Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Mirage [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Armoral είπε

Ναι έχει βέβαια cpu δεν είναι στο unlimited setting στο bios. Δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό. Και οι μνήμες είναι εντελώς στοκ.

το game ειναι ρε δεν φταιει το  cpu ουτε οι μνημες ,ειναι βλαμενο 

• Απαντ. 440
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

το game ειναι ρε δεν φταιει το  cpu ουτε οι μνημες ,ειναι βλαμενο 

Spoiler

Η AMD φταίει, μην τα ξαναλέμε.:D

Δημοσ.

απιστευτα γραφικα, φοβερο optimization.

παρα πολυ καλο το Performance ...Ισως το πιο smooth παιχνιδι που εχω παιξει τελευταια.

Ουτε ιχνος stuttering...Μηδεν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, noFEARgr είπε

σε κανενα συστημα του 14 δεν ετρεχε το παιχνιδι...ηθελε υπολογιστη απο το μελλον

@Psycho_Warhead....

προς τι το ειρωνικο γελιο ρε συναδελφε? βλεπεις κατι αστειο στο κειμενο???

Επεξ/σία από erasmys
Δημοσ.
1 hour ago, erasmys said:

απιστευτα γραφικα, φοβερο optimization.

παρα πολυ καλο το Performance ...Ισως το πιο smooth παιχνιδι που εχω παιξει τελευταια.

Ουτε ιχνος stuttering...Μηδεν.

Λογικο το γελιο γιατι μονο ως τρολινκγ μπορει να το δει καποιος. Εκτος αν δεν εχεις παιξει κανενα αλλο παιχνιδι  τωρα τελευταια τι να πω...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/10/2023 στις 9:43 ΜΜ, akoinonitos είπε

Το εχει κανεις  το παιχνιδι? Το stutter παει συννεφο σε εμενα.

Φορτωνει ενα thread απο καθε πυρηνα και το αλλο θρεντ μενει στο 0% utilization εκλεισα το ht αλλα δεν ειδα διαφορα , 133ms η cpu :lol:

1440htoff.png.2913fe0dd96612f21a235ad1cc70d93e.png

δεν ειναι θεμα cpu ...Μηδενικο stutter εχω με πολυ χειροτερο επεξεργαστη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, erasmys είπε

τι σε νοιαζει το benchmark? το παιχνιδι θα πεξεις η benchmark?

Πλακώνονται στα stutters κάποιες φορές και μέσα στο παιχνίδι. Και το κάνει συχνά.

Κάποιες φορές πάει τέλεια κάποιες φορές έχει stutters κάθε μισό λεπτό ίσως και συχνότερα.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

τι cpu εχεις?

i5 8600k...4.5Ghz overclocked

ετρεξα και το benchmark...δεν εχει stutters

εχω εγκαταστησει το παιχνιδι σε NVMe M.2 drive...Ισως αυτο να κανει τη διαφορα...το παιχνιδι ειναι smooth εντελως

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Φαινεται σε κανεναν αλλο καπως "αργο" το παρκουρ? Δεν ξερω, κατι ειναι off στο mirage. 

Το διαπίστωσα κι εγώ, από την πρώτη φορά που είδα στιγμιότυπα gameplay, πίστευα ότι θα το διόρθωναν, αλλά.... Μου θύμισε αμέσως την διαφορά που είχε η κίνηση του χαρακτήρα στο Watch Dogs Legion, σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα Watch Dogs (υπάρχει κι εκεί αρκετό parkour στο gameplay). Το ίδιο πρόβλημα παρατηρώ κι εδώ στο Mirage, σε σύγκριση με όλα τα προηγούμενα, όχι απλά με το Unity. Ο χαρακτήρας αργεί να "κουμπώσει" σε κάθε επίπεδο κίνησής του. Σε ορισμένα σημεία είναι σαν να "μαγκώνει" στιγμιαία στον... αέρα. Κι αυτό είναι κάτι που πιθανότατα δεν διορθώνεται με patch. Ευτυχώς που δεν φαίνεται να υπάρχει παρόμοιο θέμα και στις προσγείωσεις του, (νομίζω πως είναι okay εκεί), αλλά... Όντως έχει "ατέλειες" γενικότερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...