stavros34 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Παιδιά δεν ήξερα πού να το γράψω το πρόβλημα μου αλλά επειδή είναι laptop είπα να το κάνω εδώ. Έχω ένα laptop hp καινούργιο αγορασμενο από Ελλάδα με τα νέα windows... Το λάπτοπ δεν μπαίνει πλέον στο ίντερνετ. Όσο είχα cosmote σύνδεση με το δικό της router το λάπτοπ έμπαινε κανονικά στο ίντερνετ με wifi. Άλλαξα πάροχο και πήγα στην vodafone με το ίδιο router που είχα. Το λάπτοπ όταν το άνοιξα μου έδειχνε ότι έχει σύνδεση κανονικά αλλά με το που άνοιξα τον edge δεν έμπαινε πουθενά. Έσβησα το δίκτυο και το ξανά έβαλα. Πάλι τίποτα. Ανά τακτά διαστήματα στο σήμα που δείχνει αν υπάρχει σύνδεση κάποιες φορές δείχνει αποσυνδεμενο και μετά ξανά συνδεδεμένο. Αλλά και πάλι τίποτα. Αν πατήσω να κάνει διαγνωστικά από τον edge επειδή δεν μπαίνει στην σελίδα μου βγάζει ένα μύνημα ότι δεν μπορεί να γίνει διάγνωση για κάποιο λόγο και κλείνει. Δεν βγάζω άκρη. Μήπως φταίει το router? Μήπως η vodafone? Μήπως ο υπολογιστής? Στο σπίτι έχω κινητά και τηλεόραση που μπαίνουν κανονικά στο internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Αλλο browser δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Σε άλλα δίκτυα μπαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Εκτός από αυτά που ανέφεραν τα παιδιά πιο πάνω, δοκίμασε να κάνεις κατάργηση το αποθηκευμένο δίκτυο, και να ξανασυνδεθείς βάζοντας τον κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Με καλωδιο μπορει να μπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα