laios123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Τελευταία σε κάποιες αγγελίες που εχω βάλει για πώληση αντικειμένων ενδιαφερόμενοι αγοραστές θέλουν να πληρώσουν μεσω του κούριερ με φάκελο μετρητά . Απλό ακούγεται αλλά γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει κάποια κομπίνα ; Παραδόξως οι ενδιαφερόμενοι είναι πάντα ξένοι .
ison Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, laios123 είπε Τελευταία σε κάποιες αγγελίες που εχω βάλει για πώληση αντικειμένων ενδιαφερόμενοι αγοραστές θέλουν να πληρώσουν μεσω του κούριερ με φάκελο μετρητά . Απλό ακούγεται αλλά γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει κάποια κομπίνα ; Παραδόξως οι ενδιαφερόμενοι είναι πάντα ξένοι . Οχι απλα απατη..καραμπινατη απατη. Μην ασχολεισε μονο για να τρολλαρεις αν θες.
Kostas Savvidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μην τους απαντάς καν, να δίνεις μόνο το IBAN του λογαριασμού σου και τίποτα άλλο, κανένα pin ή αριθμό κάποιας κάρτας σου. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από Kostas Savvidis
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μπλόκαρε τότε. Πιο απατεωνες και από τους απατεώνες. Ποιος άνθρωπος ακόμα και απατεώνας η λαμογιο θα στείλει λεφτά με φάκελο;
Bitbit Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, laios123 είπε Τελευταία σε κάποιες αγγελίες που εχω βάλει για πώληση αντικειμένων ενδιαφερόμενοι αγοραστές θέλουν να πληρώσουν μεσω του κούριερ με φάκελο μετρητά . Απλό ακούγεται αλλά γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει κάποια κομπίνα ; Παραδόξως οι ενδιαφερόμενοι είναι πάντα ξένοι . χαχα μ αρέσει που ρωτάτε κιόλας. Αν οι φάκελοι έχουν μέσα λεφτά εγώ θα κάτσω..... Σοβαρά τώρα, εγώ θα τους τρόλλαρα. Ετοίμασε ένα πακέτο με σκατά και στείλε το
laios123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Απλά επειδή μια παρόμοια μέθοδος δουλεύει με τις μεταφορικές χωρίς να δώσεις κανένα στοιχείο , πας πακέτο παίρνεις φάκελο τέλος , μου έχει τύχει , είπα να ρωτήσω μπας και κάποιος ο έχει ξανασυναντήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα