MSSB Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Να ρωτήσω κάτι, στις 10 ώρες που έχω, έχω φάει 3 DC και με πέταξε επιφάνεια εργασίας (χωρίς κάποιο error). Έχει πετάξει κανέναν σας όσο έχετε παίξει ή να ψαχτώ λίγο με το hardware μου;
erasmys Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 γυρω στις 15 ωρες εχω παιξει δεν εχει κρασαρει ποτε Γενικα ειναι το πιο Optimized game ever..χιλια μπραβο στην Ubi we trust
erasmys Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, MSSB είπε Να ρωτήσω κάτι, στις 10 ώρες που έχω, έχω φάει 3 DC και με πέταξε επιφάνεια εργασίας (χωρίς κάποιο error). Έχει πετάξει κανέναν σας όσο έχετε παίξει ή να ψαχτώ λίγο με το hardware μου; ποση vram εχει η καρτα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Το παιχνίδι μεταμορφώνεται οπτικά μόλις πας Βαγδάτη.. 1
MSSB Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, erasmys είπε ποση vram εχει η καρτα? 24 -- Μετά από 17 περίπου ώρες, μπορώ να πω ότι μου άρεσε το παιχνίδι. Είχα να πιάσω AC από το Black Flag. Δεν μου είχε αρέσει που τα είχαν κάνει RPG. Αυτό μπορώ να πω ότι όντως ήταν ένα flashback από τα αρχικά παιχνίδια. Το στορι στο τέλος δεν το κατάλαβα πολύ, γιατί δεν έχω δει καθόλου το Balhalla, αλλά με λίγο ψάξιμο στο ΥΤ και κανένα άρθρο έβγαλα άκρη. 8/10 για εμένα γιατί ήταν διασκεδαστικό. Δεν ψάχνω κάτι άλλο. Θα ασχοληθώ και με τα side missions λίγο λίγο, αν και δεν φαίνονται και πολύ ενδιαφέροντα αλλά γιατί όχι. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από MSSB 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 To HDR είναι broken εντελώς(Ο ήλιος δείχνει λες και έχει έκλειψη), όπως σε όλα τα AC. Προτιμήστε SDR ακόμα κι αν είστε με OLED. Επίσης επειδή υπάρχει και banding σε κάποιες σκηνές, βοηθάει πολύ το deband του Reshade.
Armoral Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τέλος και από εμένα. Τιμιότατος τίτλος, πανέμορφα γραφικά με μία ζωηρή και πολύχρωμη Βαγδάτη να έχει αποδοθεί υπέροχα, με απροσδόκητα πολύ κόσμο μέσα στην πόλη, καταπληκτική μουσική, πολύ ωραία εφέ, προσεγμένη σκηνοθεσία με εντυπωσιακές σκηνές. Το Stealth κομμάτι προσπαθεί να ξεχωρίσει και εν μέρει τα καταφέρνει, τα skills ήταν ωραία, αλλά λίγα, μία όμορφη βασική ιστορία με αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την εποχή διάσπαρτες στο χάρτη. Ενδιαφέροντες χαρακτήρες με καλή και ρεαλιστική κίνηση με τον ήρωα του παιχνιδιού να ξεχωρίζει. Το voice acting αφήνει θετική εντύπωση και μία απλώς ενδιαφέρουσα βασική ιστορία, ικανή να στηρίξει τον τίτλο. Δε θα σε καθηλώσει και δεν πρόκειται να σε αφήσει άφωνο, δεν είναι όμως και αδιάφορη και δεν ακροβατεί στα όρια της απόλυτης βαρεμάρας όπως συμβαίνει σε κάποιους πρόσφατους τίτλους. Πολύ κακό AI, μιλάμε για bots έτοιμα να τα καθαρίσεις (α ρε Ubisoft), ελλιπής συγρονισμός των assassinations σε κάποιες περιπτώσεις, ευτυχώς συγκριτικά λίγες και πολύ λιτό και μάλλον βαρετό σύστημα μάχης με 4 κινήσεις ουσιαστικά και κάποια εντυπωσιακά finishers. Σίγουρα το παιχνίδι χρειάζεται patch, αν μπορούν αυτά να διορθωθούν όλα αυτά με patch, χάνει πόντους σε αυτά τα σημεία. Είναι με σιγουριά ένα Assassin's Creed, εννοώντας ότι έχει το ύφος της σειράς. Για αυτό το λόγο, μαζί φυσικά με όλα τα πολύ θετικά στοιχεία του αλλά και την εκπληκτική μεταφορά της ατμόσφαιρας της πόλης και της εποχής από τη Ubisoft, η άποψή μου είναι ότι αξίζει να το δει κάποιος και να ασχοληθεί μαζί του, γιατί θα περάσει καλά. Διορθώνω λοιπόν και θα πρέπει να ανασκευάσω και να πω ότι το παιχνίδι είναι όντως optimized. Έπαιξα ξανά τις τελευταίες 2 αποστολές με τους καθαρούς drivers και δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Το παιχνίδι έτρεχε άριστα και χωρίς κανένα πρόβλημα στην κίνηση. Ακόμη και η αντίδραση του χαρακτήρα στο παρκούρ ήταν καλύτερη. Ίσως τα stutters που είχα να μου δημιουργούσαν πρόβλημα στο συγχρονισμό των κινήσεων. Συμφωνώ λοιπόν με τον @erasmys ότι έχει πολύ καλό optimization, καθώς όποια θέματα είχα δεν είχαν να κάνουν με το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, υπάρχουν θέματα προς διόρθωση. Σημείωση: Μετά από πλήρη απεγκατάσταση οδηγών, επανεκκίνηση, ddu, επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση διαπίστωσα ότι τα stutters δεν υπάρχουν πλέον, ενώ έπαιξα και τις δύο τελευταίες αποστολές από την αρχή, αρκετή ώρα δηλαδή για να επιβεβαιώσω ότι δεν έχει θέμα πλέον. Μένει να δω αν παρουσιασθούν πάλι στο μέλλον. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από Armoral 7
erasmys Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Ο Αλη Μπαμπα και οι 40 κλεφτες χαχαχα...δεν υπαρχει !!!
akoinonitos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 12/10/2023 στις 8:08 ΜΜ, MSSB είπε 24 -- Μετά από 17 περίπου ώρες, μπορώ να πω ότι μου άρεσε το παιχνίδι. Είχα να πιάσω AC από το Black Flag. Δεν μου είχε αρέσει που τα είχαν κάνει RPG. Αυτό μπορώ να πω ότι όντως ήταν ένα flashback από τα αρχικά παιχνίδια. Το στορι στο τέλος δεν το κατάλαβα πολύ, γιατί δεν έχω δει καθόλου το Balhalla, αλλά με λίγο ψάξιμο στο ΥΤ και κανένα άρθρο έβγαλα άκρη. 8/10 για εμένα γιατί ήταν διασκεδαστικό. Δεν ψάχνω κάτι άλλο. Θα ασχοληθώ και με τα side missions λίγο λίγο, αν και δεν φαίνονται και πολύ ενδιαφέροντα αλλά γιατί όχι. Αν εχεις radeon καρτα και εχεις κανει undervolt μετα τον τελευταιο driver εχει αλλαξει η απαιτηση σε mv ,απο εκει που ησουν stable πριν ανεβα 10-30mv Στις 13/10/2023 στις 11:46 ΜΜ, Armoral είπε Τέλος και από εμένα. Τιμιότατος τίτλος, πανέμορφα γραφικά με μία ζωηρή και πολύχρωμη Βαγδάτη να έχει αποδοθεί υπέροχα, με απροσδόκητα πολύ κόσμο μέσα στην πόλη, καταπληκτική μουσική, πολύ ωραία εφέ, προσεγμένη σκηνοθεσία με εντυπωσιακές σκηνές. Το Stealth κομμάτι προσπαθεί να ξεχωρίσει και εν μέρει τα καταφέρνει, τα skills ήταν ωραία, αλλά λίγα, μία όμορφη βασική ιστορία με αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την εποχή διάσπαρτες στο χάρτη. Ενδιαφέροντες χαρακτήρες με καλή και ρεαλιστική κίνηση με τον ήρωα του παιχνιδιού να ξεχωρίζει. Το voice acting αφήνει θετική εντύπωση και μία απλώς ενδιαφέρουσα βασική ιστορία, ικανή να στηρίξει τον τίτλο. Δε θα σε καθηλώσει και δεν πρόκειται να σε αφήσει άφωνο, δεν είναι όμως και αδιάφορη και δεν ακροβατεί στα όρια της απόλυτης βαρεμάρας όπως συμβαίνει σε κάποιους πρόσφατους τίτλους. Πολύ κακό AI, μιλάμε για bots έτοιμα να τα καθαρίσεις (α ρε Ubisoft), ελλιπής συγρονισμός των assassinations σε κάποιες περιπτώσεις, ευτυχώς συγκριτικά λίγες και πολύ λιτό και μάλλον βαρετό σύστημα μάχης με 4 κινήσεις ουσιαστικά και κάποια εντυπωσιακά finishers. Σίγουρα το παιχνίδι χρειάζεται patch, αν μπορούν αυτά να διορθωθούν όλα αυτά με patch, χάνει πόντους σε αυτά τα σημεία. Είναι με σιγουριά ένα Assassin's Creed, εννοώντας ότι έχει το ύφος της σειράς. Για αυτό το λόγο, μαζί φυσικά με όλα τα πολύ θετικά στοιχεία του αλλά και την εκπληκτική μεταφορά της ατμόσφαιρας της πόλης και της εποχής από τη Ubisoft, η άποψή μου είναι ότι αξίζει να το δει κάποιος και να ασχοληθεί μαζί του, γιατί θα περάσει καλά. Διορθώνω λοιπόν και θα πρέπει να ανασκευάσω και να πω ότι το παιχνίδι είναι όντως optimized. Έπαιξα ξανά τις τελευταίες 2 αποστολές με τους καθαρούς drivers και δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Το παιχνίδι έτρεχε άριστα και χωρίς κανένα πρόβλημα στην κίνηση. Ακόμη και η αντίδραση του χαρακτήρα στο παρκούρ ήταν καλύτερη. Ίσως τα stutters που είχα να μου δημιουργούσαν πρόβλημα στο συγχρονισμό των κινήσεων. Συμφωνώ λοιπόν με τον @erasmys ότι έχει πολύ καλό optimization, καθώς όποια θέματα είχα δεν είχαν να κάνουν με το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, υπάρχουν θέματα προς διόρθωση. Σημείωση: Μετά από πλήρη απεγκατάσταση οδηγών, επανεκκίνηση, ddu, επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση διαπίστωσα ότι τα stutters δεν υπάρχουν πλέον, ενώ έπαιξα και τις δύο τελευταίες αποστολές από την αρχή, αρκετή ώρα δηλαδή για να επιβεβαιώσω ότι δεν έχει θέμα πλέον. Μένει να δω αν παρουσιασθούν πάλι στο μέλλον. μετα το 1.04 patch εχει βελτιωθει λιγο η αποδοση Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από akoinonitos 1
MSSB Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Όλη αυτή η κλάψα γενικά με το νεότερα παιχνίδια και με τα bugs κλπ κλπ... Νομίζω όλα πρέπει να καταλήγουν σε μία και μοναδική ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου. Διασκέδασες; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε είναι ένα καλό παιχνίδι για εσένα. 7
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Free DLSS 3 mod. https://www.nexusmods.com/assassinscreedmirage/mods/48?tab=description 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Τέλος το Mirage, αρκετά μεγάλο για ''DLC''(Μην ξεχνάμε ότι το προόριζαν για DLC του Valhalla). Καλό ήταν, όχι τίποτα το φοβερό αλλά μια χαρά πέρασαν οι ώρες. Το story τρώγεται, καμία σχέση με το πολύ καλό του Ezio εννοείται. Με χάλασε που ενώ λένε ''επιστροφή στις ρίζες'' βάζουν σουρεαλιστικά σπαθιά και daggers που φωτίζουν, δεν χρησιμοποίησα κανένα τέτοια επίτηδες για να μην σπάει το ''immersion'' της εποχής. Ούτε χρησιμοποιούσα το ability με το ''teleport stealth kill'' γι' αυτό το λόγο. Στα του gameplay θέλει λίγο συνήθεια αφού διαφέρει σε σχέση με τα προηγούμενα. Το AI εντελώς ηλίθιο, σε φάση να μην σε βλέπουν οι εχθροί, να μην σε ψάχνουν στους θάμνους ενώ έχουν υποψία ότι είσαι εκεί και βέβαια όταν σφυράς για να έρθουν, έρχονται πάντα ένας ένας σαν ηλίθιοι και τους σκοτώνεις για πλάκα. Αν θυμάμαι καλά στο AC 1 αν σε έβλεπαν ότι σκαρφαλώνεις στην ''έπεφταν'', εδώ δεν τρέχει κάστανο. Κατά τα άλλα το κράτησε πίσω στο τεχνικό κομμάτι το γεγονός ότι τρέχει σε PS4/X1, οπότε δεν έχουμε ένα νέο ''Unity'' οπτικά αλλά ένα Origins σε διαφορετική περιοχή. Τα animations δεν είναι αρκετά polished, πάει το clipping σύννεφο αν και είναι cool του Basim. Τα textures στους χαρακτήρες πολύ καλά όπως σε όλα τα Ubi games αλλά τα facial animations είναι last-gen. Το HDR κλασικά broken όπως και στα προηγούμενα. Θέλουν ανανέωση τα animations γενικότερα, και στο climbing γιατί είναι το ίδιο ακριβώς το AC 1. Μακάρι τα επόμενα που θα βγάλουν να είναι current-gen/PC only και φυσικά να δούμε κάτι διαφορετικό γιατί αυτό με τα ''The Order members'' κούρασε. Όσον αφορά το performance, έχει shader compilation stutters που σημαίνει ότι εάν καθαρίσεις τους drivers με DDU, πρέπει να παίξεις κάποια ώρα μέχρι να σταματήσουν. Μετά πάει σχεδόν βούτυρο σε όλα τα σημεία. * Tip για τους ADL/RPL owners, αφήστε το legacy power plan στο ''Balanced'' και βάλτε στα power settings ''Best Performance'' διαφορετικά δεν χρησιμοποιούνται σωστά τα p-cores/e-cores απ' τα Windows και υπάρχει stuttering. 3
enable_your_mind Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Εβαλα 1 μηνα ubi+ , οποτε θα το παιξω και εγω.. στη τελικη 15 ευρω ειναι και να μην μου αρεσει οκ..( το βαλχαλα δεν μου αρεσε καθολου) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα