Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω οι κατάλληλοι να σου απαντήσουν είναι οι διαχειριστές/συντονιστές. Σίγουρα το γνωρίζουν εφόσον επιτρέπονται αυτές οι αγγελίες.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλές εταιριες δίνουν κινητά/tablet δώρο κτλ

Αρκετοί υπάλληλοι αλυσίδων παίρνουν σε μορφή bonus μεγάλες εκπτώσεις σε  κινητά/tablet

Μετά τα σπρώχνουν

Επεξ/σία από korakios
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως τα κοβουν τιμολογιο και τα πουλανε μετα χωρις ΦΠΑ στις αγγελιες. Ετσι κερδιζουν μερος του ΦΠΑ και προσθετουν εξοδα σαν ελευθεροι επαγγελματιες.

Επεξ/σία από crash21
  • Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Νομίζω οι κατάλληλοι να σου απαντήσουν είναι οι διαχειριστές/συντονιστές. Σίγουρα το γνωρίζουν εφόσον επιτρέπονται αυτές οι αγγελίες.. 

Ή και όχι γιατί δεν κάθονται να ελέγχουν αγγελία-αγγελία. Γι' αυτό υπάρχει το κουμπί ''Αναφορά''.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Ή και όχι γιατί δεν κάθονται να ελέγχουν αγγελία-αγγελία. Γι' αυτό υπάρχει το κουμπί ''Αναφορά''.

Αν δεν ειναι κλεμμένα, δεν βρίσκω λόγο να κατέβουν.

Η απορία μου είναι πως τα προμηθεύονται, εφόσον φυσικά δεν είναι κλεμμένα.

Δημοσ.

Πέρυσι που έσκαγαν αγγελίες: ''νέα παραλαβή 5 RTX 3080Ti, κάνετε κατάθεση (δυνατότητα να κοπεί τιμολόγιο) και το μεσημέρι η κάρτα είναι στη πόρτα σας'', όχι κατέβαινε η αγγελία, έτρωγε ban και το προφίλ που τις ανέβαζε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι μπορεις να τα αγορασεις σε πολυ πιο χαμηλες τιμες

Πχ απο ντουμπαι καινουργιο κινητο 256gb εχει οσο εδω εχει το 128gb

Επισης μια φορα πηρα πριν χρονια αγορασα ipad απο την ταιλανδη που ημουν. Το εκανα χρηση 3 μηνες και το πουλησα οσο το αγορασα, οταν ημουν ελλαδα. 

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

γιατι μπορεις να τα αγορασεις σε πολυ πιο χαμηλες τιμες

Πχ απο ντουμπαι καινουργιο κινητο 256gb εχει οσο εδω εχει το 128gb

link? κανουν αποστολες ελλαδα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

οχι, πρεπει να πας στο ντουμπαι. εχουν φπα 5%

εχει λογική, μπορεί κάποιοι να στοκάρουν κινητά και να τα φέρνουν με αεροπλάνο εδώ σε βαλίτσες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έψαχνα ανταλλακτικο για το αυτοκινητο μου(μπεκ χ4). Στην Ελλαδα 400 ευρω το ένα . Απο κατάστημα των εμιράτων 150 ευρώ το ένα . Μιλάω πάντα για γνήσια. Επειδη έλλαδα θα μου ερχόταν μια η άλλη με τους φόρους τα έστειλα στην κουνιαδα μου στην Αυστραλία και μου τα έφερε όταν ήλθε το καλοκαίρι. Είχα ενδοιασμους αλλα τελικά είναι 100% Γνήσια.

Αν το ήξερα απο πριν θα έπαιρνα μια δεκάδα τουλάχιστον και θα τα έσπρωχνα με profit 100-150 ευρω έκαστο.

Υποψιάζομαι ότι γίνεται κάτι ανάλογο.

Επεξ/σία από louben
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, marios02 είπε

εχει λογική, μπορεί κάποιοι να στοκάρουν κινητά και να τα φέρνουν με αεροπλάνο εδώ σε βαλίτσες

Και να εύχονται να μην τους σταματήσει το τελωνείο. Πολύ μπακαλικη λύση με μεγάλο ρισκο

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...