makaofficial Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπερα εχω ψαξει παντου αλλα δεν βρισκω τιποτα θελω αν μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι και τι ακριβως κανει!; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Είτε είναι ο σύνδεσμος που ενώνει τα διάφορα κομμάτια της εξάτμισης μεταξύ τους. Ψάξε να το βρεις σαν v-band. Είτε δευτερεύον σε κάποιες μηχανές η πολλαπλή πιάνει ανεξάρτητα ο κάθε λαιμός πάνω στο κορμό με ένα μεταλλικό κολάρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.google.com/search?q=κολιε+εξατμισης&rlz=1CAHNBM_enGB898&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makaofficial Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.google.com/search?q=κολιε+εξατμισης&rlz=1CAHNBM_enGB898&sourceid=chrome&ie=UTF-8 τι ακριβως μου δειχνεις; δεν βλεπω καπου να λεει τι ακριβως κανει 34 λεπτά πριν, primeragt είπε Είτε είναι ο σύνδεσμος που ενώνει τα διάφορα κομμάτια της εξάτμισης μεταξύ τους. Ψάξε να το βρεις σαν v-band. Είτε δευτερεύον σε κάποιες μηχανές η πολλαπλή πιάνει ανεξάρτητα ο κάθε λαιμός πάνω στο κορμό με ένα μεταλλικό κολάρο. αυτο το κολαρο σαν κολοεδακι λεω δεν βρηκα τι ακριβως κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, makaofficial είπε τι ακριβως μου δειχνεις; δεν βλεπω καπου να λεει τι ακριβως κανει Οι εικόνες δεν σε βοηθάνε καθόλου να καταλάβεις;Για σύνδεση και σταθεροποίηση των κομματιών της εξάτμισης μεταξύ τους είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makaofficial Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οι εικόνες δεν σε βοηθάνε καθόλου να καταλάβεις;Για σύνδεση και σταθεροποίηση των κομματιών της εξάτμισης μεταξύ τους είναι. καταλαβαα σκαλωσα και το εψαξα γιατι ενα φιλαρακι ειπε οτι το βαζεις και αυξανει τον ηχο της εξατμισης αλλα μαλλον δεν! ευχαριστω 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 3:41 ΠΜ, makaofficial είπε καταλαβαα σκαλωσα και το εψαξα γιατι ενα φιλαρακι ειπε οτι το βαζεις και αυξανει τον ηχο της εξατμισης αλλα μαλλον δεν! ευχαριστω Μαλλον εαν το βγαλεις θα αυξανει τον ηχο με καποιο "τροπο"😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα