Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Mirage [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι κι εγώ ένας απο αυτούς που όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Assassin's Creed είχα πάθει σοκ με την παιχνιδάρα που έβγαλε η Ubisoft για τα δεδομένα της εποχής μετά από τόσα χρόνια όμως είμαι ένας από αυτούς που λέει ''έλεος σταματήστε  εδώ και τώρα την κακοποίηση της σειράς που αγαπήσαμε αλλά στο τέλος μισήσαμε όσο τίποτα άλλο''

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 1
  • Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικότερα δεν δίνω σημασία σε reviews και βαθμολογίες που βάζουν άλλοι, αν δεν δοκιμάσω πρώτα εγώ το παιχνίδι (κι αυτό θεωρώ πως οφείλει να κάνει ο καθένας), αλλά το 8 στα 10 ως μέσος όρος δεν είναι χαμηλό.

Το ρεκόρ της σειράς το έχει το Assassin's Creed 2 που είχε πάρει κάποτε εκεί γύρω στο 9/10.

Επεξ/σία από Gulik
Δημοσ.

Πιο AC είναι αυτό σε νούμερο? Το δέκα κάτι? Είναι δυνατόν να βλέπω ακόμα σπαθιά να hover, περίεργα cloth physics, αστεία ragdolls, pop in σε models στο μισό μετρο, κτλ? Επίσης ο λόγος που έβαλαν αυτό το teleport και όχι dual hidden blades? Δεν ξέρω, έχω αδυναμία στο stealth, οποτε ίσως όταν φτάσει στα δέκα ευρώ να αξίζει να παίξεις μονο το main story.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Πιο AC είναι αυτό σε νούμερο? Το δέκα κάτι? Είναι δυνατόν να βλέπω ακόμα σπαθιά να hover, περίεργα cloth physics, αστεία ragdolls, pop in σε models στο μισό μετρο, κτλ? Επίσης ο λόγος που έβαλαν αυτό το teleport και όχι dual hidden blades? Δεν ξέρω, έχω αδυναμία στο stealth, οποτε ίσως όταν φτάσει στα δέκα ευρώ να αξίζει να παίξεις μονο το main story.

Που το main story , ειπε ο skillup οτι ειναι σκουπιδι . Χειροτερο γραψιμο σε assasin creed δεν εχει δει ( προσωπικα πιστευα οτι ειχε φτασει πατο η ubisoft σε αυτον τον τομεα αλλα ξεπερασε τον εαυτο της παλι :P

• Like 1
Δημοσ.

Η σειρά έχει πάρει τη κάτω βόλτα από τότε που έφυγαν Patrice Desilets, Corey May και Jeffrey Yohalem.

Την τριλογία Ezio την παίζαμε για την ιστορία πρώτα και μετά gameplay..

• Like 6
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Despotas είπε

Την τριλογία Ezio την παίζαμε για την ιστορία πρώτα και μετά gameplay.

Ναι αλλα και το gameplay ήταν παρα πολύ καλο. Μου έλειψε να πετάω claymores στα μούτρα των φρουρών. :P

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ναι αλλα και το gameplay ήταν παρα πολύ καλο. Μου έλειψε να πετάω claymores στα μούτρα των φρουρών. :P

Συμφωνώ. Είχε τη φάση του αν και το ΑΙ ήταν χαζό.

Πω, τώρα θυμήθηκα τα Τombs από AC2 και τα Lairs of Romulus από Brotherhood..

Τι είχαν φτιάξει οι άνθρωποι..

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Τι benchmark να κανεις με αυτο το παιχνιδι ; Last gen τεχνικο τομεα εχει , τι να σου δειξει...

Benchmark στο κινητό μωρέ. Να δεις πως τρέχει ένα AAA open world στο iphone.

Δημοσ.

Κλασσική Ubisoft.

Spoiler

image.png.98fec9b26d53294d6e942afdcb045722.png

image.png.5cd4b982fc782bdc7a66dcb9bccebb06.png

Spoiler

Εν τω μεταξύ είπα να δοκιμάσω το Odyssey με αυτό το PC. Έχω γράψει αρκετές ώρες εκεί και το έχω τελειώσει και μου βγάζει fail στο συγχρονισμό με τα cloud saves. Τα cloud saves είναι corrupted, πείτε μου πως έγιναν corrupted αφού είναι εκεί από τον Ιανουάριο του 2022 και αν είναι να γίνονται corrupted, γιατί να έχουμε τότε cloud saves.

image.png.e1f7bc5ad62528d486931d5700e038a2.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, erasmys είπε

το μοναδικο AC που δεν καιγομαι να παιξω...μονο τα γραφικα θελω να δω

δεν εχει καλα γραφικα, τίποτα το ιδιαίτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...