Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/9/2022 στις 4:11 ΜΜ, kyrstallone είπε

Κάνοντας χρήση δηλαδή μιας δωροεπιταγης (πχ που δίνει από τα λαπτοπ) για αγορά smartphone, δεν δικαιούμαστε την επιστροφή;; 

Είναι σημαντική παρατήρηση αυτή! 

Ναι, φαντασου εγω ειχα παρει απο μια προσφορα ενα κινητο πριν απο καμποσους μηνες απο το  ιδιο μαγαζι, που εαν εκανες αγορα κινητου απο 300 € και πανω με καρτα Mastercard επαιρνες δωροεπιταγη το 25 % της αξιας του κινητου, μου την εστειλαν μετα απο 2-3 μερες στο mail την δωροεπιταγη, επειτα τελη Μαη εβαλε το Πλαισιο επιστροφη 20% στις τηλεορασεις με καρτες Eurobank, παω και εγω ωραια ωραια εχω Eurobank εχω και την δωροεπιταγη θα μου βγει πολυ πιο φθηνα η τηλεοραση, βαζω 120 € την δωροεπιταγη βαζω και την τηλεοραση με δοσεις στην πιστωτικη της Eurobank και αντι να παρω κοντα το 200€ επιστροφη παιρνω 8€ πισω, εγκεφαλικο εγω να αφριζει απο μουρμουρα η γυναικα, αστα να πανε.

Ευτυχως πηρα το πλαισιο και επειτα απο 2-3 τηλεφωνηματα με την εξυπηρετηση πελατων μου εκαναν αλλαγη της τιμολογησης (αλλαξα τον αριθμο δοσεων και αφαιρεσα απο την αγορα την δωροεπιταγη και για να μην την χασω μου την μετετρεψαν σε πιστωτικο) και πηρα κανονικα την επιστροφη 200€.

Προσοχη στα ψιλα γραμματα παιδια, μου ειπαν και τα παιδια απο το Πλαισιο στην εξυπηρετηση πελατων οτι εχει συμβει παρα πολλες φορες και ευτυχως διορθωνεται αρκει να το κανεις εγκαιρα!!

Επεξ/σία από Tsoukos87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/9/2022 στις 4:08 ΠΜ, angelwithyou είπε

Το έψαχνα στο πλαίσιο δεν υπάρχει διαθέσιμο 

πηγα χθες να το παρω και εφαγα πικρα οταν ειδα οτι δεν υπαρχει ρε γμτ...

Επεξ/σία από demian83
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά 

7 Σεπτεμβρίου παρήγγειλα ένα κινητό 199. 83 το οποίο είχε επιστροφή κάπου στα 40 ευρώ. 

Ακόμα όμως δεν έχει μπει. 

Πόσο καιρό θέλει για να φανεί η επιστροφή; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Σε 2 με 3 εργάσιμες μπαίνει, μήπως δεν ήταν το συγκεκριμένο κινητό ή συνδυάσεις και άλλη έκπτωση κάνα πιστωτικό κτλ και δεν σου έχει περαστεί αν δεις στην εφαρμογή ότι μπορεί να έχεις πάρει αντί για 20 %, 1%.

Δημοσ.
Στις 28/9/2022 στις 2:33 ΜΜ, Tsoukos87 είπε

Σε 2 με 3 εργάσιμες μπαίνει, μήπως δεν ήταν το συγκεκριμένο κινητό ή συνδυάσεις και άλλη έκπτωση κάνα πιστωτικό κτλ και δεν σου έχει περαστεί αν δεις στην εφαρμογή ότι μπορεί να έχεις πάρει αντί για 20 %, 1%.

Μπα όχι δεν έκανα τίποτα άλλο εκτός από την αγορά του με κάρτα eurobank που έγραφε επάνω επιστροφή.

Επισης το τηλέφωνο στο sait έγραφε ότι έχει 40 ευρώ επιστροφή από τα 199

Πάντως δε μου έχει μπει επιστροφή καθόλου ούτε 1%

Μαλλον πρέπει να αρχίσω τα τηλέφωνα αλλα από που να αρχίσω; πλαίσιο ή eurobank; 

Δημοσ.

Αρχικά, ξεκίνα από το κατάστημα δλδ πλαίσιο και έπειτα είτε σε εξυπηρετησουν ή όχι πιάσε καλού κακού την τράπεζα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...