Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως εχει αγοράσει κάποιος με αυτόν τον τρόπο να μου εξηγήσει την διαδικασία; Εξοφληται το ποσο κανονικα με δώσεις και αν ναι χρειάζονται κάποια έγγραφα όπως πρόσφατη μισθοδοσία και τα σχετικά;

Επεξ/σία από Rafa7mar
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Rafa7mar είπε

Μήπως εχει αγοράσει κάποιος με αυτόν τον τρόπο να μου εξηγήσει την διαδικασία; Εξοφληται το ποσο κανονικα με δώσεις και αν ναι χρειάζονται κάποια έγγραφα όπως πρόσφατη μισθοδοσία και τα σχετικά;

Αν έχεις πιστωτική μπορείς να βγάλεις δόσεις, αν είχες ήδη πιστωτική θα ήξερες την διαδικασία, μήπως έχεις απλή χρεωστική κάρτα?

Η διαδικασία προϋποθέτει την ύπαρξη πιστωτικής κάρτας δεν σου βγάζουν αυτοί

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Αν έχεις πιστωτική μπορείς να βγάλεις δόσεις, αν είχες ήδη πιστωτική θα ήξερες την διαδικασία, μήπως έχεις απλή χρεωστική κάρτα?

Η διαδικασία προϋποθέτει την ύπαρξη πιστωτικής κάρτας δεν σου βγάζουν αυτοί

Στο site της meystems λεει και πιστωτική και χρεωστική και πιστωτική καρτα να εχω πια είναι τα παρακάτω βήματα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Rafa7mar είπε

Στο site της meystems λεει και πιστωτική και χρεωστική και πιστωτική καρτα να εχω πια είναι τα παρακάτω βήματα;

Στο site της msystems λεει για άτοκες με χρήση πιστωτικής, όχι χρεωστικής.

Τα βήματα της διαδικασίας είναι ότι επιλέγεις στο checkout την επιλογή των άτοκων, και πόσες δόσεις θέλεις (2-6).

Επεξ/σία από l3ft3r1s
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Rafa7mar είπε

Με χρεωστική δόσεις ξεχνάς, ίσως σε συγκεκριμένα καταστήματα με κάποια υπηρεσία όπως η klarna (θα βρεις αντίστοιχο θέμα λίγο πιο πάνω)

Θα βάλεις ότι θες στο καλάθι θα επιλέξεις πληρωμή με κάρτα και θα σου βγάλει επιλογή για δόσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...