jordaninio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε Mokka 2022 παρατήρησα θολά σημάδια στο πισω μερος του ουρανου. σαν να εχει αλλιωθει το χρώμα και έχει ελάχιστα διαφορετική υφή ΄σαν πλαστικό περισσότερο και όχι λαμαρινα. Το αμάξι το 99% που το έχω ειναι σε κλειστό πάρκινγκ χωρίς να το βλεπει ο ηλιος. Εχει συναντήσει κάποιος κατι παρόμοιο?
bill999r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Το έχεις περάσει καμία αλοιφή πρόσφατα; Φαίνεται σαν θόλωμα στο βερνίκι. Λογικά αν το περάσεις με μια αλοιφή με αλοιφαδορο να εξαφανιστεί
jordaninio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, bill999r είπε Το έχεις περάσει καμία αλοιφή πρόσφατα; Φαίνεται σαν θόλωμα στο βερνίκι. Λογικά αν το περάσεις με μια αλοιφή με αλοιφαδορο να εξαφανιστεί Σε ενα πλυντήριο πάω μονο δεν εχω αλλάξει και το μόνο που του κάνει είναι κέρωμα.Το ότι έχει αλλάξει και η υφή του με αγχώνει περισσότερο
bill999r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, jordaninio είπε Σε ενα πλυντήριο πάω μονο δεν εχω αλλάξει και το μόνο που του κάνει είναι κέρωμα.Το ότι έχει αλλάξει και η υφή του με αγχώνει περισσότερο Τότε είναι το κερί φίλε. Μην αγχώνεσαι απλά δεν το άπλωσε καλά σε εκείνο το σημείο. Με τα πλυσίματα σταδιακά θα φύγει. Αλλιώς πάρε ένα microfibre και μετά από πλύσιμο σε σκιερό σημείο τρίψε λίγο περισσότερο στο συγκεκριμένο σημείο κ θα εξαφανιστεί.
jordaninio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, bill999r είπε Τότε είναι το κερί φίλε. Μην αγχώνεσαι απλά δεν το άπλωσε καλά σε εκείνο το σημείο. Με τα πλυσίματα σταδιακά θα φύγει. Αλλιώς πάρε ένα microfibre και μετά από πλύσιμο σε σκιερό σημείο τρίψε λίγο περισσότερο στο συγκεκριμένο σημείο κ θα εξαφανιστεί. μακάρι να έχεις δικιο αλλα με προβληματίζει οτι μου το έδειξε το παιδί που έχει το πλυντήριο και μου ειπε να μιλήσω με την αντιπροσωπεια γιατι του φαινεται για αστοχια.
bill999r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν είναι από το κερί, από τη φωτό που έβαλες φαίνεται σαν να έχει θολώσει το βερνίκι. Αν είναι αυτό είναι εύκολη η επισκευή. Τώρα κάτι άλλο δεν νομίζω να είναι. Πάντως αν είσαι εντός εγγύησης πήγαινε μια βόλτα στην αντιπροσωπεία. Εχεις βάλει ποτέ κουκούλα ή να έχεις δέσει με ιμάντα κάτι κ ο ιμάντας να ακουμπάει σε εκείνο το σημείο; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από bill999r
liakinen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει περίπτωση να ήταν έτσι από την αρχή και να το είδες τώρα; Και εγώ τώρα που έγραψες για πλυντήριο - κερί θα έλεγα εκ των υστέρων βέβαια ότι ίσως δεν το άπλωσε καλά ή έκανε μαλ@κία ο υπάλληλος στο πλυντήριο.
jordaninio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, bill999r είπε Αν δεν είναι από το κερί, από τη φωτό που έβαλες φαίνεται σαν να έχει θολώσει το βερνίκι. Αν είναι αυτό είναι εύκολη η επισκευή. Τώρα κάτι άλλο δεν νομίζω να είναι. Πάντως αν είσαι εντός εγγύησης πήγαινε μια βόλτα στην αντιπροσωπεία. Εχεις βάλει ποτέ κουκούλα ή να έχεις δέσει με ιμάντα κάτι κ ο ιμάντας να ακουμπάει σε εκείνο το σημείο; οχι δεν εχω βαλει κατι. δεν ειναι μονο σε εκεινο το σημειο, ολος ο ουρανος στο πισω μέρος εχει τετοια σημάδια 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Υπάρχει περίπτωση να ήταν έτσι από την αρχή και να το είδες τώρα; Και εγώ τώρα που έγραψες για πλυντήριο - κερί θα έλεγα εκ των υστέρων βέβαια ότι ίσως δεν το άπλωσε καλά ή έκανε μαλ@κία ο υπάλληλος στο πλυντήριο. δυσκολο μ φαινεται να το πηρα ετσι. φαινεται μονο σε ηλιο βεβαια δεν ειναι εμφανες αλλιως.
bill999r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, jordaninio είπε ολος ο ουρανος στο πισω μέρος εχει τετοια σημάδια Φίλε μην την ψάχνεις τότε είναι από το κερί. Απλά ο υπάλληλος ήταν άσχετος. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από bill999r 1
liakinen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Γνώμη μου πάνε στην αντιπροσωπεία ή σε έναν λαμαρινά. Πρώτα στην αντιπροσωπεία και αν δεν βγάλεις άκρη ή σε στείλουν τότε σε λαμαρινά. Κλείνω στο ότι είναι λάθος του πλυντηρίου (δεν πρόκειται να παραδεχτούν φυσικά τίποτα) για αυτό σου είπε και τα περί αστοχίας. Να μην το έχεις δει θεωρώ δύσκολο ειδικά αν το πλένεις εσύ ή γενικά ασχολείσαι αρκετά με το αμάξι. 1
Sakiz105 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτό φαίνεται σαν να πέρασες κάτω από κλαδιά ή σαν να το έγδαρε βούρτσα. Αν δεν το παίρνει κάποιος άλλος το όχημα από το πλυντήριο θα έγινε
jordaninio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Αυτό φαίνεται σαν να πέρασες κάτω από κλαδιά ή σαν να το έγδαρε βούρτσα. Αν δεν το παίρνει κάποιος άλλος το όχημα από το πλυντήριο θα έγινε στο θολωμα αναφερομαι οχι σε αυτο που φαινεται σαν γρατσουνια. δεν ειναι καλες οι φωτο δυστυχως
saltofx_v Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 ουτε λαμαρινα ουτε φανοποιο χρειαζεσαι..ουτε εχει ελαττωμα το αυτοπκινητο σου. αυτα εχουν δημιουργηθει απο κακο πλυσιμο.μην ανησυχεις το πηγαινεις για ενα γυαλισμα σε καποιο εξιδικευμενο μαγαζι περιποιησης αυτοκινητου (detailing) και θα γινει καλυτερο και απο την μερα που το αγορασες! ααα και μην το ξαναπας για πλυσιμο εκει που το πηγαινες!
gsisr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 πήγαινέ το σε ένα κατάστημα που να εξειδικεύεται στο car detailing και θα στο διορθώσουν εύκολα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα