babisskg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μαζί με την καλησπέρα μου και επειδή έχω μείνει αρκετά πίσω σε τέτοια θέματα , θέλω να ακούσω αν είναι προτιμότερη η εγκατάσταση μιάς εφαρμογής σαν standalone app σε περιβάλλον Android η μήπως η απευθείας σύνδεση σε κάποια υπηρεσία μέσω ενός περιηγητή . Ένας περιηγητής θα ήταν ασφαλέστερος δρόμος για κάτι τέτοιο ? Σίγουρα μία συσκευή θα ξαλάφρωνε αρκετά από το να κουβαλάει διάφορες εφαρμογές . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας .
dhmak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Είμαι της λογική σου, κοινωνικά δίκτυα, τράπεζες και ότι άλλο είναι εύκολο να συνδέομαι από τον chrome δεν κατεβάζω εφαρμογές για εξοικονόμηση χώρου στο a70 μου.
babisskg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, dhmak είπε Είμαι της λογική σου, κοινωνικά δίκτυα, τράπεζες και ότι άλλο είναι εύκολο να συνδέομαι από τον chrome δεν κατεβάζω εφαρμογές για εξοικονόμηση χώρου στο a70 μου. Η λογική υπάρχει στο να μην κατεβάζεις εφαρμογές , τίθεται όμως ζήτημα ασφάλειας εκ μέρους του περιηγητή για ευαίσθητες συνδέσεις όπως και διαχείριση κωδικών εισόδου κλπ . Φυσικά και τίθεται το ίδιο ζήτημα ακόμη και για τις εφαρμογές . Γι' αυτό ζήτησα να μάθω για τυχόν νέα πράγματα που δεν γνωρίζω εγώ η και άλλοι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα