Δημοφιλής ανάρτηση nickol-us Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω πως έγινε και πρόλαβα τους "γνωστούς" epic games announcers... Για αυτή την εβδομάδα και μέχρι τις 8/9/2022 δωρεάν απο τη Epic games Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (το βλέπω ήδη στο Library που σημαίνει το έχει ξαναδώσει) Submerged: Hidden Depths και επιπλέον Knockout City™ Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από nickol-us 20 10
SoullessRider Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Συγχαρητήρια στον op για την πρωτιά!! 🤘🤣
d_gkal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Παιχνίδια το tomb raider! Το έπαιξα στο xbox (ήταν στο gamepass)
attanaze Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Το έχω από Xbox gamepass το έδωσε και παλαιότερα είναι όμως παιχνιδάρα!!!!
dchatz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 βλέπω αυτό στα transactions μου. Άρα το έχω λογικά
Ntinaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 6:34 ΜΜ, Dream_Killer είπε πλεον μπαινω στα τοπικ, οχι για να παρω τα παιχνιδια, αλλα για να κανω λικε σε αυτη την κλασσικη φωτο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα