; Πλάκα έκανα γιατί έπεσε να με φάει ο συμφορουμίτης χε!χε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα