Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικά δείγματα από την nx300 που είχα και εγώ κάποτε: 

https://www.flickr.com/gp/128280524@N03/ad1iV285AR

Οποίες φωτογραφιεσ δεν αναφέρουν από κάτω στα info τουσ φακό, είναι τραβηγμενες με manual φακό canon fd 50mm 1.8 με τη χρήση ανταπτορα και βοήθεια του focus peaking της μηχανής. 

Ήταν η πρώτη σοβαρή μηχανή που πήρα. 

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stratigos24 είπε

Μερικά δείγματα από την nx300 που είχα και εγώ κάποτε: 

https://www.flickr.com/gp/128280524@N03/ad1iV285AR

Οποίες φωτογραφιεσ δεν αναφέρουν από κάτω στα info τουσ φακό, είναι τραβηγμενες με manual φακό canon fd 50mm 1.8 με τη χρήση ανταπτορα και βοήθεια του focus peaking της μηχανής. 

Ήταν η πρώτη σοβαρή μηχανή που πήρα. 

Βρήκα πρόσφατα μία nx3000 σκέτο σώμα , σε πολύ καλή κατάσταση , μου κάνανε και προσφορά στο eBay , αλλά δεν έχω διάθεση για επιπλέον σύστημα ........ ζητάνε κάνα 120αρι χοντρικά με τα πάνε έλα ...... αν ενδιαφέρεται κανείς του δίνω το link ...... δείχνει πολύ προσεγμένη .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oυτε εγώ είχα όρεξη για επιπλέον σύστημα να πω την αλήθεια. Η αφορμή όμως ήταν αυτό που αναφέρθηκε στο αρχικό μήνυμα του τοπικ: βρέθηκα άπειρες φορές χωρίς μηχανή ενώ την ήθελα! Καλή κι αγία η Ρentax, αλλά ακομα και με τον πιο μικρό prime που έχω για αυτή (35mm) ζυγίζουν μαζί 1 κιλό και θέλουν τσαντα μεταφοράς. Ήθελα κάτι να χωράει στη τσέπη μπουφάν το χειμώνα και στο μικρό τσαντάκι χειρός το καλοκαίρι.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή θα κάνει ακριβώς αυτό, να αντικαταστήσει το κινητο δηλαδη. Για αυτό κ δεν σκοπεύω να πάρω ούτε δεύτερο φακό.
Αν υπάρχει νόημα θα αποδειχτεί από τον αριθμό φωτογραφιών.

Επεξ/σία από sakis444
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sakis444 είπε

Oυτε εγώ είχα όρεξη για επιπλέον σύστημα να πω την αλήθεια. Η αφορμή όμως ήταν αυτό που αναφέρθηκε στο αρχικό μήνυμα του τοπικ: βρέθηκα άπειρες φορές χωρίς μηχανή ενώ την ήθελα! Καλή κι αγία η Ρentax, αλλά άμα και με τον πιο μικρό prime που έχω για αυτή (35mm) ζυγίζουν μαζί 1 κιλό και θέλουν τσαντα μεταφοράς. Ήθελα κάτι να χωράει στη τσέπη μπουφάν το χειμώνα και στο μικρό τσαντάκι χειρός το καλοκαίρι.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή θα κάνει ακριβώς αυτό, να αντικαταστήσει το κινητο δηλαδη. Για αυτό κ δεν σκοπεύω να πάρω ούτε δεύτερο φακό.
Αν υπάρχει νόημα θα αποδειχτεί από τον αριθμό φωτογραφιών.

Συν τώ χρόνω , η δεύτερη θα πάρει την μορφή μιάς τύπου Olympus xz 2 η κάτι έτσι περίπου . Έχουμε γεράματα μπροστά μας από δώ και πέρα . 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, sakis444 είπε

πιστεύω ότι αυτή θα κάνει ακριβώς αυτό, να αντικαταστήσει το κινητο δηλαδη. .

Πρόσεχε μην αντικαταστήσει την Pentax στο τέλος... 🤣

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Πρόσεχε μην αντικαταστήσει την Pentax στο τέλος... 🤣

5 ώρες πριν, highpriest είπε

Νομισα απαντουσες στον Μπάμπη 😄

Δεν βλέπω καμία σωτηρία για σας τους δύο , παρά μόνον μία ολιγοήμερη θεραπεία με χρήση Pentax ..... 🤣🤣🤣 ....... προτείνω μάλιστα μιά K - XS1 ....... αυτή που ανάβουν και τα λαμπάκια γύρω από το mode dial ........ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, babisskg είπε

μία ολιγοήμερη θεραπεία με χρήση Pentax ..... 🤣🤣🤣 ....... προτείνω μάλιστα μιά K - XS1 ....... αυτή που ανάβουν και τα λαμπάκια γύρω από το mode dial ........ 

Το φοβερό γνώρισμα που δεν μπορούν να εκτιμήσουν οι online experts  και οι bloggers fauxtographers

και έχει η συγκεκριμένη , είναι ότι ξεκινάει από native iso 80 . Και όχι 100 ή και 200  ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...