Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία σε κάποιες αγγελίες που εχω βάλει για πώληση αντικειμένων ενδιαφερόμενοι αγοραστές θέλουν να πληρώσουν μεσω του κούριερ με φάκελο μετρητά . Απλό ακούγεται αλλά γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει κάποια κομπίνα ; Παραδόξως οι ενδιαφερόμενοι  είναι πάντα ξένοι . 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, laios123 είπε

Τελευταία σε κάποιες αγγελίες που εχω βάλει για πώληση αντικειμένων ενδιαφερόμενοι αγοραστές θέλουν να πληρώσουν μεσω του κούριερ με φάκελο μετρητά . Απλό ακούγεται αλλά γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει κάποια κομπίνα ; Παραδόξως οι ενδιαφερόμενοι  είναι πάντα ξένοι . 

Οχι απλα απατη..καραμπινατη απατη. Μην ασχολεισε μονο για να τρολλαρεις αν θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην τους απαντάς καν, να δίνεις μόνο το IBAN του λογαριασμού σου και τίποτα άλλο, κανένα pin ή αριθμό κάποιας κάρτας σου.

Επεξ/σία από Kostas Savvidis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, laios123 είπε

χαχα

μ αρέσει που ρωτάτε κιόλας. 

Αν οι φάκελοι έχουν μέσα λεφτά εγώ θα κάτσω.....

Σοβαρά τώρα, εγώ θα τους τρόλλαρα. Ετοίμασε ένα πακέτο με σκατά και στείλε το

Δημοσ.

Απλά επειδή μια παρόμοια μέθοδος δουλεύει με τις μεταφορικές χωρίς να δώσεις κανένα στοιχείο , πας πακέτο παίρνεις φάκελο τέλος , μου έχει τύχει ,  είπα να ρωτήσω μπας και κάποιος ο έχει ξανασυναντήσει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...