Ai7isoLinear Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποτέ δεν είχα προβλήματα με τα Sony. Η κατασκευή πάντα ποιοτική και το android experience απρόσκοπτο. Μοναδική αισθητική & σχεδίαση - θέμα προσωπικού γούστου το τελευταίο σίγουρα. Ανεξαρτήτως των τιμών, ένα μεγάλο respect στη sony που δεν υποκύπτει σε αμφιλεγόμενα features, όπως google assistant button στα αριστερά και τα μπροστινά display notches. Το πρώτο για μένα εντελώς αχρείαστο & το δεύτερο είναι συνήθως τόσο άσχημα σχεδιασμένο\τοποθετημένο που χαλάει όλη την ομορφιά του εκάστοτε κινητού. Δεν αγοράζω ποτέ κινητά πάνω από 350-450e, απλώς μία από τις αρχές μου, ακόμα και αν έχω τα χρήματα. 900e+ για αυτό εδώ όταν με τρεις φορές λιγότερα χρήματα πριν από 4 χρόνια περίπου είχα πάρει το ΧΖ1 Compact? Όχι ευχαριστώ. Η κατάσταση με τις τιμές στα προιόντα τεχνολογίας έχει ξεφύγει γενικά, στα κινητά εντελώς εκτός ορίων. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από Ai7isoLinear 1 2
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kwstas321 είπε Εν τέλει, δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το σφάλμα της sony κατ'εσένα , αφήνοντας για λίγο το design στην άκρη, αν θέλεις. Η διαθεσιμότητα που ανέφερες δεν ισχύει στην Ελλάδα, ευτυχώς, όποια ώρα και στιγμή θέλεις, βρίσκεις τα μοντέλα της. Δυστηχώς άλλα πράγματα γράφω και άλλα καταλαβαίνεις, άρα δεν έχει νόημα να συνεχίσω να σχολιάζω. Κλασσικό παράδειγμα το τελευταίο σου σχόλιο πάλι. Ανοιξε το skroutz και δες πόσα καταστήματα έχουν το φετινό Xperia 1 IV ή το περσινό 5 ΙΙΙ, που δεν ισχύει στην Ελλάδα..... 1
Tetrabitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Ω δικε μου, έχω να δω κινητό Sony από το 2014. Λες να γεμίσει ο κόσμος να τα κουβαλάει πάλι; 😄✊
Macosj Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6,1 ίντσες με όλα αυτά? Πραγματικό πολύ καλό για όσους θέλουν σχετικά μικρά κινητά. Αλλά αυτοί είναι λίγοι. Ας έβαζε 6,7 να το χαρούμε και ας άλλαζε αυτή την αναλογία οθόνης και θα το αγόραζα άνετα. Από specs παίζει να είναι το πιο δυνατό αυτή τη στιγμή με την αξιοπιστία της sony. Η εταιρία δεν βλέπει μπροστά. Αντί να επενδύσει στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας το 2012 που ήταν δεύτερη και με τις πιο αξιόπιστες συσκευές, πήγε και καταστράφηκε με την εμμονή της να παραμένει στα παλιά, όπως και με τα αποτυχημένα ονόματα στις συσκευές τις Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από Macosj
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kwstas321 είπε Το 13 Pro Max δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Είναι θεοβαρο και άβολο στο κράτημα. Ούτε jack έχει. Νομίζω η 4K HDR 120Hz οθόνη είναι που δεν έχει ανταγωνισμό. Επίσης νομίζω η κάρτα μνήμης είναι πιο απαραίτητη από έναν εσωτερικό χώρο που είναι απόλυτα συμβατός μόνο με συσκευές της ίδιας εταιρείας. Να δώσω τόσα χρήματα για usb 2.0 θύρα το 2022...? Λίγο κουλό... Για να μην παρεξηγηθώ, φοβερό κινητό το 13 Pro Max, αλλα για λόγους που δε θα το αγόραζα ποτέ. Ή αλλιώς Είναι δύο κινητά που δεν νομίζω ότι αξίζει να συγκρίνονται, γιατί δεν φτιάχτηκαν για το ίδιο κοινό /σκοπό Πρώτον το 2022 αν χρησιμοποιείς ακόμα κάρτες μνήμης τι να σου πω ρε φίλε είσαι άξιος της μοίρας σου. Πάρε ένα nas Κλήρωση ένα διαδικτυακό Κλάουντ και τελείωσε το θέμα. Δεύτερον το βάρος του δεν είναι κανένα απολύτως πρόβλημα φυσικά !!! Ακουστικά δε χρησιμοποιούσα ποτέ με καλώδιο γιατί πάντα σκαλώνουνε κάπου οπότε μου είναι άχρηστο. Και πραγματικά όμως το πιο άχρηστο χαρακτηριστικό είναι η 4K ανάλυση σε οθόνη λες και θα κάτσει να δει Κάνεις καμιά ταινία στο κινητό. Ή θα κάθεσαι να βγάζεις τα μάτια σου λες και καταλαβαίνεις καμιά διαφορά στην ανάλυση της συσκευής τα τελευταία χρόνια. Μη μιλήσω φυσικά για την μπαταρία η οποία θα την καταπίνει!!! Και για να μην παρεξηγηθώ είχα πάρα πολλές συσκευές Android. Μέχρι πρόσφατα το S 22 ultra το οποίο για μένα ήταν μία απλά απογοήτευση το έδωσα μέσα σε έναν μήνα γιατί δεν άντεχα την άχρηστη κάμερα την θερμοκρασία που ανεβάζε συσκευή με το παραμικρό. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από Just_travel_everywhere 1
chios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Macosj είπε 6,1 ίντσες με όλα αυτά? Πραγματικό πολύ καλό για όσους θέλουν σχετικά μικρά κινητά. Αλλά αυτοί είναι λίγοι. Ας έβαζε 6,7 να το χαρούμε και ας άλλαζε αυτή την αναλογία οθόνης και θα το αγόραζα άνετα. Από specs παίζει να είναι το πιο δυνατό αυτή τη στιγμή 156mm δεν το λες μικρό τεράστιο είναι με την ηλίθια αναλογία που έχουν. 1 λεπτό πριν, Just_travel_everywhere είπε Πρώτον το 2022 αν χρησιμοποιείς ακόμα κάρτες μνήμης τι να σου πω ρε φίλε είσαι άξιος της μοίρας σου σώπα φίλε, ότι πιο πρακτικό η κάρτα μνήμης, βασικός λόγος απόρριψης συσκευής για μένα. 1
kwstas321 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δυστηχώς άλλα πράγματα γράφω και άλλα καταλαβαίνεις, άρα δεν έχει νόημα να συνεχίσω να σχολιάζω. Κλασσικό παράδειγμα το τελευταίο σου σχόλιο πάλι. Ανοιξε το skroutz και δες πόσα καταστήματα έχουν το φετινό Xperia 1 IV ή το περσινό 5 ΙΙΙ, που δεν ισχύει στην Ελλάδα..... Xperia 1 IV άμεσα διαθέσιμο σε 3 καταστήματα. Xperia 5 III πουθενά στο skroutz, άμεσα διαθέσιμο στο site της Sony. Εξήγησε μου τι καταλαβαίνω λάθος, μη μου λες απλά οτι καταλαβαίνω λάθος. Με καλή διάθεση το λέω.
Macosj Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Πρώτον το 2022 αν χρησιμοποιείς ακόμα κάρτες μνήμης τι να σου πω ρε φίλε είσαι άξιος της μοίρας σου. Πάρε ένα nas Κλήρωση ένα διαδικτυακό Κλάουντ και τελείωσε το θέμα. Δεύτερον το βάρος του δεν είναι κανένα απολύτως πρόβλημα φυσικά !!! Ακουστικά δε χρησιμοποιούσα ποτέ με καλώδιο γιατί πάντα σκαλώνουνε κάπου οπότε μου είναι άχρηστο. Και πραγματικά όμως το πιο άχρηστο χαρακτηριστικό είναι η 4K ανάλυση σε οθόνη λες και θα κάτσει να δει Κάνεις καμιά ταινία στο κινητό. Ή θα κάθεσαι να βγάζεις τα μάτια σου λες και καταλαβαίνεις καμιά διαφορά στην ανάλυση της συσκευής τα τελευταία χρόνια. Μη μιλήσω φυσικά για την μπαταρία η οποία θα την καταπίνει!!! Και για να μην παρεξηγηθώ είχα πάρα πολλές συσκευές Android. Μέχρι πρόσφατα το S 22 ultra το οποίο για μένα ήταν μία απλά απογοήτευση το έδωσα μέσα σε έναν μήνα γιατί δεν άντεχα την άχρηστη κάμερα την θερμοκρασία που ανεβάζε συσκευή με το παραμικρό. Εφόσον διατηρεί την αδιαβροχοποίηση τι σε χαλάει να έχει και πρόσθετα πράγματα πάνω. Όπως και με την οθόνη, δεν νομίζω το 4K να είναι ως προεπιλογή. Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να κλαίγεται που του δίνουν έχτρα σε μια συσκευή
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, chios είπε 156mm δεν το λες μικρό τεράστιο είναι με την ηλίθια αναλογία που έχουν. σώπα φίλε, ότι πιο πρακτικό η κάρτα μνήμης, βασικός λόγος απόρριψης συσκευής για μένα. Για σενα που μάλλον θες πραγματικά αργές ταχύτητες !!! Για εμένα που θέλω βίντεο pro res … δεν είναι αρκετή η κάρτα μόνιμης !!! 1
Macosj Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Just_travel_everywhere είπε Για σενα που μάλλον θες πραγματικά αργές ταχύτητες !!! Για εμένα που θέλω βίντεο pro res … δεν είναι αρκετή η κάρτα μόνιμης !!! Κάποιοι θέλουμε να έχουμε και κάρτα μνήμης. Αν εσύ δεν θέλεις απλά δεν χρησιμοποιείς αυτή τη δυνατότητα της συσκευής. Το έχτρα δεν χάλασε κανέναν Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από Macosj 1
kwstas321 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Πρώτον το 2022 αν χρησιμοποιείς ακόμα κάρτες μνήμης τι να σου πω ρε φίλε είσαι άξιος της μοίρας σου. Πάρε ένα nas Κλήρωση ένα διαδικτυακό Κλάουντ και τελείωσε το θέμα. Δεύτερον το βάρος του δεν είναι κανένα απολύτως πρόβλημα φυσικά !!! Ακουστικά δε χρησιμοποιούσα ποτέ με καλώδιο γιατί πάντα σκαλώνουνε κάπου οπότε μου είναι άχρηστο. Και πραγματικά όμως το πιο άχρηστο χαρακτηριστικό είναι η 4K ανάλυση σε οθόνη λες και θα κάτσει να δει Κάνεις καμιά ταινία στο κινητό. Ή θα κάθεσαι να βγάζεις τα μάτια σου λες και καταλαβαίνεις καμιά διαφορά στην ανάλυση της συσκευής τα τελευταία χρόνια. Μη μιλήσω φυσικά για την μπαταρία η οποία θα την καταπίνει!!! Και για να μην παρεξηγηθώ είχα πάρα πολλές συσκευές Android. Μέχρι πρόσφατα το S 22 ultra το οποίο για μένα ήταν μία απλά απογοήτευση το έδωσα μέσα σε έναν μήνα γιατί δεν άντεχα την άχρηστη κάμερα την θερμοκρασία που ανεβάζε συσκευή με το παραμικρό. Το αν είμαι άξιος της μοίρας μου δεν αναιρεί το γεγονός οτι το iPhone δεν στο προσφέρει, ενώ η Sony το κάνει. Το αν δε σε βολεύουν τα ενσύρματα ακουστικά, πάλι μια απο τα ίδια. Το αν η 4K σου είναι αχρείαστη και ρουφάει μπαταρία, δεν σημαίνει οτι έχει ανταγωνισμό και οτι μια 1080αρα είναι καλύτερη.Μην συγχέεις τα θέλω σου με το τι είναι αντικειμενικά δυνατότερο. Και για να σου λυθεί η απορία , προχθές τελείωσα το Lord Of The Rings. 4ωρη ταινία στο κινητό( που δεν ήταν καν 4Κ είναι η αλήθεια, απλα το αναφέρω). Δεν νομίζω οτι κάποιος θα πάρει την 4K οθόνη για να δει posts των 640χ640 pixel. 3
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Macosj είπε Εφόσον διατηρεί την αδιαβροχοποίηση τι σε χαλάει να έχει και πρόσθετα πράγματα πάνω. Όπως και με την οθόνη, δεν νομίζω το 4K να είναι ως προεπιλογή. Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να κλαίγεται που του δίνουν έχτρα σε μια συσκευή Που ακριβώς βλέπεις τα έξτρα ;;;; Εγώ βλέπω λιγότερη μπαταρία λόγο παλιού επεξεργαστή και οθονησ , το πολύ ένα με δυο χρόνια αναβαθμίσεις κάμερες για τα σκουπίδια τουλάχιστον άντε καμία σελφι !! Ακουστική θύρα του προηγούμενου αιώνα κάρτα μνήμης του προηγούμενου αιώνα !!! Στα 500 ευρώ είναι και χαρά αλλά μέχρι εκεί Μόλις τώρα, kwstas321 είπε Το αν είμαι άξιος της μοίρας μου δεν αναιρεί το γεγονός οτι το iPhone δεν στο προσφέρει, ενώ η Sony το κάνει. Το αν δε σε βολεύουν τα ενσύρματα ακουστικά, πάλι μια απο τα ίδια. Το αν η 4K σου είναι αχρείαστη και ρουφάει μπαταρία, δεν σημαίνει οτι έχει ανταγωνισμό και οτι μια 1080αρα είναι καλύτερη.Μην συγχέεις τα θέλω σου με το τι είναι αντικειμενικά δυνατότερο. Και για να σου λυθεί η απορία , προχθές τελείωσα το Lord Of The Rings. 4ωρη ταινία στο κινητό( που δεν ήταν καν 4Κ είναι η αλήθεια, απλα το αναφέρω). Δεν νομίζω οτι κάποιος θα πάρει την 4K οθόνη για να δει posts των 640χ640 pixel. 4 ώρες ταινία σε κινητό ; Άστο δεν έχω να σου πω κάτι άλλο !!! Καλό οφθαλμίατρο !!να έχεις .
Macosj Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Που ακριβώς βλέπεις τα έξτρα ;;;; Εγώ βλέπω λιγότερη μπαταρία λόγο παλιού επεξεργαστή και οθονησ , το πολύ ένα με δυο χρόνια αναβαθμίσεις κάμερες για τα σκουπίδια τουλάχιστον άντε καμία σελφι !! Ακουστική θύρα του προηγούμενου αιώνα κάρτα μνήμης του προηγούμενου αιώνα !!! Στα 500 ευρώ είναι και χαρά αλλά μέχρι εκεί Μικρή η μπαταρία των 5000+? Ακουστική θύρα δεν σε υποχρεώνει να την χρησιμοποιήσεις, κάρτα μνήμης δεν σε υποχρεώνει. Εφόσον διατηρεί την αδιαβροχοποίηση δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα . Εγω προσωπικά βρίσκω τα ενσύρματα ακουστικά 100 φορές καλύτερα στο να μιλάω, το σήμα θα πάει 100% αναλλοίωτο και δεν θα χρειαστεί να φωνάζω, ειδικά όπου έχει φασαρία. Τέλος 500 ευρώ πρέπει να κάνει μονο ο 8 gen 1 😂. Οπως έγραψε και ο φίλος από πάνω. Κάποιοι βλέπουμε ταινίες και στο κινητό. Μετά από 10 ώρες δουλειά δεν μπορώ να καθίσω και άλλο στο γραφείο. Θα ξαπλώσω και θα δω μια ταινία 4k που θα έχω κατεβάσει στην 1tb κάρτα μνήμης, και θα την δω στην 4κ οθόνη μου. Το θέμα είναι ότι η σονυ τα χαλάει εδώ με την αναλογία οθόνης που έχει. Αν είχε ίδια με το s22 ultra που έχω θα ήταν τέλειο Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από Macosj 1
chios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Macosj είπε Μικρή η μπαταρία των 5000+? Ακουστική θύρα δεν σε υποχρεώνει να την χρησιμοποιήσεις, κάρτα μνήμης δεν σε υποχρεώνει. Εφόσον διατηρεί την αδιαβροχοποίηση δεν καταλαβαίνω που είναι το νόημα. Εγω προσωπικά βρίσκω τα ενσύρματα ακουστικά 100 φορές καλύτερα στο να μιλάω, το σήμα θα πάει 100% αναλλοίωτο και δεν θα χρειαστεί να φωνάζω, ειδικά όπου έχει φασαρία. Τέλος 500 ευρώ πρέπει να κάνει μονο ο 8 gen 1 😂 Για την μπαταρία ναι δεν είναι καλή λόγο του κακού 8gen1, εκεί η apple δεν πιάνετε
aggelos87 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Φέρτε πίσω τα Sony Ericsson ρε ( s700i μου λείπεις) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα