GioNiko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία για να χρησιμοποιήσω ένα router της cosmote ως access point. Από ότι έχω ακούσει είναι εφικτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gapito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 οποιοδήποτε ρουτερ συνδέοντας ενα lan προέρχομενο απο άλλο ρουτερ με σύνδεση σε οποιαδήποτε πόρτα του μπορεί να λειτουργήσει σαν Switch/Ap παραμετροποώντας μόνο to DHCP όπως θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gapito είπε οποιοδήποτε ρουτερ συνδέοντας ενα lan προέρχομενο απο άλλο ρουτερ με σύνδεση σε οποιαδήποτε πόρτα του μπορεί να λειτουργήσει σαν Switch/Ap παραμετροποώντας μόνο to DHCP όπως θέλεις. Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Το είχα συνδέσει μέσω switch με το main router αλλά μετά δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Μου εμφανίζει το ssid κανονικά στα διαθέσιμα δίκτυα αλλά που πρέπει να μπω για να παραμετροποιήσω τις ρυθμίσεις του access point; Όπως τον κωδικο σύνδεσης, το όνομα και διάφορα άλλα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από GioNiko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Πρώτα το συνδέεις σε ένα pc του φτιάχνεις ip ανάλογα με το δίκτυο σου, του δίνεις το όνομα και κωδικό στο wifi και μετά το βάζεις στο κυρίος ρουτερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, chios είπε Πρώτα το συνδέεις σε ένα pc του φτιάχνεις ip ανάλογα με το δίκτυο σου, του δίνεις το όνομα και κωδικό στο wifi και μετά το βάζεις στο κυρίος ρουτερ Οταν το συνδεσω στο pc πρεπει αυτο να ειναι το κυριως router; Γιατι το ειχα κανει χωρις να ειναι και οταν εμπαινα στην σελιδα του router με εβγαζε στις ρυθμισεις του αλλου που ηταν το κυριως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 τι εννοείς; μόνο του το συνδέεις και το ρυθμίζεις, τι μπλέκεις με το άλλο ρουτερ που έχει ιντερνετ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, chios είπε τι εννοείς; μόνο του το συνδέεις και το ρυθμίζεις, τι μπλέκεις με το άλλο ρουτερ που έχει ιντερνετ; Αρα το βαζω να παιρνει ιντερνετ απο το βασικο ρουτερ, συνδεω το pc σε αυτο και μετα που μπαινω για να το ρυθμισω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, chios είπε Πρώτα το συνδέεις σε ένα pc του φτιάχνεις ip ανάλογα με το δίκτυο σου, του δίνεις το όνομα και κωδικό στο wifi και μετά το βάζεις στο κυρίος ρουτερ Νομίζω τα γράφω καθαρά, πρώτα το ρυθμίζεις και μετά του δίνεις ίντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, chios είπε Νομίζω τα γράφω καθαρά, πρώτα το ρυθμίζεις και μετά του δίνεις ίντερνετ Καθαρα τα γραφεις αλλα μηπως γνωριζεις που μπαινω για να το ρυθμισω φιλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 192.168.1.1 δοκίμασες και δεν μπαίνει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, chios είπε 192.168.1.1 δοκίμασες και δεν μπαίνει;; Μπαινει αλλα εκει μου βγαζει τις ρυθμισεις του βασικου router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, GioNiko είπε Μπαινει αλλα εκει μου βγαζει τις ρυθμισεις του βασικου router. Εννοείτε ότι αυτό που λες δεν ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, chios είπε Εννοείτε ότι αυτό που λες δεν ισχύει Οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Με την λογική πως είναι δυνατόν να μπει στο κυρίως ρούτερ από την στιγμή που δεν είναι συνδεδεμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, chios είπε Με την λογική πως είναι δυνατόν να μπει στο κυρίως ρούτερ από την στιγμή που δεν είναι συνδεδεμένο. Εχεις δικιο. Ειχε κολλησει μαλλον απο πριν και εμφανιζε τη σελιδα για να συνδεθω στο αλλο ρουτερ. Εκανα 2 3 refresh και εμφανισε το καινουργιο. Ευχαριστω για τη βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα