Gulik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, just_a_dude είπε Μην με βρίσετε αλλά δεν φαίνεται άσχημο πάντως (εννοώ σαν game, όχι τα γραφικά). Σιγά μην ντραπούμε να πούμε και τη γνώμη μας, εκπληκτικό φαίνεται. Το να μην αρέσει σε 2-3 άτομα εδώ μέσα είναι φυσιολογικό, δεν τρέχει κάτι. 1
just_a_dude Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Gulik είπε Σιγά μην ντραπούμε να πούμε και τη γνώμη μας, εκπληκτικό φαίνεται. Το να μην αρέσει σε 2-3 άτομα εδώ μέσα είναι φυσιολογικό, δεν τρέχει κάτι. Εκπληκτικό δεν ξέρω, πάντως απ' το Βλαχάρα καλύτερο σίγουρα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Gulik είπε Το να μην αρέσει σε 2-3 άτομα εδώ μέσα είναι φυσιολογικό, δεν τρέχει κάτι. Ναι, ευτυχώς μονο 2-3 άτομα είναι που έχουν σκύλο βαρεθεί τα games της Ubisoft, για αυτό και απορώ που το γύρισαν στις ρίζες. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 2
Gulik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι, ευτυχώς μονο 2-3 άτομα είναι που έχουν σκύλο βαρεθεί τα games της Ubisoft, για αυτό και απορώ που το γύρισαν στις ρίζες. Για εδώ μέσα, έγραψα. Επειδή ο φίλος νωρίτερα παρακάλεσε να μην... τον βρίσουν οι... συνήθεις ύποπτοι εδώ, επειδή απλούστατα εξέφρασε πως του αρέσει οτιδήποτε βλέπει από το Mirage (έως τώρα τουλάχιστον). Σε όσα groups και subreddits και πάει λέγοντας, των fans της σειράς, συμμετέχω τόσα χρόνια, βλέπω έναν γενικό ενθουσιασμό για το Mirage, κι αυτό είναι που μετράει. Μαζί τους κι εγώ, εννοείται. Το περιμένουμε όλοι (ή σχεδόν όλοι στο φινάλε) πώς και πώς. 1
just_a_dude Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Εντάξει σίγουρα υπάρχει μια επιθετικότητα στο gaming community αν πεις ότι σου άρεσε κάποιο AC. Εγώ να πω την αλήθεια δεν πέρασα άσχημα ούτε με το Βλαχάρα. Φυσικά δεν είναι το GOAT σε καμιά περίπτωση, φυσικά έχει στιγμές που γίνεται βαρετό, αλλά αν ακολουθήσεις τη γνωστή μέθοδο αντιμετώπισης των games της nubisoft τα τελευταία χρόνια (περιμένεις να πέσει απ' τα 20 ευρώ και ασχολείσαι κυρίως με το main quest και που και που καθαρίζεις και κάνα ερωτηματικό στο χάρτη) 'ντάξει τρώγονται σε γενικές γραμμές. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δεν υπάρχει θέμα να γουστάρεις τα AC η οποιοδήποτε άλλο copy-paste Ubisoft game. Το θέμα είναι να τα βαφτίζεις παιχνιδάρες, που αντικειμενικά δεν είναι εδώ και πολλά χρονια. Τώρα για το Mirage, ναι προτιμώ που γυρνάει πίσω, παρόλα αυτά με αφήνει αδιάφορο, όπως όλοι οι τίτλοι από Ubisoft. Αν τελικά αποδειχτεί ότι είναι καλο και όχι ακόμα ένα άρμεγμα της σειράς, τότε ok. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής, χρησιμοποιώντας τα ίδια assets παλιότερων games, δεν φαίνεται τίποτα περισσότερο από ένα DLC. 5
ParafronGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Sorry για το Off-topic, αλλά επειδή στις κονσόλες δεν βρίσκω παρόμοιο θέμα, ξέρει κανείς στα preorder πότε κάνει αποστολή το Πλαισιο?? Το έχω προ παραγγείλει από το Μάιο και με τον κωδικό αποστολής ακόμα μου βγάζει ότι περιμένουν από τον προμηθευτή. Τι φάση?
