Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alexisnik19911 είπε

σονυ φαν αλλα  η αληθεια να λεγεται..εχουν αφησει πλεον τον σχεδιασμο ....κοιτανε πλεον μονο το playstation σε ολους τους τομεις δυστυχως

Δηλαδή υπάρχουν κινητά με 5000mAh μπαταρία που σου αρέσουν πιο πολύ; 

Δημοσ.

Μου αρεσουν τα κινητά τις sony αλλα ακριβα και ειναι τα μονα κινητα android που θα επαιρνα αλλα ειπαμε ακριβα εκτος και περιμενεις να πεσει η τιμη να το παρεις.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, hyperspaced είπε

Για να δούμε πως συγκρίνεται με το υπέροχο Vivo X80 Pro.....

Μπορώ να σου κάνω μια κάποια σύγκριση γιατί διαθέτει το Vivo η σύζυγος. Στο θέμα της φωτογραφίας πιστεύω ότι στις νυχτερινές λήψεις θα υπερισχύει το Χ80. Στις γρήγορες φωτογραφίες σε σπορ το Xperia 5 IV. Εξαιτίας του eye autofocus. Άρα - λογικά - και στα αντίστοιχα βίντεο. Θα έχει καλύτερο ήχο η Sony. Επίσης στα υπέρ της η θύρα 3,5 χιλιοστών και η κάρτα μνήμης. Φωτογραφικά σε οτιδήποτε δεν εμπεριέχει ταχύτητα θα υπερτερεί η Vivo. Επίσης πιστεύω ότι σε υπολογιστική ισχύ θα κερδίζει η Vivo επειδή παρεμβαίνει ελάχιστα στο λειτουργικό και διαθέτει 12/256GB. Σαν διάρκεια μπαταρίας πρέπει να είναι κοντά αλλά το X80 διαθέτει γρηγορότερη φόρτιση. 'Ολα αυτά βέβαια εκτίμηση καθώς δεν διαθέτω και τις δύο συσκευές.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Macosj είπε

6,1 ίντσες με όλα αυτά? Πραγματικό πολύ καλό για όσους θέλουν σχετικά μικρά κινητά. Αλλά αυτοί είναι λίγοι. Ας έβαζε 6,7 να το χαρούμε και ας άλλαζε αυτή την αναλογία οθόνης και θα το αγόραζα άνετα. Από specs παίζει να είναι το πιο δυνατό αυτή τη στιγμή με την αξιοπιστία της sony. Η εταιρία δεν βλέπει μπροστά. Αντί να επενδύσει στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας το 2012 που ήταν δεύτερη και με τις πιο αξιόπιστες συσκευές, πήγε και καταστράφηκε με την εμμονή της να παραμένει στα παλιά, όπως και με τα αποτυχημένα ονόματα στις συσκευές τις 

να το κανει 6,7 που κυκλοφορουν ενα εκατομμυριο συσκευες ηδη? 

επισης δεν ειναι λιγοι αυτοι που θελουν μικρο τηλεφωνο, αλλο που δεν θα δωσουν ενα χιλιαρικο για σονυ, ειναι πολλοι και φαινετε απο τις πωλησεις του iphone και του s22.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dbrillis είπε

Η εμπειρια μου με Sony Xperia 5 ii σταματησε σε μολις 3 εβδομαδες.
Δεν ειχε σημα, η μπαταρια τελειωνε γρηγορα (επειδη δεν ειχε σημα) και το "γυμνο" android ειναι για τον γαιδαρακο.
Δυστυχως ή ευτυχως, στο android αυτη τη στιγμη μονο η Samsung ειναι μια επιλογη που δεν πολυ φοβασαι.

Προσωπικά έχω το Xperia 5 mark ii, το έχω περίπου 2 χρόνια μια χαρά δουλεύει, μπάλα πάει, δεν έχει κανένα πρόβλημα, αν έβγαλε κάτι γιατί δεν απευθύνεσαι σε κάποιο Sony Service? Αν είναι στην εγγύηση θα το φτιάξουν και δωρεάν

Δημοσ.

Αχ αυτό το shutter button. Θα έπρεπε να το έχουν όλα τα κινητά.

Ειδικα για εμας τους δεινόσαυρους της τεχνολογίας που κάποτε βγάζαμε selfie με τη main camera. Τώρα πρέπει να αγγιζω τυχαία την οθόνη ελπίζοντας να βγει η φωτό. 
Αν και σπάνια βγάζω selfie. Και ναι το ξέρω ότι έχουμε selfie κάμερα αλλά δεν συγκρίνεται με την main. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, soconium είπε

Αχ αυτό το shutter button. Θα έπρεπε να το έχουν όλα τα κινητά.

Ειδικα για εμας τους δεινόσαυρους της τεχνολογίας που κάποτε βγάζαμε selfie με τη main camera. Τώρα πρέπει να αγγιζω τυχαία την οθόνη ελπίζοντας να βγει η φωτό. 
Αν και σπάνια βγάζω selfie. Και ναι το ξέρω ότι έχουμε selfie κάμερα αλλά δεν συγκρίνεται με την main. 

Καμία χρησιμότητα, τα περισσότερα κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου έχουν δυνατότητα να τραβάνε φωτογραφίες με τα κουμπιά volume. Υπάρχει και η αντίστροφη μέτρηση που είναι πολύ βολικια. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chios είπε

Καμία χρησιμότητα, τα περισσότερα κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου έχουν δυνατότητα να τραβάνε φωτογραφίες με τα κουμπιά volume. Υπάρχει και η αντίστροφη μέτρηση που είναι πολύ βολικια. 

Καμία χρησιμότητα το shutter, αφού βγάζεις με το volume. Καμία χρησιμότητα η κάρτα μνήμης,αφού είναι 'αργες'. καμία χρησιμότητα το jack αφού έχουμε ασύρματα. 

Να αφαιρέσουμε και τις οθόνες απο τα κινητά; αφού έχουμε τις τηλεοράσεις να βλέπουμε βίντεο... 

Παιδιά σχολιάζετε σε site τεχνολογίας, αν δε το έχετε καταλάβει. 

Επεξ/σία από kwstas321
  • Like 3
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, kwstas321 είπε

Καμία χρησιμότητα το shutter, αφού βγάζεις με το volume. Καμία χρησιμότητα η κάρτα μνήμης,αφού είναι 'αργες'. καμία χρησιμότητα το jack αφού δεν έχουμε ασύρματα. 

Να αφαιρέσουμε και τις οθόνες απο τα κινητά; αφού έχουμε τις τηλεοράσεις να βλέπουμε βίντεο... 

Παιδιά σχολιάζετε σε site τεχνολογίας, αν δε το έχετε καταλάβει. 

Ότι έχει πειστεί κόσμος οτι είναι καλή ιδέα να αφαιρέσουν την MicroSD "επειδή είναι αργή" πραγματικά με ξεπερνάει. Μετά οταν σας χρεώνουν +200€ για 256GB μνήμης δε θέλω γκρίνια όμως. "Είναι γρήγορη"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάω απο sony σε sony λόγο κόστους. 

Ζ5c στα 220 μετα xz1 στα 200 κ τωρα πήρα απο φιλο μεταχ το 1iii στα 600 .

Δηλαδη πρώτη φορά που τα "σκαω" , κ δεν πλησιασα καν την αγορά καινούργιου. 

Τρωω μια φόλα με ενα κακο update που κανανε κ έκλαψα τα λεφτά, ευτυχώς έκανα υπομονή κ ηρθε ενα ακομα κ τα διόρθωσε. 

Πολυ καλό κινητό αλλά ζεστό!!!!

Η sd με βολεύει γιατι την παω απο κάμερα σε αυτό κ κανω edit . 

Γενικα είναι πολύ καλό. 

Αλλα δεν το χρειαζόμουν εν τέλη. 

Με 250 300 ευρουλακια θα ήμουν μια χαρά. 

Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης. 

Κακώς τα έδωσα. 

Ωστόσο ζεστό αυτό , ζεστο το s22 που διαβαζω , νομίζω οτι τα τσιπακια ειναι για laptop πλεον σε δύναμη κ μεσα στο κλουβακι ανεβάζουν θερμα . 

Ενα mid ειναι καλή επιλογή αυτή την εποχή, τα κανει ολα κ δεν ζεσταίνει αφού φαντάζομαι η ιπποδύναμη δεν τόση ώστε να ιδρώνει το μικρο σασί μας . 

Ειχα παρει στην γυναικα μου ενα realme master edition αν θυμάμαι λέγεται, ένα τέτοιο επρεπε να παρω κ εγω !!!

Το μονο που χαίρομαι ειναι τους ζουμ φακούς. 

Ειναι καλοι για τα δεδομένα των κινητών κ η γεωμετρία που αποδίδουν σε αυτο που βγαζεις κολακεύουν τα πάντα, απο ανθρώπους μέχρι αντικείμενα, δεν εχουν την ασχήμια του main wide που παραμορφώνει. 

Δινει και raw κ το ευχαριστιέμαι σε αυτο το σημείο.

Τωρα επι του θέματος, τα εχει ολα το παραπάνω, κυριολεκτικά. 

Είναι πανάκριβο οπως όλα επίσης . 

Δεν έχει κοινό , δεν θα εχετε καλο feedback απο beta χρήστες για να προχωρήσετε σε ασφαλή αγορά . 

Στην μεταπώληση λίγο πονάνε γιατι δεν εχουν κοινο όπως είπα. 

Αν παντρεύεσαι μια συσκευή όμως γιατί όχι ; 

Ειναι μια σφαιρικά άρτια συσκευή , αυτή ειναι η αλήθεια. 

Επεξ/σία από georgerapp
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgerapp είπε

Εγώ πάω απο sony σε sony λόγο κόστους. 

Ζ5c στα 220 μετα xz1 στα 200 κ τωρα πήρα απο φιλο μεταχ το 1iii στα 600 .

Δηλαδη πρώτη φορά που τα "σκαω" , κ δεν πλησιασα καν την αγορά καινούργιου. 

Τρωω μια φόλα με ενα κακο update που κανανε κ έκλαψα τα λεφτά, ευτυχώς έκανα υπομονή κ ηρθε ενα ακομα κ τα διόρθωσε. 

Πολυ καλό κινητό αλλά ζεστό!!!!

Η sd με βολεύει γιατι την παω απο κάμερα σε αυτό κ κανω edit . 

Γενικα είναι πολύ καλό. 

Αλλα δεν το χρειαζόμουν εν τέλη. 

Με 250 300 ευρουλακια θα ήμουν μια χαρά. 

Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης. 

Κακώς τα έδωσα. 

Ωστόσο ζεστό αυτό , ζεστο το s22 που διαβαζω , νομίζω οτι τα τσιπακια ειναι για laptop πλεον σε δύναμη κ μεσα στο κλουβακι ανεβάζουν θερμα . 

Ενα mid ειναι καλή επιλογή αυτή την εποχή, τα κανει ολα κ δεν ζεσταίνει αφού φαντάζομαι η ιπποδύναμη δεν τόση ώστε να ιδρώνει το μικρο σασί μας . 

Ειχα παρει στην γυναικα μου ενα realme master edition αν θυμάμαι λέγεται, ένα τέτοιο επρεπε να παρω κ εγω !!!

Το μονο που χαίρομαι ειναι τους ζουμ φακούς. 

Ειναι καλοι για τα δεδομένα των κινητών κ η γεωμετρία που αποδίδουν σε αυτο που βγαζεις κολακεύουν τα πάντα, απο ανθρώπους μέχρι αντικείμενα, δεν εχουν την ασχήμια του main wide που παραμορφώνει. 

Δινει και raw κ το ευχαριστιέμαι σε αυτο το σημείο.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπες για τα mid. Το 10IV ζαχαρωνα!

Ελα όμως που δεν έχει τα διπλά ηχεία του 5III μου, πράγμα που το ήθελα πάρα πολύ, και δεν είχε καλύτερες κάμερες από το 5mk1 που ήδη είχα. Αρα 'δεν άξιζε' εκείνη η αναβάθμιση,για τα δικά μου θέλω. Η μπαταρία όμως που έχει το 10IV δεν νομίζω οτι υπάρχει σε κανένα άλλο κινητό, της κατηγορίας φυσικά. Κατέληξα να πάρω σφραγισμένο 5III, σε καλύτερη τιμή από σφραγισμένο 10IV. Με 'θυσία' την μπαταρία (δε το λες και θυσία με τα αποτελέσματα που έχω εν τέλει.) 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kwstas321 είπε

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπες για τα mid. Το 10IV ζαχαρωνα!

Ελα όμως που δεν έχει τα διπλά ηχεία του 5III μου, πράγμα που το ήθελα πάρα πολύ, και δεν είχε καλύτερες κάμερες από το 5mk1 που ήδη είχα. Αρα 'δεν άξιζε' εκείνη η αναβάθμιση,για τα δικά μου θέλω. Η μπαταρία όμως που έχει το 10IV δεν νομίζω οτι υπάρχει σε κανένα άλλο κινητό, της κατηγορίας φυσικά. Κατέληξα να πάρω σφραγισμένο 5III, σε καλύτερη τιμή από σφραγισμένο 10IV. Με 'θυσία' την μπαταρία (δε το λες και θυσία με τα αποτελέσματα που έχω εν τέλει.) 

Οχι εκανες πολύ καλά. Εσυ είχες είδη κινηταρα , θα εκανες υποβάθμιση . 

Χωρια οτι χρηστες λενε οτι εσείς τα μικρά σε σχέση με εμας την σειρά 1iii ζεσταίνεστε λιγότερο. 

Πως το κατάφεραν σε πιο μικρο σασί δεν ξερω !!!! 

Θα περίμενες το αντίθετο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Οχι εκανες πολύ καλά. Εσυ είχες είδη κινηταρα , θα εκανες υποβάθμιση . 

Χωρια οτι χρηστες λενε οτι εσείς τα μικρά σε σχέση με εμας την σειρά 1iii ζεσταίνεστε λιγότερο. 

Πως το κατάφεραν σε πιο μικρο σασί δεν ξερω !!!! 

Θα περίμενες το αντίθετο.

Full Hd vs 4K...

Edit : αυτό υποθέτω. Αν ανοίξουν τα κινητά και τα δουν από μέσα, όσοι ξέρουν, ίσως δουν τελείως διαφορετικά πράγματα. Πολύ πιθανό δηλαδή και αυτό, βάσει των όσων έχουν χωρέσει στο τελευταίο 5IV... Ενα θηρίο σε 6 ίντσες που δεν έχει αντίπαλο... 

Επεξ/σία από kwstas321
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 2/9/2022 στις 9:05 ΠΜ, chios είπε

Ενταξει.......ντρεπομαι . Δεν ηξερα οτι τα volume buttons μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο. Να σαι καλα φιλε μου.....Γηρασκω αει διδασκομενος

Δημοσ.

Κάθε χρόνο τα ίδια λέω ας φύγουν τα bezel και ξανά μιλάμε. Επίσης 12 mp τραγικό ας πάει σε 24 τουλάχιστον να μπορεί να γίνει και κανενα crop αν θες να εκτυπώσεις. Κατά τα άλλα φοβερό κινητό για άλλη.μια φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...