yep7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Πέρα από κάποια πολύ γενικά τιπς που αφορούν κυρίως τον καθαρισμό - εξωτερικό και εσωτερικό- του λάπτοπ, θα ήθελα να μάθω κι άλλα. Όπως π.χ. χρειάζεται βάση λάπτοπ με cooler? ( Στο ίντερνετ οι απαντήσεις σ' αυτό είναι κάπως διφορούμενες, οπότε θα ήθελα οι συμβουλές να είναι από προσωπική εμπειρία). Πείτε αν χρειαστεί ακόμη και τα πιο προφανή τιπς, πολύ πιθανό να μη τα ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μια βασικη συμβουλη θα ελεγα ειναι οτι το λαπτοπ οσο λειτουργει πρεπει να βρισκεται σε λεια καθαρη και σκληρη επιφανεια (πχ. γραφειο) και οχι μαλακη, οπως καναπεδες, κρεβατια, παπλωματα, μαξιλαρια, ακομα και γονατα, αφ'ενος για να αεριζεται σωστα και αφ'ετερου για να μη μαζευει μεσα σκονες και χνουδια τα οποια θα επιβαρυνουν την ψυξη του. Βαση με cooler, απο προσωπικη εμπειρια δεν κανει σοβαρη δουλεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnouri Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αν ακολουθείς τη συμβουλή του Lector, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα για αρκετό καιρό αναλόγως βέβαια και με το πόσο σκόνη έχει ο χώρος που βρίσκεται το laptop και πόσο συχνά χρησιμοποιείται. Με λίγη χρήση και λίγη σκόνη, ένα προληπτικό καθάρισμα το ανεμιστηράκι ανα 2 χρόνια περίπου θα είσαι μια χαρά. Ως dj, με laptop που δουλευεί 4-5 φορές την εβδομάδα και σε διάφορους χώρους το καθαρίζω μια φορά το χρόνο και η συγκέντρωση σκόνης και καπνού είναι ελάχιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Για να κανει δουλεια μια βαση πρεπει να βοηθαει και το ιδιο το laptop την βαση παραδειγμα το G713GM που εχω δεν την βοηθαει γιατι τραβαει αερα απο το πλαι και τον βγαζει απο πισω αρα η βαση ριχνει αερα στο πουθενα. Εγω την εχω μονο και μονο για να ειναι καπως ψηλα το φορητο οποτε αν χυθει νερο στο τραπεζι να μην παει κατω απο το laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 γενικά τα "απλά" laptop δεν τα δουλεύουμε για ώρες ατελείωτες στο 100%, βλέπουμε θερμοκρασίες και όταν αρχίζουν να γίνονται toasty κάνουμε ένα διάλειμμα η χαμηλώνουμε την χρήση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yep7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ όλους σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα