Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20% €πιστροφή σε όλα τα Smartphones αξίας 199€ και άνω, με χρήση χρεωστικής κάρτας Eurobank ή πιστωτικής κάρτας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Εξαιρούνται τα Apple προϊόντα και τα Samsung Galaxy Fold4 | Z Flip4

Προσφορά: https://www.plaisio.gr/promo-20220830-smartphone-accessories

Οροί & προϋποθέσεις: https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-plaisio-stores

Επεξ/σία από ChrisDario
  • Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι ο Γερμανός σε αυτή την προσφορά βάζει και τα apple προϊόντα. Πιστεύετε θα γίνει μέχρι τέλος του χρόνου πάλι στον Γερμανό; 

Δημοσ.

αυτή η προσφορά συμφέρει γιατί οι τιμές κατεβαίνουν πάνω κάτω στις τιμές skroutz και έχεις το πλεονέκτημα να αγοράσεις από φυσικό κατάστημα, έχεις έτσι σημείο αναφοράς και αν το κάνεις δώρο κάπου υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση αλλαγής..

Δημοσ.

Παιδια κατι περιεργο με τα ποσα που αναγραφει το πλαισιο σαν επιστροφη....

Σε ενα αντικειμενο 1228,93 σου δειχνει επιστροφη 245,79 το οποιο ειναι λαθος .

1228,93/1.2=204,82

το ποσο που αναγραφουν αυτοι το 245.79 βγαινει εαν γινει η εξης πραξη

1228,93/100x20= 245,79 το οποιο ομως ειναι λαθος πραξη .

Ειναι δυνατον να εγινε τετοιο τραγικο λαθος ?

Δημοσ.

Γιατί είναι λάθος;

Το 20% της τιμής σου δίνουν ως "επιστροφή".

Η πράξη που κάνεις εσύ είναι τιμή+20%της τιμής, το οποίο δεν μας ενδιαφέρει εδώ.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Γιατί είναι λάθος;

Το 20% της τιμής σου δίνουν ως "επιστροφή".

Η πράξη που κάνεις εσύ είναι τιμή+20%της τιμής, το οποίο δεν μας ενδιαφέρει εδώ.

Οκ εχεις δικιο εγω "εβγαζα" τιμη φπα γιαυτο μου εβγαινε το λαθος .

Αρα οταν υπολογιζω την επιστροφη απο δω κ περα θα ξερω κ το πως

Δημοσ.

Διαβάζω στους όρους: "Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, δηλαδή εάν το συνολικό ποσό της συναλλαγής δεν εξοφληθεί εξ ολοκλήρου με μια κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα".

Αυτό το μερικά - υποθέτω - ότι δεν αφορά χρέωση με δόσεις, αφού στην περίπτωση αυτή το συνολικό ποσό "δεσμεύεται" στην κάρτα, απλά η χρέωση γίνεται τμηματικά. Καλά δεν τα λέω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vsk είπε

Αυτό το μερικά - υποθέτω - ότι δεν αφορά χρέωση με δόσεις, αφού στην περίπτωση αυτή το συνολικό ποσό "δεσμεύεται" στην κάρτα, απλά η χρέωση γίνεται τμηματικά. Καλά δεν τα λέω;

Ναι καλά τα λες . Εχω βάλει δοσεις σε "επιστροφη" παλιοτερα .

Επεξ/σία από aspirini
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, demian83 είπε

παιδια πιστευεται οτι για το x80 pro θα παιξει καμια καλυτερη τιμη στο black friday ή οχι?

Το black friday τα τελευταια χρονια είναι μεγάλη απάτη, εγω το θεωρω εξωπραγματικό να παίξει καλή τιμή, είδικα σε τέτοιο κινητό, κατι τελευταια φθηνά βγάζουν όλες οι εταιρειες και συνήθως είναι τα ίδια και όλες οι άλλες δήθεν εκπτώσεις black frifay, οι τιμές ειναι  μεγαλύτερες, απο τις πρωτες τιμές του Σκρουτζ. Οπότε μην έχεις ελπίδα για το black friday....... 

• Like 2
Δημοσ.

Τα τελευταια χρονι γενικα στα ηλεκτρονικα παιζουν καλυτερες προσφορες Οκτωβριο παρα στο Black Friday. Εχω πετυχει πολυ καλες προσφορες σε κινητα και μετα κοντευοντας τα χριστουγεννα και σε ασχετες φασεις. Γενικα, αν σου φαινεται κατι καλη προσφορα χτυπα μην περιμενεις Black Friday.

Δημοσ.
5 hours ago, demian83 said:

παιδια πιστευεται οτι για το x80 pro θα παιξει καμια καλυτερη τιμη στο black friday ή οχι?

Το έψαχνα στο πλαίσιο δεν υπάρχει διαθέσιμο 

Δημοσ.
Στις 1/9/2022 στις 10:20 ΜΜ, vsk είπε

Διαβάζω στους όρους: "Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, δηλαδή εάν το συνολικό ποσό της συναλλαγής δεν εξοφληθεί εξ ολοκλήρου με μια κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα".

Και εγω την τηλεοραση με δοσεις την εχω και πηρα επιστροφη, μην κανετε το λαθος να το συνδυασετε με καποιο πιστωτικο ή δωροκαρτα γιατι δεν θα παρετε επιστροφη, εγω την εχω πατησει ετσι αλλα ευτυχως μου το διορθωσαν και μου επεστρεψαν το ποσο του πιστωτικου και πηρα την επιστροφη, απλα δεν παιρνεις επιστροφη εαν βαλεις την πληρωμη σε 2 καρτες για παραδειγμα, πρεπει να ειναι σε 1 καρτα ειτε ειναι χρεωστικη ειτε πιστωτικη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Και εγω την τηλεοραση με δοσεις την εχω και πηρα επιστροφη, μην κανετε το λαθος να το συνδυασετε με καποιο πιστωτικο ή δωροκαρτα γιατι δεν θα παρετε επιστροφη, εγω την εχω πατησει ετσι αλλα ευτυχως μου το διορθωσαν και μου επεστρεψαν το ποσο του πιστωτικου και πηρα την επιστροφη, απλα δεν παιρνεις επιστροφη εαν βαλεις την πληρωμη σε 2 καρτες για παραδειγμα, πρεπει να ειναι σε 1 καρτα ειτε ειναι χρεωστικη ειτε πιστωτικη.

Κάνοντας χρήση δηλαδή μιας δωροεπιταγης (πχ που δίνει από τα λαπτοπ) για αγορά smartphone, δεν δικαιούμαστε την επιστροφή;; 

Είναι σημαντική παρατήρηση αυτή! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...