Rafa7mar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως εχει αγοράσει κάποιος με αυτόν τον τρόπο να μου εξηγήσει την διαδικασία; Εξοφληται το ποσο κανονικα με δώσεις και αν ναι χρειάζονται κάποια έγγραφα όπως πρόσφατη μισθοδοσία και τα σχετικά; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από Rafa7mar
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Rafa7mar είπε Μήπως εχει αγοράσει κάποιος με αυτόν τον τρόπο να μου εξηγήσει την διαδικασία; Εξοφληται το ποσο κανονικα με δώσεις και αν ναι χρειάζονται κάποια έγγραφα όπως πρόσφατη μισθοδοσία και τα σχετικά; Αν έχεις πιστωτική μπορείς να βγάλεις δόσεις, αν είχες ήδη πιστωτική θα ήξερες την διαδικασία, μήπως έχεις απλή χρεωστική κάρτα? Η διαδικασία προϋποθέτει την ύπαρξη πιστωτικής κάρτας δεν σου βγάζουν αυτοί Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από Inuyasha
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν έχει επιλογή το eShop για δόσεις;
Rafa7mar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Inuyasha είπε Αν έχεις πιστωτική μπορείς να βγάλεις δόσεις, αν είχες ήδη πιστωτική θα ήξερες την διαδικασία, μήπως έχεις απλή χρεωστική κάρτα? Η διαδικασία προϋποθέτει την ύπαρξη πιστωτικής κάρτας δεν σου βγάζουν αυτοί Στο site της meystems λεει και πιστωτική και χρεωστική και πιστωτική καρτα να εχω πια είναι τα παρακάτω βήματα;
l3ft3r1s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Rafa7mar είπε Στο site της meystems λεει και πιστωτική και χρεωστική και πιστωτική καρτα να εχω πια είναι τα παρακάτω βήματα; Στο site της msystems λεει για άτοκες με χρήση πιστωτικής, όχι χρεωστικής. Τα βήματα της διαδικασίας είναι ότι επιλέγεις στο checkout την επιλογή των άτοκων, και πόσες δόσεις θέλεις (2-6). Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από l3ft3r1s 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Rafa7mar είπε Στο site της meystems λεει και πιστωτική και χρεωστική και πιστωτική καρτα να εχω πια είναι τα παρακάτω βήματα; Με χρεωστική δόσεις ξεχνάς, ίσως σε συγκεκριμένα καταστήματα με κάποια υπηρεσία όπως η klarna (θα βρεις αντίστοιχο θέμα λίγο πιο πάνω) Θα βάλεις ότι θες στο καλάθι θα επιλέξεις πληρωμή με κάρτα και θα σου βγάλει επιλογή για δόσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα