stratigos24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μερικά δείγματα από την nx300 που είχα και εγώ κάποτε: https://www.flickr.com/gp/128280524@N03/ad1iV285AR Οποίες φωτογραφιεσ δεν αναφέρουν από κάτω στα info τουσ φακό, είναι τραβηγμενες με manual φακό canon fd 50mm 1.8 με τη χρήση ανταπτορα και βοήθεια του focus peaking της μηχανής. Ήταν η πρώτη σοβαρή μηχανή που πήρα. 1
babisskg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Μερικά δείγματα από την nx300 που είχα και εγώ κάποτε: https://www.flickr.com/gp/128280524@N03/ad1iV285AR Οποίες φωτογραφιεσ δεν αναφέρουν από κάτω στα info τουσ φακό, είναι τραβηγμενες με manual φακό canon fd 50mm 1.8 με τη χρήση ανταπτορα και βοήθεια του focus peaking της μηχανής. Ήταν η πρώτη σοβαρή μηχανή που πήρα. Βρήκα πρόσφατα μία nx3000 σκέτο σώμα , σε πολύ καλή κατάσταση , μου κάνανε και προσφορά στο eBay , αλλά δεν έχω διάθεση για επιπλέον σύστημα ........ ζητάνε κάνα 120αρι χοντρικά με τα πάνε έλα ...... αν ενδιαφέρεται κανείς του δίνω το link ...... δείχνει πολύ προσεγμένη .
sakis444 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Oυτε εγώ είχα όρεξη για επιπλέον σύστημα να πω την αλήθεια. Η αφορμή όμως ήταν αυτό που αναφέρθηκε στο αρχικό μήνυμα του τοπικ: βρέθηκα άπειρες φορές χωρίς μηχανή ενώ την ήθελα! Καλή κι αγία η Ρentax, αλλά ακομα και με τον πιο μικρό prime που έχω για αυτή (35mm) ζυγίζουν μαζί 1 κιλό και θέλουν τσαντα μεταφοράς. Ήθελα κάτι να χωράει στη τσέπη μπουφάν το χειμώνα και στο μικρό τσαντάκι χειρός το καλοκαίρι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή θα κάνει ακριβώς αυτό, να αντικαταστήσει το κινητο δηλαδη. Για αυτό κ δεν σκοπεύω να πάρω ούτε δεύτερο φακό. Αν υπάρχει νόημα θα αποδειχτεί από τον αριθμό φωτογραφιών. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από sakis444
babisskg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, sakis444 είπε Oυτε εγώ είχα όρεξη για επιπλέον σύστημα να πω την αλήθεια. Η αφορμή όμως ήταν αυτό που αναφέρθηκε στο αρχικό μήνυμα του τοπικ: βρέθηκα άπειρες φορές χωρίς μηχανή ενώ την ήθελα! Καλή κι αγία η Ρentax, αλλά άμα και με τον πιο μικρό prime που έχω για αυτή (35mm) ζυγίζουν μαζί 1 κιλό και θέλουν τσαντα μεταφοράς. Ήθελα κάτι να χωράει στη τσέπη μπουφάν το χειμώνα και στο μικρό τσαντάκι χειρός το καλοκαίρι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή θα κάνει ακριβώς αυτό, να αντικαταστήσει το κινητο δηλαδη. Για αυτό κ δεν σκοπεύω να πάρω ούτε δεύτερο φακό. Αν υπάρχει νόημα θα αποδειχτεί από τον αριθμό φωτογραφιών. Συν τώ χρόνω , η δεύτερη θα πάρει την μορφή μιάς τύπου Olympus xz 2 η κάτι έτσι περίπου . Έχουμε γεράματα μπροστά μας από δώ και πέρα .
stratigos24 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, sakis444 είπε πιστεύω ότι αυτή θα κάνει ακριβώς αυτό, να αντικαταστήσει το κινητο δηλαδη. . Πρόσεχε μην αντικαταστήσει την Pentax στο τέλος... 🤣 1 1
highpriest Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Πρόσεχε μην αντικαταστήσει την Pentax στο τέλος... 🤣 Όλοι σε Μ4/3 θα καταλήξετε 🤣 2
stratigos24 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι aps-c αυτή η Samsung εκτός και αν το ειπεσ γενικά 1
highpriest Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Είναι aps-c αυτή η Samsung εκτός και αν το ειπεσ γενικά Νομισα απαντουσες στον Μπάμπη 😄
babisskg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, stratigos24 είπε Πρόσεχε μην αντικαταστήσει την Pentax στο τέλος... 🤣 5 ώρες πριν, highpriest είπε Νομισα απαντουσες στον Μπάμπη 😄 Δεν βλέπω καμία σωτηρία για σας τους δύο , παρά μόνον μία ολιγοήμερη θεραπεία με χρήση Pentax ..... 🤣🤣🤣 ....... προτείνω μάλιστα μιά K - XS1 ....... αυτή που ανάβουν και τα λαμπάκια γύρω από το mode dial ........
Dr_73 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, babisskg είπε μία ολιγοήμερη θεραπεία με χρήση Pentax ..... 🤣🤣🤣 ....... προτείνω μάλιστα μιά K - XS1 ....... αυτή που ανάβουν και τα λαμπάκια γύρω από το mode dial ........ Το φοβερό γνώρισμα που δεν μπορούν να εκτιμήσουν οι online experts και οι bloggers fauxtographers και έχει η συγκεκριμένη , είναι ότι ξεκινάει από native iso 80 . Και όχι 100 ή και 200 ... 1
babisskg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Ε ..... τι να κάνουμε ..... σαν νέοι κι' εμείς κάποτε ....... κάναμε και χαζομάρες ........ 🤣🤣🤣 .......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα