Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, accipio είπε

Στην καρτέλα ΕΚΚΙΝΗΣΗ βλέπεις ποιες εφαρμογές ανοίγουν αυτόματα με τα Windows και απενεργοποιείς αυτές που δεν θέλεις.

Εχω αυτες...Κατα καιρους ριχνω μια ματια & απενεργοποιω καποιες που ξεκινουν στην αρχη....δεν βλεπω,τελικα,τι αλλο να κανω εδω....

ΕΧΩ ΑΥΤΕΣ.jpg

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις έναν πιο ενδελεχή έλεγχο για το τι ανοίγει με τα Windows, με το Autoruns. Αποσυμπίεσε το αρχείο zip σε έναν φάκελο και τρέξε το Autoruns64.exe. Ψάξε για το File Explorer στο πεδίο αναζήτησης.

Επίσης δες κι εδώ πιθανές λύσεις στο πρόβλημα.

Δημοσ.

Παντως, αυτο που θελω εγω & το εχω γραψει πιο πανω λεπτομερειακα, δεν υπαρχει στην καρτελα ΕΚΚΙΝΗΣΗ...Τελος παντων, θα το ψαξω & κατι θα βρω....Υπαρχει πληθωρα θεματων γι αυτο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ....Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας, ηταν πολυτιμη....καλο μηνα ευχομαι σε ολους τους φιλους μας εδω!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραπάνω είπαν τα παιδιά να δεις στον φάκελο εκκίνησης και σωστά το έκαναν αλλά ενδέχεται να υπάρχει κάτι στην εκκίνηση όλων των χρηστών και όχι μόνο στο προφίλ του χρήστη σου.

Δώσε στην εκτέλεση και ένα shell:common startup και δες μήπως έχει εκεί κάτι.

Μην παρακάμπτεις όμως και το autoruns, καθώς είναι τρομερό εργαλείο όσον αφορά τον έλεγχο στο τι ξεκινάει αυτόματα και δεν χρειάζεται και εγκατάσταση. Απλά να τρέξεις το Autoruns64.exe και όχι το Autoraunsc64.exe το οποίο είναι command line. Τρεξτο μια φορά σαν χρήστης και αν δεν βρεις κάτι εκεί πάνω File->Run as Administrator και έλεγξε στο Logon tab τι έχει και να κοιτάς περισσότερο στην στήλη Image path όπου μπορεί να έχει κάτι σαν C:\Windows\Explorer.exe bla-bla-bla, όπου στο bla-bla μπορεί να έχει κάτι άσχετο.

Μπορεί να είναι κάποιο κατάλοιπο από κάποιον ιό που καθαρίστηκε αλλά έμειν κάποια ελλιπής καταχώρηση.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
13 ώρες πριν, micos000 είπε

Παραπάνω είπαν τα παιδιά να δεις στον φάκελο εκκίνησης και σωστά το έκαναν αλλά ενδέχεται να υπάρχει κάτι στην εκκίνηση όλων των χρηστών και όχι μόνο στο προφίλ του χρήστη σου.

Δώσε στην εκτέλεση και ένα shell:common startup και δες μήπως έχει εκεί κάτι.

Μην παρακάμπτεις όμως και το autoruns, καθώς είναι τρομερό εργαλείο όσον αφορά τον έλεγχο στο τι ξεκινάει αυτόματα και δεν χρειάζεται και εγκατάσταση. Απλά να τρέξεις το Autoruns64.exe και όχι το Autoraunsc64.exe το οποίο είναι command line. Τρεξτο μια φορά σαν χρήστης και αν δεν βρεις κάτι εκεί πάνω File->Run as Administrator και έλεγξε στο Logon tab τι έχει και να κοιτάς περισσότερο στην στήλη Image path όπου μπορεί να έχει κάτι σαν C:\Windows\Explorer.exe bla-bla-bla, όπου στο bla-bla μπορεί να έχει κάτι άσχετο.

Μπορεί να είναι κάποιο κατάλοιπο από κάποιον ιό που καθαρίστηκε αλλά έμειν κάποια ελλιπής καταχώρηση.

οκ...θα το κανω & αυτο σημερα...για να δουμε...σ ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...