Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου...με το που ανοιγω τον υπολογιστη μου, & μετα τον κωδικο εισοδου, με βγαζει πρωτα στην Γρηγορη προσβαση. πως μπορω να το εξαλειψω αυτο & να μπαινει ο Η/Υ

στην κανονικη οθονη ?   ευχαριστω.

[βαζω & φωτο]

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΙΣΙ.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάτησε στο πληκτρολόγιο το windows key και το R.
Eκεί γράψε Shell:startup
Εκεί θα σου εμφανίσει τα προγράμματα που τρέχουν με την εκκίνηση του υπολογιστή.
Στείλε ενα screenshot εδώ με το συγκεκριμένο παράθυρο.

Επεξ/σία από labros1995
Δημοσ.

Το εκανα, αλλα, μου βγαζει την ιδια εικονα......

TO IDIO MOU EVGALE.jpg

Μόλις τώρα, vounisios είπε

Το εκανα, αλλα, μου βγαζει την ιδια εικονα......

TO IDIO MOU EVGALE.jpg

Οποτε, τι κανω τωρα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vounisios είπε

Τωρα μου βγαζει αυτο:

Ωραια, αυτο δεν ηθελες?
Edit: Επειδη μάλλον κατάλαβα το προβλημα σου, οτι σου ανοιγει αυτόματα το παραθυρο δες το startup τι περιεχει και κανε disable αν υπαρχει "ο υπολογιστης μου" για να μην ανοίγει αυτοματα το παράθυρο.

Δες >> εδω <<

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.

Δεν ξερω αν γινεται,αλλα,θα ηθελα να μου ανοιγει μια οθονη  καθαρη, χωρις να φαινονται οι δισκοι  & χωρις να χρειαζεται εγω να παταω τωρα το Χ για να βγω στην οθονη..Ερωτημα: μηπως τελικα δεν γινεται αυτο ? συγνωμη κι ολας, σας κουραζω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Ωραια, αυτο δεν ηθελες?
Edit: Επειδη μάλλον κατάλαβα το προβλημα σου, οτι σου ανοιγει αυτόματα το παραθυρο δες το startup τι περιεχει και κανε disable αν υπαρχει "ο υπολογιστης μου" για να μην ανοίγει αυτοματα το παράθυρο.

Δες >> εδω <<

Τελικα δεν βρηκα πουθενα την επιλογη αυτη. Ομως να μην σας κουραζω, δεν ειναι & τιποτα σοβαρο, το αφηνω ως εχει...σας ευχαριστω πολυ,παντως, για την πολυτιμη βοηθεια σας. Γεια σας!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vounisios είπε

Τελικα δεν βρηκα πουθενα την επιλογη αυτη. Ομως να μην σας κουραζω, δεν ειναι & τιποτα σοβαρο, το αφηνω ως εχει...σας ευχαριστω πολυ,παντως, για την πολυτιμη βοηθεια σας. Γεια σας!

Συγνώμη αλλα τελικά δεν εχω καταλάβει τι πρόβλημα έχεις η τι θέλεις να κάνεις..

Δημοσ.

Οκ, θα βαλω & τη φωτο της σελιδας[αρχικη],που θελω να μου δειχνει......

Δηλαδη, να μην μου βγαζει ανοιγοντας τον υπολογιστη, τιποτα αλλο,παρα μονο την αρχικη...

ΕΕΕΕΕΕΕΕ.jpg

Δημοσ.

κλικ στην επιλογή "Επιλέξτε τι κάνουν τα κουμπιά λειτουργίας" από τη στήλη στα αριστερά.
Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις "Ρυθμίσεις τερματισμού λειτουργίας" και αποεπιλέξτε το πλαίσιο "Ενεργοποίηση γρήγορης εκκίνησης"

1.jpeg.1c623ec47f038791de5971d4e8b5bc4e.jpeg

2.jpeg.e42c255df13c35742a34086d32b0f0f2.jpeg

3.jpeg.f1687fc932692ddffd71152546fbf436.jpeg

Δημοσ.
18 ώρες πριν, labros1995 είπε

Πάτησε Ctrl+Shift+Esc και πήγαινε στην καρτέλα εκκίνηση.
Στείλε ενα Screenshot και απο εκεί.

Που να βρω ακρη εδω μεσα......

Ctrl+Shift+Esc.jpg

Δημοσ.

Στην καρτέλα ΕΚΚΙΝΗΣΗ βλέπεις ποιες εφαρμογές ανοίγουν αυτόματα με τα Windows και απενεργοποιείς αυτές που δεν θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...