erasmys Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 το παιχνιδι ειναι αρπαχτη απο την Ubi. To παιχνιδι βγηκε για να μην μεινουν 4 χρονια χωρις AC Οι παικτες. Το βαλαχαλα βγηκε το 21 , το infinity θα βγει το 25. σου λεει ας βγαλαουμε ενα spinoff ενδιαμεσα με ντεμεκ επιστροφη στις ριζες για να μη γκρινιαζουν και οι παλιοι φανς. Φτιαξανε εκει μια ψιλοΒαγδατη κι αυτο ειναι...απο το συγκεκριμμενο παιχνιδι δεν περιμενω απολυτως τιποτα. 2
Gulik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, ParafronGR είπε Sorry για το Off-topic, αλλά επειδή στις κονσόλες δεν βρίσκω παρόμοιο θέμα, ξέρει κανείς στα preorder πότε κάνει αποστολή το Πλαισιο?? Το έχω προ παραγγείλει από το Μάιο και με τον κωδικό αποστολής ακόμα μου βγάζει ότι περιμένουν από τον προμηθευτή. Τι φάση? Πάρε ένα τηλέφωνο, με αφορμή και το release date πες τους, ώστε να σου το ξεκαθαρίσουν άμεσα, έτσι για να είσαι και πιο σίγουρος.
psof Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, erasmys είπε το παιχνιδι ειναι αρπαχτη απο την Ubi. To παιχνιδι βγηκε για να μην μεινουν 4 χρονια χωρις AC Οι παικτες. Το βαλαχαλα βγηκε το 21 , το infinity θα βγει το 25. σου λεει ας βγαλαουμε ενα spinoff ενδιαμεσα με ντεμεκ επιστροφη στις ριζες για να μη γκρινιαζουν και οι παλιοι φανς. Φτιαξανε εκει μια ψιλοΒαγδατη κι αυτο ειναι...απο το συγκεκριμμενο παιχνιδι δεν περιμενω απολυτως τιποτα. Δεν είναι αρπαχτή υπο αυτήν την έννοια. Κανένας δεν μπορεί να πιάσει την Ubisoft σε πιστά ιστορικό worldbuilding. Είναι μακράν το μεγαλύτερο ατού της εταιρίας. Οι ειδικοί που κάνουν την ερευνα για κάθε κόσμο/εποχή των παιχνιδιών το έχουν κάνει επιστήμη και εκδοχές των κόσμων της τα χρησιμοποιούν ακόμα και σε σχολεία για εκπαίδευση/tour. Είμαι σίγουρος ότι η Βαγδάτη θα είναι απίστευτη όπως ήταν και η Ελλάδα, η Αίγυπτος κλπ. Το gameplay δεν θα είναι κάτι πρωτοποριακό και θα μοιάζει με τα πρώτα 2 παιχνίδια της σειράς και δεν θα μπορούν οι φανς να πουν τίποτα γιατί οι μισοί αυτό ζητούσαν για χρόνια. Θα είναι αφοσιωμένο στην ιστορία χωρίς να μπλεχθεί με RPG στοιχεία κάτι που για μένα είναι αρκετά καλό για αλλαγή. Η αρπαχτή είναι τα last gen γραφικά τα οποία νομίζω επίτηδες τα κράτησαν πίσω μόνο και μόνο για να τρέχει το παιχνίδι στα καινούργια iphones και έτσι να αρμέξουν ένα τεράστιο marketpool χωρίς μεγάλο ανταγωνισμό όσον αφορά τα AAA παιχνίδια για αρχή. 1
Gulik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, psof είπε αρπαχτή είναι τα last gen γραφικά τα οποία νομίζω επίτηδες τα κράτησαν πίσω... Εκτός αυτού, ο συγκεκριμένος τίτλος θα είναι και ο τελευταίος της σειράς που θα είναι διαθέσιμος και σε όλες τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς, έχω γνωστούς που δεν πίστευαν ότι θα παίζει το Mirage κανονικότατα και σε PS4, ενώ αυτό ακριβώς είχε υποσχεθεί η Ubisoft, θεωρούσαν ότι θα το πήγαινε για αποκλειστικότητα στα next - gen συστήματα, όπως κάνουν σχεδόν όλες οι υπόλοιπες εταιρείες στους νέους τίτλους τους. Εννοείται πως έχουν φύγει ήδη πολλές προπαραγγελίες από κατόχους κονσολών προηγούμενης γενιάς. Εκεί κερδίζει το cross generation release που αποφάσισαν να κάνουν για το Mirage. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Ενώ θα έπρεπε να είναι current-gen/PC only και να κάνει το μπαμ που έκανε το Unity..10 χρόνια μετά υποστηρίζουν ακόμα τη σαπίλα. 1
firepc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5/10 στις 02:00 ανοίγει Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από firepc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα