Errik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Φίλε μου Νιγηριανός Πρίγκιπας εδω. Μην ανησυχείς καθόλου. Πλήρωσε σε μένα το προστιμο και θα πάω εγώ να τα βρω με την αστυνομία για να μη μου παιδεύεσαι.
NIKOS25271 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Έτσι αγχωνόταν και ο Clarthil στο Oblivion και το έφαγε το κεφάλι του... Χωρίς πλάκα τώρα, για να σου φύγει το άγχος (και αναπόφευκτα λίγο χρήμα) μίλα με έναν δικηγόρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, Tradesman είπε Αν αυτό είναι το πρόβλημα ότι κανείς δεν πιστεύει αυτό που λέω. εγω σε πιστευω. νομιζω οτι εχουν στησει πλεκτανη ολοι οι μαγαζατορες γυρω σου και οι μπατσοι μαζι για να σας κλεισουν το μαγαζι
vorlon68 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Κλεισε την επιχείρηση, ανοιξε καινούργια με αλλο ΑΦΜ και το φανταστικό πρόστιμο θα πάει στην παλιά....
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 20 hours ago, Tradesman said: Θέλω να πληρώσω το πρόστιμο αν έχει βεβαιωθεί και σκέφτομαι το εξής:Λόγο φόβου να πληρώσω το πρόστιμο με ηλεκτρονικό παράβολο μέσω taxisnet μαζί με τους τόκους,γιατί αν πάει δικαστικά δεν έχω αποδείξεις και θα με βγάλουν και τρελό. Θέλεις να πληρώσεις ένα πρόστιμο, το οποίο δεν σου έχει επιβληθεί; Αλήθεια τώρα;
1comment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι το λεγόμενο χαζοδίλημμα. Μα δεν υπάρχει πρόστιμο, σου το είπαν απο την αστυνομία. Ποιός ο λόγος να βασανίζεσαι έτσι;
Tradesman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, Skrobo είπε Αυτό που λες δεν γίνεται. Παραγραφή γίνεται στα πρόστιμα που δεν έχουν ζητηθεί. Τόκοι μπαίνουν σε βεβαιωμένα πρόστιμα που δεν έχουν εξοφληθεί. Δεν υπάρχει κάποιο σενάριο που ένα πρόστιμο ήταν έτοιμο να παραγραφει λόγω παλαιότητας και σου ήρθε με τόκο για όσο καιρό δεν σου κοινοποιήθηκε. Εφόσον δεν σου έχει δώσει αντίγραφο του προστίμου ή δεν έχει θυροκολληθει παρουσία μάρτυρα, δεν έχεις πρόστιμο που να τοκιζεται. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αυτό που άκουσα ότι τυχαία ενώ δεν με είδαν μετά το συμβάν 2 εβδομάδες μετά,είπε ο ένας στον άλλον ότι με έγραψαν 11 ώρες πριν, Lucifer είπε Θα εκδοθεί πρόστιμο που προκύπτει μόνο από επιτόπου έλεγχο για παράβαση που δεν ισχύει πια; Ούτε δικηγόρο, ούτε λογιστή, ψυχολόγο. Όταν σου λέει ότι αν δεν στείλει το χαρτί στη διεύθυνση θα πληρώσω πρόστιμο τι καταλαβαίνεις;
agnostos13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Tradesman είπε Το μόνο που με προβληματίζει είναι αυτό που άκουσα ότι τυχαία ενώ δεν με είδαν μετά το συμβάν 2 εβδομάδες μετά,είπε ο ένας στον άλλον ότι με έγραψαν Όταν σου λέει ότι αν δεν στείλει το χαρτί στη διεύθυνση θα πληρώσω πρόστιμο τι καταλαβαίνεις; Οτί λένε οτι σε έγραψαν και δεν σε έχουν γράψει προφανώς! Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις να πας στο ΑΤ να ζητήσεις αν μπορούν να σε γράψουν για να πληρώσεις το πρόστιμο που θες ωστέ να ησυχάσεις...
Tradesman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Narayan είπε Ζήτα από το ΑΤ να σου δώσουν Αντίγραφο από το Βιβλίο Αδικημάτων και Συμβάντων για την ημέρα που έγινε η παράβαση. https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-prostasias-tou-polite/ellenike-astunomia/vas Σε ευχαριστώ πολύ! 4 ώρες πριν, armagedwnn είπε Με την λογική σου αυτή την στιγμή κάποιος σε γράφει από το σπίτι του. Αφού δεν εμπιστεύεσαι τη δικαιοσύνη, το σύστημα κτλ τότε πως θα βγάλεις άκρη; Αρχικά έχεις θέμα άγχους, για να ηρεμήσεις σου έχω δύο λύσεις: 1) Πήγαινε στο τμήμα και ζήτα να σου δώσουν γραπτώς ότι δεν έχεις κανένα πρόσθιμο στο όνομα σου (να έχεις απόδειξη για το φανταστικό δικαστήριο) 2) Χanax Πήγα στο τμήμα,το πρόστιμο δεν θα ήταν στο όνομα μου αλλά στης μητέρας μου.Για το δεύτερο το σκέφτομαι! 3 ώρες πριν, NIKOS25271 είπε Έτσι αγχωνόταν και ο Clarthil στο Oblivion και το έφαγε το κεφάλι του... Χωρίς πλάκα τώρα, για να σου φύγει το άγχος (και αναπόφευκτα λίγο χρήμα) μίλα με έναν δικηγόρο. Μίλησα με κάποιο το καλοκαίρι.Και μου είπε ότι δεν με έγραψαν, και ότι θα μου είχε έρθει κάποιο χαρτί. 2 ώρες πριν, Malthador είπε Θέλεις να πληρώσεις ένα πρόστιμο, το οποίο δεν σου έχει επιβληθεί; Αλήθεια τώρα; Όταν ακούς 2 αστυνομικούς τυχαία μετά από 2 εβδομάδες να περνάνε από το μαγαζί οι ίδιοι που μου έκαναν έλεγχο και άλλες 4 φορές να λένε ο ένας στον άλλον ότι σε έγραψαν χωρίς να σε δουν και λένε να φύγουν όταν σε βλέπουν και θα πήγαιναν στο δίπλα μαγαζί που είναι η μητέρα σου,και βλέπεις τρελά επιτόκια και δεν εμπιστεύεσαι την αστυνομία από την μία σου λένε έτσι και από την άλλη αλλιώς για να αποτρέψεις τους τόκους τι θα έκανες;; 2 ώρες πριν, 1comment είπε Είναι το λεγόμενο χαζοδίλημμα. Μα δεν υπάρχει πρόστιμο, σου το είπαν απο την αστυνομία. Ποιός ο λόγος να βασανίζεσαι έτσι; Φοβάμαι αυτό που άκουσα τίποτα άλλο και το πολλαπλάσιο του προστίμου. 1
Charismo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Για να σου φύγει το άγχος και το κυριότερο να έχεις και μια αιτιολογία όταν θα πληρώσεις το πρόστιμο, δεν πας στο ΑΤ να τους πεις: "Ρε παιδιά, κόψτε μου ένα πρόστιμο τώρα να τελειώνουμε. Αφού σας άκουσα να το λέτε στο πεζοδρόμιο έξω από την πόρτα του μαγαζιού μου." Πες τους την ιστορία ακριβώς όμως, για να πειστούν. Μην μπερδευτούν και γράφεις πάλι στο insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα