Mr Aris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Τα assassin's πάντα έχουν πανέμορφους κόσμους πάντως, το ίδιο και αυτό από ότι φαίνεται. Έπαιξε κανείς να πει εντυπώσεις? Φοβάμαι ότι πήρα γερή δόση rpgλας στα τελευταία και να πω την αλήθεια μου άρεσε πολύ, αυτό είναι κάτι σα το πρώτο?
Armoral Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Όχι αλλά ήταν λιγότερο cringey χαχαχα. Ναι το Λεονάϊντας πολύ πετυχημένο. Όπως η πολυκατοικάϊα στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Πρέπει να υπάρχει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας. Το σωστό θα ήταν να μιλούσαν περσικά ξέρω γω με τη μετάφραση από κάτω. 4 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Τα assassin's πάντα έχουν πανέμορφους κόσμους πάντως, το ίδιο και αυτό από ότι φαίνεται. Έπαιξε κανείς να πει εντυπώσεις? Φοβάμαι ότι πήρα γερή δόση rpgλας στα τελευταία και να πω την αλήθεια μου άρεσε πολύ, αυτό είναι κάτι σα το πρώτο? Είναι πολύ όμορφο. Φαίνεται Assassin's Creed, με αρκετά cutscenes και ωραία σκηνοθεσία και ο Basim μια χαρά τυπάκος φαίνεται. Συμπαθητικά ξεκίνησε. Για να δούμε. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Armoral 2
RPDrummer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από RPDrummer
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Αναγνώρισε το θέμα με το chromatic aberration η Ubisoft, ας ελπίσουμε να το λύσουν σύντομα. 3
7nisiotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Η αντίδραση μας πια σε νέα Ubisoft games: 5 1
pirmen56 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Κανα δυό να παίξεις, έχεις παίξει τα πάντα. Τα ίδια και το Avatar. Far Cry primal 2. Και να πεις ότι έχουνε καμιά ιδιαίτερη ποιότητα όπως τα Bethesda.. 1
naruto14 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Το Avatar τουλάχιστον θα είναι και technical showcase με την Snowdrop... 2
RPDrummer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Ίδιο με Βαλχάλα. Καλά κάνει και τους γλεντάει ο συγκεκριμένος.
maltron66 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ένα πράγμα που μου κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντύπωση που δε το αναφέρει ΚΑΝΕΙΣ είναι πως το παιχνίδι έχει DLC αξίας 45€ (τη στιγμή που η Deluxe έκδοση κάνει γύρω στα 50) ενώ πριν από μερικούς μήνες έλεγαν πως δε θα υπάρχει καθόλου DLC, πέρα από τα deluxe/pre order bonus. Πρώτο παιχνίδι Assassin's Creed που πιάνω στα χέρια μου, το εγκαθιστώ στο PS5 γρήγορα-γρήγορα, βάζω τους κωδικούς για τα bonus, κοιτάζω στην ενότητα "addons", βλέπω ότι υπάρχουν άλλα 5 πακέτα DLC, βγάζω το CD, το βάζω στην θήκη και από εκείνη τη στιγμή προσπαθώ να αντισταθώ στον πειρασμό να βγάλω το CD από τη θήκη και να το σπάσω στα 2. Χωρίς να έχω παίξει ούτε δευτερόλεπτο. Και γω το ζώον τους εμπιστεύτηκα, όπως εμπιστεύτηκα την Respawn όταν ανέβαλαν την κυκλοφορία του Jedi Survivor για να το κάνουν "polish". Τουλάχιστον εκείνο το σκατό το φτιάξανε με μισή ντουζίνα patch και δεν είχε μισό τόνο DLC. Με το Mirage, είτε δίνω άλλα 45 ευρώ για να έχω ολόκληρο το παιχνίδι (όπως κάνω πάντα για όλα τα παιχνίδια που παίζω όταν αυτά έχουν DLC), είτε το βάζω αγγελία στο Insomnia ή στο Marketplace για να ρεφάρω τη χασούρα και ξεχνώ πως υπάρχει. Σίγουρα δε δέχομαι να παίξω χωρίς όλα τα DLC, γιατί αγόρασα την Deluxe έκδοση. Δεν είχα ούτε PS3/PS4/PS5 ούτε gaming PC μέχρι πρότινος και ενώ πολλοί έχουν ήδη γευτεί το σκατό που λέγεται Ubisoft, για εμένα είναι η πρώτη (και τελευταία) φορά. Άμα ξαναγοράσω παιχνίδι τους, να με χέσετε. Γελάστε τώρα ελεύθερα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από maltron66 1
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Συγχωρεμένος ... Εγω ειχα αγορασει το watch dogs legion γιατι ελεγαν οτι ειχε το London με fantastic photorealism . To παιχνιδι ηταν για χεσιμο τσαμπα λεφτα 2
Arkin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, maltron66 είπε Ένα πράγμα που μου κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντύπωση που δε το αναφέρει ΚΑΝΕΙΣ είναι πως το παιχνίδι έχει DLC αξίας 45€ (τη στιγμή που η Deluxe έκδοση κάνει γύρω στα 50) ενώ πριν από μερικούς μήνες έλεγαν πως δε θα υπάρχει καθόλου DLC, πέρα από τα deluxe/pre order bonus. Πρώτο παιχνίδι Assassin's Creed που πιάνω στα χέρια μου, το εγκαθιστώ στο PS5 γρήγορα-γρήγορα, βάζω τους κωδικούς για τα bonus, κοιτάζω στην ενότητα "addons", βλέπω ότι υπάρχουν άλλα 5 πακέτα DLC, βγάζω το CD, το βάζω στην θήκη και από εκείνη τη στιγμή προσπαθώ να αντισταθώ στον πειρασμό να βγάλω το CD από τη θήκη και να το σπάσω στα 2. Χωρίς να έχω παίξει ούτε δευτερόλεπτο. Και γω το ζώον τους εμπιστεύτηκα, όπως εμπιστεύτηκα την Respawn όταν ανέβαλαν την κυκλοφορία του Jedi Survivor για να το κάνουν "polish". Τουλάχιστον εκείνο το σκατό το φτιάξανε με μισή ντουζίνα patch και δεν είχε μισό τόνο DLC. Με το Mirage, είτε δίνω άλλα 45 ευρώ για να έχω ολόκληρο το παιχνίδι (όπως κάνω πάντα για όλα τα παιχνίδια που παίζω όταν αυτά έχουν DLC), είτε το βάζω αγγελία στο Insomnia ή στο Marketplace για να ρεφάρω τη χασούρα και ξεχνώ πως υπάρχει. Σίγουρα δε δέχομαι να παίξω χωρίς όλα τα DLC, γιατί αγόρασα την Deluxe έκδοση. Δεν είχα ούτε PS3/PS4/PS5 ούτε gaming PC μέχρι πρότινος και ενώ πολλοί έχουν ήδη γευτεί το σκατό που λέγεται Ubisoft, για εμένα είναι η πρώτη (και τελευταία) φορά. Άμα ξαναγοράσω παιχνίδι τους, να με χέσετε. Γελάστε τώρα ελεύθερα. Κοιτα ubisoft παιχνιδι κανονικα αγοραζεις 2-3 χρονια μετα που εχει πεσει η complete εκδοση στα 15-20 ευρω max απο τα 150 που εχει αλλιως δεν αξιζει. Το mirage οντως δεν εχει dlc με story κτλ περιεχομενο. Αυτα που βλεπω ειναι απλα cosmetics οποτε δεν σε απασχολουν αυτα. Με story οντως δεν θα βγαλουν απο οτι ειπαν. Το valhalla πχ ειχε season pass εβγαλαν μετα και το Ragnarok πηγε η τιμη 160 ευρω και τωρα εχει πεσει στο 30αρι. Το Mirage ειναι αγορα στο 15αρι max η απο uplay+ με ενα μηνα και τελος.
maltron66 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Arkin είπε Κοιτα ubisoft παιχνιδι κανονικα αγοραζεις 2-3 χρονια μετα που εχει πεσει η complete εκδοση στα 15-20 ευρω max απο τα 150 που εχει αλλιως δεν αξιζει. Το mirage οντως δεν εχει dlc με story κτλ περιεχομενο. Αυτα που βλεπω ειναι απλα cosmetics οποτε δεν σε απασχολουν αυτα. Με story οντως δεν θα βγαλουν απο οτι ειπαν. Το valhalla πχ ειχε season pass εβγαλαν μετα και το Ragnarok πηγε η τιμη 160 ευρω και τωρα εχει πεσει στο 30αρι. Το Mirage ειναι αγορα στο 15αρι max η απο uplay+ με ενα μηνα και τελος. Για ποιο λόγο να μη με απασχολούν ΚΑΙ τα cosmetics; Όταν αγοράζω την deluxe έκδοση παιχνιδιού, περιμένω να έχει μέσα τα ΠΑΝΤΑ. Από το πιο σημαντικό story expansion pack μέχρι και το πιο αδιάφορο cosmetic. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της deluxe έκδοσης. Και η Ubisoft δεν είπε ποτέ ότι δε θα βγάλει DLC με story περιεχόμενο, είπε ότι δε θα βγάλει DLC, σκέτο. Επίσης, ως κάποιος που αγοράζει παιχνίδια με σκοπό να τα κρατήσει για το μέλλον, δε μου αρέσει η ιδέα συνδρομής σε υπηρεσία όπως το uplay+, αν και την κατανοώ πλήρως, ειδικά σε αυτή την περίπτωση. Απλώς εγώ, ό,τι αγοράζω, το κρατάω, και συνήθως δε κάνω λάθος στις αγορές μου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που την πατάω έτσι. Τέλος πάντων, ό,τι έγινε, έγινε. Τώρα, είτε θα ρίξουν τις τιμές των DLC στο 1/3 και θα τα πάρω τότε, είτε δε θα περιμένω και θα το δώσω αλλού. Πάντως, όπως είναι τώρα, δε το παίζω. 1
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, maltron66 είπε Για ποιο λόγο να μη με απασχολούν ΚΑΙ τα cosmetics; Όταν αγοράζω την deluxe έκδοση παιχνιδιού, περιμένω να έχει μέσα τα ΠΑΝΤΑ. Από το πιο σημαντικό story expansion pack μέχρι και το πιο αδιάφορο cosmetic. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της deluxe έκδοσης. Και η Ubisoft δεν είπε ποτέ ότι δε θα βγάλει DLC με story περιεχόμενο, είπε ότι δε θα βγάλει DLC, σκέτο. Επίσης, ως κάποιος που αγοράζει παιχνίδια με σκοπό να τα κρατήσει για το μέλλον, δε μου αρέσει η ιδέα συνδρομής σε υπηρεσία όπως το uplay+, αν και την κατανοώ πλήρως, ειδικά σε αυτή την περίπτωση. Απλώς εγώ, ό,τι αγοράζω, το κρατάω, και συνήθως δε κάνω λάθος στις αγορές μου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που την πατάω έτσι. Τέλος πάντων, ό,τι έγινε, έγινε. Τώρα, είτε θα ρίξουν τις τιμές των DLC στο 1/3 και θα τα πάρω τότε, είτε δε θα περιμένω και θα το δώσω αλλού. Πάντως, όπως είναι τώρα, δε το παίζω. Καταλαβαινω πως το λες και μαζι σου γιατι και εγω παντα παω για τις full εκδοσεις των παιχνιδιων και σπανια θα παιξω παιχνιδι χωρις ολα τα story DLC τα cosmetics λιγο με νοιαζουν γιατι ηδη θα βρισκουμε απειρα στο παιχνιδι οσο παιζουμε. Σκεψου ομως πχ το Odyssey το οποιο εχει απειρα cosmetics που μονο με πραγματικα λεφτα μπορεις να παρεις δεν γινεται μεσα απο το παιχνιδι. Οταν το τελειωσα ειχα πανω απο 50 στολες και συνεχως αλλαζα δεν ασχοληθηκα καθολου με τα cosmetics επι πληρωμη. Δεν ηταν DLC αλλα τα ειχαν σαν αγορα στο store τους μεσα στο παιχνιδι. Οποτε για μενα που εχω και εγω το κολλημα για full παιχνιδια τα cosmetics απλα μην σε νοιαζουν πολυ ειδικα οταν ηδη βρισκεις παρα πολλα στο παιχνιδι για να αλλαζεις.
just_a_dude Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Στις 6/10/2023 στις 12:20 ΠΜ, Armoral είπε Ναι το Λεονάϊντας πολύ πετυχημένο. Όπως η πολυκατοικάϊα στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Πρέπει να υπάρχει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας. Το σωστό θα ήταν να μιλούσαν περσικά ξέρω γω με τη μετάφραση από κάτω. Ναι όντως. Πάντως εμένα το "Tonight we dine in Hell" αν και τέρμα καγκούρικο μου άρεσε πολύ περισσότερο απ' το "Malaka" που λέει κάθε 38 δευτερόλεπτα στο Odyssey χαχαχ. Αλλά ναι θα έπρεπε να έχουν και audio στη γλώσσα της χώρας που είναι το game και όποιος θέλει βάζει υπότιτλους (το ghostwire για παράδειγμα έχει και Ιαπωνικό ήχο)
akoinonitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το εχει κανεις το παιχνιδι? Το stutter παει συννεφο σε εμενα. Φορτωνει ενα thread απο καθε πυρηνα και το αλλο θρεντ μενει στο 0% utilization εκλεισα το ht αλλα δεν ειδα διαφορα , 133ms η cpu Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από akoinonitos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα