Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μια χαρά είναι..Όχι next-gen αλλά μην τα παραλέμε.. 1
Gulik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, panakos_thess είπε Το Max Payne 3 καλητερα γραφικα εχει Είσαι σίγουρος;
firepc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μια χαρά είναι Πάλι καλά που το έκραζες πριν βγει 👍
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, firepc είπε Πάλι καλά που το έκραζες πριν βγει 👍 Έλεγα ότι φαίνεται downgraded σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά είναι στα ίδια επίπεδα τουλάχιστον που δεν είναι χάλια όπως λένε πολλοί.
firepc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Έλεγα ότι φαίνεται downgraded σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά είναι στα ίδια επίπεδα τουλάχιστον που δεν είναι χάλια όπως λένε πολλοί. χάλια είναι 0/10 στο λέω εγώ
just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 39 λεπτά πριν, panakos_thess είπε Το Max Payne 3 καλητερα γραφικα εχει
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, firepc είπε χάλια είναι 0/10 στο λέω εγώ Για 15 ευρώ με Ubisoft+ θα είναι πένα, κατέβηκε ήδη.. 1
panakos_thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Σιγουροτατος δες το Quantum Break παιχνιδι 2016 και ανετα ριχνει και το σκατ@ασσασιν
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Εντάξει έχουν βάλει ένα τόνο chromatic aberration που δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις, ειδικά με HDR είναι χάλια..
panakos_thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 εγω ειμαι τυφλος που δεν βλεπω διαφορες?διαβαστε και τα σχολια απο κατω
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Στα περισσότερα παιχνίδια ισχύει αυτό..Υπάρχουν διάφορες αλλά δεν κάνουν μπαμ όπως το path tracing στο Cyberpunk πχ
just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στα AC βάζουν ηθοποιούς με προφορά. Δηλαδή στην Αρχαία Ελλάδα και στη Βαγδάτη μιλούσαν Αγγλικά με τοπική προφορά; Ή θα βάλεις ηθοποιούς στη γλώσσα της χώρας ή απλά βάλε κάποιους να μιλάνε κανονικά Αγγλικά. Αυτό που κάνουν τώρα δεν έχει νόημα. 1
Armoral Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στα AC βάζουν ηθοποιούς με προφορά. Δηλαδή στην Αρχαία Ελλάδα και στη Βαγδάτη μιλούσαν Αγγλικά με τοπική προφορά; Ή θα βάλεις ηθοποιούς στη γλώσσα της χώρας ή απλά βάλε κάποιους να μιλάνε κανονικά Αγγλικά. Αυτό που κάνουν τώρα δεν έχει νόημα. Οι 300 που μιλούσαν στα αγγλικά στον Ξέρξη με τέλεια προφορά ήταν πιο αληθοφανές;
just_a_dude Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Armoral είπε Οι 300 που μιλούσαν στα αγγλικά στον Ξέρξη με τέλεια προφορά ήταν πιο αληθοφανές; Όχι αλλά ήταν λιγότερο cringey χαχαχα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα