noFEARgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Εpic store ενω το hype ειναι στα ταρταρα .Καλα θα παει αυτο...
firepc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Εpic store Εκεί το πήρες? Τότε ανοίγει 5/10 το βράδυ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από firepc
noFEARgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Φυσικά και δεν το πήρα. Οι σχέσεις μου με την ubisoft έχουν τελειώσει τα τελευταία χρόνια 3
firepc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Φυσικά και δεν το πήρα. Οι σχέσεις μου με την ubisoft έχουν τελειώσει τα τελευταία χρόνια τότε τι εννοείς?
enable_your_mind Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μετα τη φολα του βαλχαλα , αυτο μονο σε καμια πτωση τιμης και αν ( και τα εχω παιξει ολα τα assassins ) .. Με εχει κουρασει τοσο πολυ αυτη η ubi , που βλεπω παιχνιδι της και παω απο την αλλη... 3
Armoral Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Έλα, Ubisoft connect, ubisoft plus για ένα μήνα και το βλέπεις. Αν δε σου κάνει παίζεις κανένα άλλο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Ubisoft+ με 15 ευρώ το τερματίζεις και τέλος..Δε νομίζω ότι αξίζει αγορά. 2
Arkin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Οντως με ubisoft+ καραλει και το παιζεις και day one. 1
Armoral Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Arkin είπε Οντως με ubisoft+ καραλει και το παιζεις και day one. Και αν δε σου αρέσει τελειώνεις τα immortals η κάτι κλασσικό παλιότερο. 2
naruto14 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Εγώ σκέφτομαι να κουμπώσω ένα μήνα uplay+ τέλη Νοέμβρη για να προλάβω και το Avatar που βγαίνει το Δεκέμβριο. Κανένα δεν θα είναι μεγάλο RPG εξάλλου οπότε βγαίνουν πιο εύκολα. 1
Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, naruto14 είπε Εγώ σκέφτομαι να κουμπώσω ένα μήνα uplay+ τέλη Νοέμβρη για να προλάβω και το Avatar που βγαίνει το Δεκέμβριο. Κανένα δεν θα είναι μεγάλο RPG εξάλλου οπότε βγαίνουν πιο εύκολα. Ανετα αυτο και αν παιζει ακομα περισσοτερο. Να δουμε τα πρωτα reviews και ποσες ωρες θα ειναι και φουλ μετα. Το fenyx το ειχα καψει οταν ειχε βγαλει με 1 ευρω uplay+ 60 ωρες σε 1 μηνα ηταν εξαιρετικα. Ανετα θα ξανα βγαλει με 1 ευρω τιποτα black friday οποτε γιατι οχι. Και το far cry 6 με το season pass βγαινει σε 1 μηνα βεβαια αλλα πλεον παλιο αλλιως να παιξεις 2 νεα παιχνιδια day one με τοσα λιγα χρηματα.
naruto14 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ανετα αυτο και αν παιζει ακομα περισσοτερο. Να δουμε τα πρωτα reviews και ποσες ωρες θα ειναι και φουλ μετα. Το fenyx το ειχα καψει οταν ειχε βγαλει με 1 ευρω uplay+ 60 ωρες σε 1 μηνα ηταν εξαιρετικα. Ανετα θα ξανα βγαλει με 1 ευρω τιποτα black friday οποτε γιατι οχι. Και το far cry 6 με το season pass βγαινει σε 1 μηνα βεβαια αλλα πλεον παλιο αλλιως να παιξεις 2 νεα παιχνιδια day one με τοσα λιγα χρηματα. Για να είμαι ειλικρινής δε πιστεύω να έχει αντίστοιχη προσφορά με 1€ στα κοντά με δύο μεγαθήρια να κυκλοφορούν αυτούς τους μήνες. Το έκανε αρκετά πέρσι χωρίς σημαντικές κυκλοφορίες. Μακάρι βέβαια να βγω λάθος. 1
Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, naruto14 είπε Για να είμαι ειλικρινής δε πιστεύω να έχει αντίστοιχη προσφορά με 1€ στα κοντά με δύο μεγαθήρια να κυκλοφορούν αυτούς τους μήνες. Το έκανε αρκετά πέρσι χωρίς σημαντικές κυκλοφορίες. Μακάρι βέβαια να βγω λάθος. BF ερχεται κατσε να δουμε παντα κανει τετοιες μερες αλλα ναι θα χασει πολλα ολοι θα πανε εκει αν βγαλει τετοια προσφορα. Και με 15 βεβαια καρααξιζει αλλα θελει καψιμο για να βγουν 2 παιχνιδια απο 40-50 ωρες το καθενα. 3-4ωρα καθε μερα.
naruto14 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Arkin είπε BF ερχεται κατσε να δουμε παντα κανει τετοιες μερες αλλα ναι θα χασει πολλα ολοι θα πανε εκει αν βγαλει τετοια προσφορα. Και με 15 βεβαια καρααξιζει αλλα θελει καψιμο για να βγουν 2 παιχνιδια απο 40-50 ωρες το καθενα. 3-4ωρα καθε μερα. Το Mirage σύμφωνα με όσα έχουν πει θα είναι κάνα 20ώρο μαξ. Στις 2 το μεσημέρι 4/10 λήγει το Embargo, οπότε θα μάθουμε περισσότερα.
Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, naruto14 είπε Το Mirage σύμφωνα με όσα έχουν πει θα είναι κάνα 20ώρο μαξ. Στις 2 το μεσημέρι 4/10 λήγει το Embargo, οπότε θα μάθουμε περισσότερα. Μονο σοβαρα? Τοσο λιγο ηταν μονο τα πρωτα πριν 10 χρονια. Απο τις 200 ωρες του valhalla στις 20?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα