hyperspaced Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Για να δούμε πως συγκρίνεται με το υπέροχο Vivo X80 Pro.....
kwstas321 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Koukozz είπε Παρόλο που είμαι sonoκαυλος και ειδικά τα Xperia mark σειράς είναι σαν να τα σχεδίασαν για το γούστο μου, φοβάμαι παρά πολύ να ξαναπάω στην Sony. Ο λόγος είναι απλός, ναι οκ είναι πανάκριβα αλλά όλα σε αυτή την κατηγορία είναι ακριβά. Απλά δε μπορώ να έχω μία συσκευή των χιλίων ευρώ υπερτουμπανο δε λέω και στο πρώτο προγραμματισμένο update να γίνεται για το πέταμα. Ήμουν κάτοχος στις σειρές Ζ. Πάντα μετά από τα updates τα τηλεφωνακια τα έκλαιγα. Από όσο διαβάζω ισχύει και σήμερα αυτό το φαινόμενο, επομένως δυστυχώς από εμένα είναι ένα όχι. Παρόλα αυτά πάλι έβγαλαν οι μπασταρδοι κόσμημα! Δεν είχα ποτέ μα ποτέ το πρόβλημα που περιγράφεις με τα Xperia ΕΚΤΟΣ απο το 5III που πήρα τώρα και υπήρχε πρόβλημα με τις κλήσεις, το οποίο λύθηκε εντός 1 μήνα και όλα δουλεύουν ρολόι. (απο όταν βγήκε το Xperia Z αγοράζω Xperia). Ακόμη και το 5 mk1 που είχα πριν αλλάξω στο τωρινό,ήταν σα να το έχω πρώτη μέρα. Νομίζω είναι κινητά τα πιο ολοκληρωμένα κινητά. (μιλώντας για Android) 1
~mxls~ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Milkofree είπε Μόνο Sony!!! 😜 Η αμέσως επόμενη επιλογή σε android από τη στιγμή που η Huawei έχασε GSM.
dbrillis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Η εμπειρια μου με Sony Xperia 5 ii σταματησε σε μολις 3 εβδομαδες. Δεν ειχε σημα, η μπαταρια τελειωνε γρηγορα (επειδη δεν ειχε σημα) και το "γυμνο" android ειναι για τον γαιδαρακο. Δυστυχως ή ευτυχως, στο android αυτη τη στιγμη μονο η Samsung ειναι μια επιλογη που δεν πολυ φοβασαι. 1
Agony Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Sony xperia 10 iii μακράν ότι καλύτερο είχα για τα λεφτά του, φοβερή οθόνη με ζεστά χρώματα ρεαλιστικά, αδιάβροχο, καλο ,dac amp με 3.5 jack. Usb c TV output , μπαταρία που είναι σε απόδοση διάρκεια ότι καλύτερο για το μέγεθος του, καθαρό android χωρίς βλακείες, ,21:9 οθόνη που βλέπεις ταινιες χωρίς μαύρες μπάρες, 21:9 οθόνη που κανείς multi tasking σε δύο τετράγωνες οθόνες, gorilla μπρος και πίσω, 5g, δεν βράζει μετά από έντονη χρήση, φοβερό software σε φόρτιση που κρατάει την μπαταρία μετά από ένα χρόνο σε άψογη κατάσταση,οθόνη που υπό γωνία δεν ροζιζει τα λευκά. Το μόνο καλό είναι οι κάμερες που για τα λεφτά του είναι μέτριες έως κακές θα έλεγα.
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Από την μια βλέπεις τα πλούσια specs που θυμίζουν παλιές καλές εποχές Android,αλλά από την άλλη βλέπεις την τσουχτερή τιμη που και αυτό θα έχει, την κακή software υποστήριξη/διαθεσιμότητα και για άλλη μια χρονια ανακύκλωση στο ίδιο design και καταλαβαίνεις γιατί αυτή η εταιρεία είναι πιο αδιάφορη και από τους Κινέζους πλέον, κάτι που δεν ισχυε παλιότερα. 1 2
kwstas321 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Από την μια βλέπεις τα πλούσια specs που θυμίζουν παλιές καλές εποχές Android,αλλά από την άλλη βλέπεις την τσουχτερή τιμη που και αυτό θα έχει, την κακή software υποστήριξη/διαθεσιμότητα και για άλλη μια χρονια ανακύκλωση στο ίδιο design και καταλαβαίνεις γιατί αυτή η εταιρεία είναι πιο αδιάφορη και από τους Κινέζους πλέον, κάτι που δεν ισχυε παλιότερα. Το οτι δεν σε ενοχλεί να δώσεις τα ίδια λεφτά για κινητό άλλης εταιρείας με μικρότερη μπαταρία, χωρίς υποδοχή κάρτας μνήμης και χωρίς Jack για ακουστικά, στο ίδιο βάρος και πάχος,μου κάνει εντύπωση. Και το θέμα είναι οτι οι 9 στους 10 προτιμούν ακριβώς αυτό, και όχι μόνο εσύ. Και πιο παλιά πάλι γκρίνιαζαν για το design της sony στην εποχή XZ1. Πάντα θα γκρινιάζουν, τώρα που το σκέφτομαι, για τα κινητά της. Και πάντα δεν θα υπάρχει άλλη εταιρεία που να δίνει αντίστοιχες επιλογές.
georgiosmix Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αχ ρε Sony.. Μια ζωή ωραία κινητά αλλά με μηδενική υποστήριξη και τιμή στο θεό !!! Αν έβγαζες ένα κινητό εστω με Sd870 και με τριετή(σοβαρή) υποστήριξη στα 350ε θα ξεχνούσα Apple, Samsung και όλα τα άλλα. Με το ¨ΑΝ¨ τώρα εφτιαξα ένα κινητό αλλά δεν μπορώ να το αγοράσω δυστυχώς.. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από georgiosmix 1
Natha Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το 5 iii το πήρα πριν κάνα τρίμηνο όταν ήταν 8 μηνών στα 650€ και δώρο τα WH-1000XM3 (ποιος τα σκέφτεται αυτά τα ονόματα; 🤣) Για τα χρήματα νομίζω ήταν πολύ καλή αγορά, δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή. Το κινητό είναι compact Premium. Από hardware features για μένα δεν του λείπει τπτ (δεν με ενδιαφέρει η ασύρματη φόρτιση). Ειδικά για κάποιον που ψάχνει κάτι σε stock android αλλά δεν υπάρχει επίσημη κυκλοφορία των pixel εκεί που βρίσκεται είναι μια επιλογή που αξίζει να τη σκεφτεί. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από Natha 1
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kwstas321 είπε a)Το οτι δεν σε ενοχλεί να δώσεις τα ίδια λεφτά για κινητό άλλης εταιρείας με μικρότερη μπαταρία, χωρίς υποδοχή κάρτας μνήμης και χωρίς Jack για ακουστικά, στο ίδιο βάρος και πάχος,μου κάνει εντύπωση. Και το θέμα είναι οτι οι 9 στους 10 προτιμούν ακριβώς αυτό, και όχι μόνο εσύ. Και πιο παλιά πάλι γκρίνιαζαν για το design της sony στην εποχή XZ1. Πάντα θα γκρινιάζουν, τώρα που το σκέφτομαι, για τα κινητά της. Και πάντα δεν θα υπάρχει άλλη εταιρεία που να δίνει αντίστοιχες επιλογές. a)που ακριβώς εγραψα εγώ κάτι τέτοιο? b)Οσο για την γκρινια για το design,λογικό και αναμενόμενο δεν είναι? Από την στιγμή που όλες οι συσκευές έχουν το ιδιο design εδώ και πόσα χρόνια, χάνουν την ταυτότητα τους αφού δεν μπορείς να τα αναγνωρίσεις. Ούτε τα Iphone τέτοιο χάλι. 1
kwstas321 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε a)που ακριβώς εγραψα εγώ κάτι τέτοιο? b)Οσο για την γκρινια για το design,λογικό και αναμενόμενο δεν είναι? Από την στιγμή που όλες οι συσκευές έχουν το ιδιο design εδώ και πόσα χρόνια, χάνουν την ταυτότητα τους αφού δεν μπορείς να τα αναγνωρίσεις. Ούτε τα Iphone τέτοιο χάλι. Δεν έγραψες αυτό, αλλα είπες για τα πλούσια Specs. Αν δεν είχε πλούσια specs θα υπήρχε γκρίνια, και τώρα που στα δίνει όλα, πάλι γκρίνια υπάρχει. Ίσως να το παρεξήγησα, αλλα, που ακριβώς ενοχλεί τελικά; Υπάρχει κάποιος άλλος που να σου δίνει ΟΛΑ αυτά τα specs και δεν το γνωρίζω; Για το design, ξέρεις πολλές εταιρείες που να έχουν ίδιο design με της Sony? Μόνο και μόνο το κουμπί για του κλείστρο είναι σήμα κατατεθέν. Είναι σα το κουμπί σίγασης των iphone. Δεν γίνεται να μην καταλάβεις οτι κάποιο κινητό είναι δικό της. Το αν τελικά είναι καλό ή κακό ενα design, θεωρώ οτι είναι εντελώς υποκειμενικό. Εν τέλει, δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το σφάλμα της sony κατ'εσένα , αφήνοντας για λίγο το design στην άκρη, αν θέλεις. Η διαθεσιμότητα που ανέφερες δεν ισχύει στην Ελλάδα, ευτυχώς, όποια ώρα και στιγμή θέλεις, βρίσκεις τα μοντέλα της. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από kwstas321 1
amveria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, AtiX είπε Όχι πλέον, αφού όλες μα όλες ανέβασαν τις τιμές τους… το κακό με τα Sony είναι ότι επειδή δεν έχουν ζήτηση η τιμές πέφτουν πολύ αργότερα… πχ Black Friday είναι χρυσή ευκαιρία για να τα αγοράσεις… Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλες και όλους, Πολύ ποιοτικές συσκευές και πολύ αξιόπιστες, δυστυχώς δεν μπορώ να αγοράσω τόσο ακριβά κινητά αλλά η σειρά 5 από τότε που βγήκε πάντα ένιωθα πως μου έκλεινε το μάτι. Δυστυχώς όμως, ακόμη και σε Black Friday από όσο μπορούσα να παρακολουθήσω τα 3 τελευταία χρόνια δεν έβρισκα πολύ μεγάλες εκπτώσεις στις τρέχουσες σειρές. Εκεί που συνήθως έβρισκες αξιόλογες προσφορές ήταν στις προηγούμενες σειρές που είχαν επί τις ουσίας λιγότερο από δύο χρόνια ακόμη υποστήριξη. Μπορεί να πει κάποιος ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα αλλά είπα να συνεισφέρω κι εγώ στην συζήτηση. Καλή δύναμη. 2
majnun Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Φοβερό κινητό αλλά - όχι 8gen+ - αυτήν την φορά δε βλέπω κάτι να συνοδεύει την προπαραγγελία στο αμαζον - υποστήριξη για πόσο; Ούτε δύο αλλά ούτε και τρία χρόνια αρκούν για συσκευή που ζητάει ένα χιλιάρικο
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δυστηχως στα λεφτά που ζητάνε παίρνεις ένα ωραιότατο 13 pro max 1tb και εσείς τέλεια οθόνη κάμερα μπαταρία από της καλύτερες αυτή την στογμη χώρος ανταγωνισμό και 1tb που είναι απαραίτητο για βίντεο !!! Και μη Ξεχάσω υποστηρίξει τουλάχιστον 5 χρόνια … Και σίγουρα ένα προϊόν μίας εταιρείας που πουλάει εκατομμύρια κομμάτια και όχι μίας εταιρείας που πουλάει στη λαϊκή ντομάτες!!! Τα κινητά της στην λαϊκή πωλούνται !!!
kwstas321 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Δυστηχως στα λεφτά που ζητάνε παίρνεις ένα ωραιότατο 13 pro max 1tb και εσείς τέλεια οθόνη κάμερα μπαταρία από της καλύτερες αυτή την στογμη χώρος ανταγωνισμό και 1tb που είναι απαραίτητο για βίντεο !!! Και μη Ξεχάσω υποστηρίξει τουλάχιστον 5 χρόνια … Και σίγουρα ένα προϊόν μίας εταιρείας που πουλάει εκατομμύρια κομμάτια και όχι μίας εταιρείας που πουλάει στη λαϊκή ντομάτες!!! Τα κινητά της στην λαϊκή πωλούνται !!! Το 13 Pro Max δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Είναι θεοβαρο και άβολο στο κράτημα. Ούτε jack έχει. Νομίζω η 4K HDR 120Hz οθόνη είναι που δεν έχει ανταγωνισμό. Επίσης νομίζω η κάρτα μνήμης είναι πιο απαραίτητη από έναν εσωτερικό χώρο που είναι απόλυτα συμβατός μόνο με συσκευές της ίδιας εταιρείας. Να δώσω τόσα χρήματα για usb 2.0 θύρα το 2022...? Λίγο κουλό... Για να μην παρεξηγηθώ, φοβερό κινητό το 13 Pro Max, αλλα για λόγους που δε θα το αγόραζα ποτέ. Ή αλλιώς Είναι δύο κινητά που δεν νομίζω ότι αξίζει να συγκρίνονται, γιατί δεν φτιάχτηκαν για το ίδιο κοινό /σκοπό Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από kwstas321 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα