Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

χρησιμοποιώ το telegram, είμαι σε πολλά group και εμφανίζει στο Iphone μου ότι το telegram μου πιάνει 17,59GB . Που βρίσκονται αυτά τα αρχεία; γιατί στα αρχεία του iphone δεν μου τα εμφανίζει.

photo_2022-09-01_02-53-10.jpg

πχ στα android μου τα εμφανίζει στα αρχεία του κινητού

photo_2022-09-01_02-58-39.jpg

Δημοσ.

Στο iOS δεν έχεις τέτοιου είδους πρόσβαση. Ό,τι θες να κάνεις, το κάνεις μέσα στην εφαρμογή και τις ρυθμίσεις της. Ίσως να έχει και κάποιο folder στο icloud drive (αμφιβάλλω γι' αυτό αλλά επειδή δεν έχω το app δεν είμαι σίγουρος). 

Δημοσ.

Μέσα από την εφαρμογή telegram έχει επιλογή να αδειάσει ο αποθηκευτικός χώρος όπως επίσης να μην κατεβάζει τίποτα αυτόματα, σε android που είμαι εγώ υπάρχει κανονικά φάκελος του  telegram με όλα τα αρχεία . 

Δημοσ.
Στις 1/9/2022 στις 2:54 ΠΜ, costas20023 είπε

Καλησπέρα, 

χρησιμοποιώ το telegram, είμαι σε πολλά group και εμφανίζει στο Iphone μου ότι το telegram μου πιάνει 17,59GB . Που βρίσκονται αυτά τα αρχεία; γιατί στα αρχεία του iphone δεν μου τα εμφανίζει.

photo_2022-09-01_02-53-10.jpg

πχ στα android μου τα εμφανίζει στα αρχεία του κινητού

photo_2022-09-01_02-58-39.jpg

Μέσα από την εφαρμογή Telegram > Settings > Data and Storage > Storage Usage δες εκεί τί ρυθμίσεις έχει και τί στατιστικά δείχνει?

Μπορείς να κάνεις και Clear, αν θες...

Μφχ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kormos είπε

Μέσα από την εφαρμογή Telegram > Settings > Data and Storage > Storage Usage δες εκεί τί ρυθμίσεις έχει και τί στατιστικά δείχνει?

Μπορείς να κάνεις και Clear, αν θες...

Μφχ

Μου δείχνει αυτά, αλλά το θέμα μου δεν είναι να τα κάνω clear γιατί φοβάμαι να μην τα χάσω , είναι τι είναι αυτά τα 17,5 GB . Που στο καλό βρίσκονται ; 

E8213D29-CE36-49A3-A18C-7001C4F479CE.jpeg

15 ώρες πριν, chios είπε

Μέσα από την εφαρμογή telegram έχει επιλογή να αδειάσει ο αποθηκευτικός χώρος όπως επίσης να μην κατεβάζει τίποτα αυτόματα, σε android που είμαι εγώ υπάρχει κανονικά φάκελος του  telegram με όλα τα αρχεία . 

Επειδή έχω το telegram στο android νομίζω δεν υπήρχε επιλογή να μην τα αποθηκεύει αυτόματα στα αρχεία . Εγώ τώρα δεν θέλω να κάνω εκκαθάριση αποθηκευτικού χώρου γιατί θα τα χάσω όλα . Θέλω να σβήσω συγκεκριμένα που δεν χρειάζομαι .

18 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Στο iOS δεν έχεις τέτοιου είδους πρόσβαση. Ό,τι θες να κάνεις, το κάνεις μέσα στην εφαρμογή και τις ρυθμίσεις της. Ίσως να έχει και κάποιο folder στο icloud drive (αμφιβάλλω γι' αυτό αλλά επειδή δεν έχω το app δεν είμαι σίγουρος). 

Όχι δεν έχει στο iCloud.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...