ChrisDario Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20% €πιστροφή σε όλα τα Smartphones αξίας 199€ και άνω, με χρήση χρεωστικής κάρτας Eurobank ή πιστωτικής κάρτας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Εξαιρούνται τα Apple προϊόντα και τα Samsung Galaxy Fold4 | Z Flip4 Προσφορά: https://www.plaisio.gr/promo-20220830-smartphone-accessories Οροί & προϋποθέσεις: https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-plaisio-stores Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από ChrisDario 1
dimitrissot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Θυμάμαι ο Γερμανός σε αυτή την προσφορά βάζει και τα apple προϊόντα. Πιστεύετε θα γίνει μέχρι τέλος του χρόνου πάλι στον Γερμανό;
Titos301 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 αυτή η προσφορά συμφέρει γιατί οι τιμές κατεβαίνουν πάνω κάτω στις τιμές skroutz και έχεις το πλεονέκτημα να αγοράσεις από φυσικό κατάστημα, έχεις έτσι σημείο αναφοράς και αν το κάνεις δώρο κάπου υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση αλλαγής..
aspirini Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδια κατι περιεργο με τα ποσα που αναγραφει το πλαισιο σαν επιστροφη.... Σε ενα αντικειμενο 1228,93 σου δειχνει επιστροφη 245,79 το οποιο ειναι λαθος . 1228,93/1.2=204,82 το ποσο που αναγραφουν αυτοι το 245.79 βγαινει εαν γινει η εξης πραξη 1228,93/100x20= 245,79 το οποιο ομως ειναι λαθος πραξη . Ειναι δυνατον να εγινε τετοιο τραγικο λαθος ?
Doubt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Γιατί είναι λάθος; Το 20% της τιμής σου δίνουν ως "επιστροφή". Η πράξη που κάνεις εσύ είναι τιμή+20%της τιμής, το οποίο δεν μας ενδιαφέρει εδώ. 2
aspirini Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Γιατί είναι λάθος; Το 20% της τιμής σου δίνουν ως "επιστροφή". Η πράξη που κάνεις εσύ είναι τιμή+20%της τιμής, το οποίο δεν μας ενδιαφέρει εδώ. Οκ εχεις δικιο εγω "εβγαζα" τιμη φπα γιαυτο μου εβγαινε το λαθος . Αρα οταν υπολογιζω την επιστροφη απο δω κ περα θα ξερω κ το πως
vsk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Διαβάζω στους όρους: "Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, δηλαδή εάν το συνολικό ποσό της συναλλαγής δεν εξοφληθεί εξ ολοκλήρου με μια κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα". Αυτό το μερικά - υποθέτω - ότι δεν αφορά χρέωση με δόσεις, αφού στην περίπτωση αυτή το συνολικό ποσό "δεσμεύεται" στην κάρτα, απλά η χρέωση γίνεται τμηματικά. Καλά δεν τα λέω;
aspirini Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vsk είπε Αυτό το μερικά - υποθέτω - ότι δεν αφορά χρέωση με δόσεις, αφού στην περίπτωση αυτή το συνολικό ποσό "δεσμεύεται" στην κάρτα, απλά η χρέωση γίνεται τμηματικά. Καλά δεν τα λέω; Ναι καλά τα λες . Εχω βάλει δοσεις σε "επιστροφη" παλιοτερα . Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από aspirini 2
demian83 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 παιδια πιστευεται οτι για το x80 pro θα παιξει καμια καλυτερη τιμη στο black friday ή οχι? 1
roky1978 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, demian83 είπε παιδια πιστευεται οτι για το x80 pro θα παιξει καμια καλυτερη τιμη στο black friday ή οχι? Το black friday τα τελευταια χρονια είναι μεγάλη απάτη, εγω το θεωρω εξωπραγματικό να παίξει καλή τιμή, είδικα σε τέτοιο κινητό, κατι τελευταια φθηνά βγάζουν όλες οι εταιρειες και συνήθως είναι τα ίδια και όλες οι άλλες δήθεν εκπτώσεις black frifay, οι τιμές ειναι μεγαλύτερες, απο τις πρωτες τιμές του Σκρουτζ. Οπότε μην έχεις ελπίδα για το black friday....... 2
fou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Τα τελευταια χρονι γενικα στα ηλεκτρονικα παιζουν καλυτερες προσφορες Οκτωβριο παρα στο Black Friday. Εχω πετυχει πολυ καλες προσφορες σε κινητα και μετα κοντευοντας τα χριστουγεννα και σε ασχετες φασεις. Γενικα, αν σου φαινεται κατι καλη προσφορα χτυπα μην περιμενεις Black Friday.
angelwithyou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 5 hours ago, demian83 said: παιδια πιστευεται οτι για το x80 pro θα παιξει καμια καλυτερη τιμη στο black friday ή οχι? Το έψαχνα στο πλαίσιο δεν υπάρχει διαθέσιμο
Tsoukos87 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 10:20 ΜΜ, vsk είπε Διαβάζω στους όρους: "Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, δηλαδή εάν το συνολικό ποσό της συναλλαγής δεν εξοφληθεί εξ ολοκλήρου με μια κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα". Αυτό το μερικά - υποθέτω - ότι δεν αφορά χρέωση με δόσεις, αφού στην περίπτωση αυτή το συνολικό ποσό "δεσμεύεται" στην κάρτα, απλά η χρέωση γίνεται τμηματικά. Καλά δεν τα λέω; Και εγω την τηλεοραση με δοσεις την εχω και πηρα επιστροφη, μην κανετε το λαθος να το συνδυασετε με καποιο πιστωτικο ή δωροκαρτα γιατι δεν θα παρετε επιστροφη, εγω την εχω πατησει ετσι αλλα ευτυχως μου το διορθωσαν και μου επεστρεψαν το ποσο του πιστωτικου και πηρα την επιστροφη, απλα δεν παιρνεις επιστροφη εαν βαλεις την πληρωμη σε 2 καρτες για παραδειγμα, πρεπει να ειναι σε 1 καρτα ειτε ειναι χρεωστικη ειτε πιστωτικη.
kyrstallone Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Και εγω την τηλεοραση με δοσεις την εχω και πηρα επιστροφη, μην κανετε το λαθος να το συνδυασετε με καποιο πιστωτικο ή δωροκαρτα γιατι δεν θα παρετε επιστροφη, εγω την εχω πατησει ετσι αλλα ευτυχως μου το διορθωσαν και μου επεστρεψαν το ποσο του πιστωτικου και πηρα την επιστροφη, απλα δεν παιρνεις επιστροφη εαν βαλεις την πληρωμη σε 2 καρτες για παραδειγμα, πρεπει να ειναι σε 1 καρτα ειτε ειναι χρεωστικη ειτε πιστωτικη. Κάνοντας χρήση δηλαδή μιας δωροεπιταγης (πχ που δίνει από τα λαπτοπ) για αγορά smartphone, δεν δικαιούμαστε την επιστροφή;; Είναι σημαντική παρατήρηση αυτή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις