Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chios είπε

Για την μπαταρία ναι δεν είναι καλή λόγο του κακού 8gen1, εκεί η apple δεν πιάνετε

Τι δουλειά έχει η Apple σε αυτό ? Άλλο λογισμικό. Οποίος θέλει ios δεν κοιτάει ούτε καν Samsung πόσο μάλλον sony. Αυτό το κινητό απευθύνεται σε android χρήστες. Εγώ προσωπικά προτιμώ να μείνω με ένα xiaomi των 200 ευρώ πάρα με το 13 pro max ή οτιδήποτε με ios 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Macosj είπε

Τι δουλειά έχει η Apple σε αυτό ? Άλλο λογισμικό. Οποίος θέλει ios δεν κοιτάει ούτε καν Samsung πόσο μάλλον sony. Αυτό το κινητό απευθύνεται σε android χρήστες. Εγώ προσωπικά προτιμώ να μείνω με ένα xiaomi των 200 ευρώ πάρα με το 13 pro max ή οτιδήποτε με ios 

Και εγώ σιχαίνομαι την Apple  και πότε δεν θα αγόραζα αλλά στους επεξεργαστές έχει κάνει τρομερή δουλειά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, chios είπε

Και εγώ σιχαίνομαι την Apple  και πότε δεν θα αγόραζα αλλά στους επεξεργαστές έχει κάνει τρομερή δουλειά. 

Όλοι οι επεξεργαστές είναι κορυφαίοι. Δυστυχώς δεν υπάρχει λογισμικό που να αξιοποιεί έστω και στο 50% τις δυνατότητες οποιουδήποτε chip στα κορυφαία κινητά σήμερα, πόσο μάλλον για τον μέσο χρήστη που η δυσκολότερη εργασία που θα ανάθεση στο chip  θα είναι το σκρολ στο ινστα. Εγώ δεν σιχαίνομαι καμία εταιρία, απλα δεν μου αρέσει το ios. Αν ποτέ το κάνουν πιο ελεύθερο μπορεί και να έπαιρνα iPhone. Έως τότε Samsung με pen, είναι άπιαστο συνδυασμός ακόμα και επεξεργαστή προ 5 ετιας να βάλουν, η παραγωγικοτητα που μπορείς να έχεις είναι πολλαπλάσια από κάθε άλλο κινητό σήμερα 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Που ακριβώς βλέπεις τα έξτρα ;;;; Εγώ βλέπω λιγότερη μπαταρία λόγο παλιού επεξεργαστή και οθονησ , το πολύ ένα με δυο χρόνια αναβαθμίσεις κάμερες για τα σκουπίδια τουλάχιστον άντε καμία σελφι !! Ακουστική θύρα του προηγούμενου αιώνα κάρτα μνήμης του προηγούμενου αιώνα !!! Στα 500 ευρώ είναι και χαρά αλλά μέχρι εκεί 

4 ώρες ταινία σε κινητό ; Άστο δεν έχω να σου πω κάτι άλλο !!! Καλό οφθαλμίατρο !!να έχεις . 

Εντωμεταξύ το Xperia 5 IV έχει με χαώδη διαφορά την καλύτερη μπαταρία σε συσκευές του μεγέθους του, αλλα οκ.

Τόσο η θύρα ακουστικών, όσο και η θύρα microSD, που ειναι hotswappable μάλιστα- με το νύχι- για να βγάζει-βάζεις αβέρτα, είναι εκει, γιατι και αυτό το κινητό της Sony είναι για ΠΟΛΥ συγκεκριμένο κοινό, που προφανώς δεν ανήκω, αλλα μπορώ να το καταλάβω.

Στα του κινητού τώρα, οταν καταλάβετε ΤΙ έκανε εδώ η Sony, σε αυτές τις διαστάσεις, με τις μεγάλες εταιρίες να κλαίγονται αφαιρώντας θύρες "γιατι δεν έεεχουμεεε χωωωροο" σε κινητό 6.7", τα ξαναλέμε. Κατασκευαστικά πρέπει πραγματικά να είναι άθλος.

Πρόβλημα το 8Gen 1 αφού υπάρχει ο πολύ καλύτερος 8+ Gen1 που έχει πολύ καλύτερη θερμική συμπεριφορά,. Στο Zenfone 9 είναι ένα όνειρο ο + , θα έκανε τρελή διαφορά στο Xperia 5 και το μέγεθος του. Χαμένη ευκαιρία.

Όποιος ξέρει να τραβάει χειροκίνητα, και θέλει κάμερα που να μην τον κρεμάει, τα Xperia είναι ένα και ένα. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους, τσάμπα έξοδα. Παρόλα αυτα μ'αρεσει :P

H υποστήριξη για κλάματα, κρίμα που έχουμε ακόμα συσκευές με 2 χρόνια αναβαθμίσεις.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Macosj είπε

Όλοι οι επεξεργαστές είναι κορυφαίοι. Δυστυχώς δεν υπάρχει λογισμικό που να αξιοποιεί έστω και στο 50% τις δυνατότητες οποιουδήποτε chip στα κορυφαία κινητά σήμερα, πόσο μάλλον για τον μέσο χρήστη που η δυσκολότερη εργασία που θα ανάθεση στο chip  θα είναι το σκρολ στο ινστα. Εγώ δεν σιχαίνομαι καμία εταιρία, απλα δεν μου αρέσει το ios. Αν ποτέ το κάνουν πιο ελεύθερο μπορεί και να έπαιρνα iPhone. Έως τότε Samsung με pen, είναι άπιαστο συνδυασμός ακόμα και επεξεργαστή προ 5 ετιας να βάλουν, η παραγωγικοτητα που μπορείς να έχεις είναι πολλαπλάσια από κάθε άλλο κινητό σήμερα 

Επιτέλους ενα σχόλιο που με καταλαβαίνει. Γιαυτό και είπα πριν οτι το 13 Pro Max είναι  φοβερό ενα κινητό που δε θα έπαιρνα ποτέ. 

Ούτε Samsung με Pen θα έπαιρνα, γιατί δε θα το χρησιμοποιήσω ούτε 1 φορά. Αλλα φαντάσου να γκρίνιαζα αν μου το δίνανε και αυτό! Ή να σου έλεγα 'και τι να το κάνεις το gif που δημιουργεί με ενα κλικ; να το στείλεις στους φίλους σου και να γελάτε; '.... 

• Like 1
Δημοσ.

Όμορφο και ποιοτικό κινητό, δυστυχώς όμως η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή για ένα κινητό με ελάχιστη υποστήριξη από την Sony Και κακή έως μηδενική μεταπολιτική αξία. Για αυτό τον λόγο δεν πουλάνε δυστυχώς τα κινητά της Sony, κινητά για πολύ λίγους δυστυχώς που αξίζει να τα πάρεις μόνο σε προσφορές που βγαίνουν μέσα στον χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Μια μικρή επισήμανση προς τους παραπάνω φίλους, το Sony Xperia 5 IV πρέπει να συγκρίνεται με το iPhone 13 Pro και όχι το Max…

Δημοσ.

The Xperia 5 IV is coming in mid-September for €1,049 in the EU, £949 in the UK, and $999 in the US. There are three color choices - Green, Black, and Ecru White.

πηγη gsmarena 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μια μικρή επισήμανση προς τους παραπάνω φίλους, το Sony Xperia 5 IV πρέπει να συγκρίνεται με το iPhone 13 Pro και όχι το Max…

Το ξέρω. Γιαυτό και ανέφερα 4K οθόνη, συγκρίνοντας έτσι το 1IV με το 13 Pro Max

Δημοσ.

Κάποτε η Sony ήταν κορυφή σε ότι έφτιαχνε τώρα αν δεν είχε τα έσοδα από το PS δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Το να έχεις καλές κάμερες που τις πουλάς και στους ανταγωνιστές σου πλέον δεν φτάνει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papp0us είπε

Εντωμεταξύ το Xperia 5 IV έχει με χαώδη διαφορά την καλύτερη μπαταρία σε συσκευές του μεγέθους του, αλλα οκ.

Στα του κινητού τώρα, οταν καταλάβετε ΤΙ έκανε εδώ η Sony, σε αυτές τις διαστάσεις, με τις μεγάλες εταιρίες να κλαίγονται αφαιρώντας θύρες "γιατι δεν έεεχουμεεε χωωωροο" σε κινητό 6.7", τα ξαναλέμε. Κατασκευαστικά πρέπει πραγματικά να είναι άθλος.

Σου βάζω screenshot για να καταλάβεις για τι μπαταρία μιλάμε (και δεν είναι το IV προφανώς, σκέψου οτι θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στο επόμενο). Δε νομίζω οτι υπάρχει κινητό-αντίπαλος σε αυτό το μέγεθος.

Όσο για την κατασκευή,μακάρι να σου δοθεί η δυνατότητα να το έχεις για καμια εβδομάδα ή δυο. Δε θα ξανα πάρεις αλλο κινητό μετά. 

Screenshot_20220808-023919.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...