Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πριν 1 βδομαδα επεστρεψα κατι nike που ειχα αγορασει. Μπηκα στο app "δηλωσα" την επιστροφη των ρουχων κτλπ και μου εβγαλε 1 ετικετα επιστροφης να εκτυπωσω για ολα τα πραγματα. Πηρα τηλεφωνο στην nike της Ελλαδας και ρωτησα αν μπορω να κανω κατι καθως δεν χωρανε ολα σε μια κουτα με τιποτα και ο operator ( το παιδι που ετυχε να απαντησει) μου ειπε πως απλα να εκτυπωσω 2 φορες την ετικετα και να γυρισω τα πραγματα στις 2 κουτες που παρελαβα. Fast forward βλεπω χθες μηνυμα απο paypal για refund απο την nike αλλα μονο για την τις 2 κουτες. Πηρα χθες τηλεφωνο στην nike και μου ειπαν πως εχουν προωθησει το αιτημα μου και να περιμενω μηνυμα μεσω email. Ειπα να ρωτησω εδω μηπως εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο, κι αν ναι, τι εκανε ? Μιλαμε για πολυ μεγαλο ποσο και στο τηλ μου τα μασανε πολυ. Μηπως να παρω απο UPS καποιο εγγραφο που να δηλωνει πως ΕΓΩ παρεδωσα τις 2 κουτες με ολα τα αντικειμενα μεσα και να ανοιξω case στην paypal ? Γενικα ειμαι αρκετα ηρεμος καθως και η πληρωμη εγινε μεσω paypal αλλα και το προβλημα δεν εχει να κανει με το μαγαζι του κυρ γιαννη, απλα θελω να ειμαι καπως ετοιμος σε περιπτωση αδιεξοδου. Θα ενημερωσω για οποιοδηποτε νεο.

Ευχαριστω εκ των προτερων  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...