hyperspaced Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kotzak2017 είπε Αντιλαμβανεστε φανταζομαι οτι μια πισινα στην Ελλαδα (φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει και στην Γαλλια) δεν φορολογηται άμεσα αλλά μεσω τεκμηρίου. Το τεκμηριο πχ για μια εξωτερικη πισινα 40τμ ειναι περιπου 6-7 χιλ ευρω. Ετσι αν ενας πλουσιος εχει αθροισμα τεκμηριων απο πισινα,σπιτι,αυτοκινητο κτλ ,μικροτερο απο τα εσοδα του τοτε δεν πληρωνει μία για την πισινα. Και βεβαια υπαρχουν και οι λογιστες που σου λενε ποιο ειναι το ελαχιστο εισοδημα που πρεπει να δηλωσεις για να μην σε πιασουν τα τεκμηρια. Πρεπει να εισαι πολυ βλακας για να εισαι πλουσιος και να πληρωνεις φορο για την πισινα σου! Δεν τα ξέρεις καλά... http://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/12/alon-244x600.png Αυτό είναι κάθε χρόνο. Σοβιετία κανονική. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από hyperspaced
quintus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, dasimo είπε Είμαι σίγουρος οτι κάτι γινεται λάθος, η δική μου είναι ακριβως 60 τμ για να μην θεωρείτε τεκμήριο.... Τα 60 τμ είναι το όριο όπου το τεκμήριο από 160€/τμ διπλασιάζεται σε 320.
dum83 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 9:29 ΠΜ, Tetrabitos είπε Και εδώ λειτουργεί τμηματικά σε καιρό τέτοια. Αλλά είναι μέχρι να σε πιάσουν πρώτα. Μετά βρίζεις και το κράτος και την διοίκηση και τους Τούρκους! Και που τους πιάνουν τι ακριβώς γίνεται; Η διαφθορά είναι τόσο προχωρημένη που βρίσκουν παραθυράκια και καθαρίζουν, αρκεί να έχουν το ρευστό. 21 ώρες πριν, nhzt είπε Αν ήξερες τι ανακαλύπτουν κάθε μέρα στην ΑΑΔΕ και στη ΣΔΟΕ δεν θα το έλεγες. Έχω ιδία πείρα γι αυτό το λέω. Εκτός από τις πισίνες που ισχύει ήδη στην Ελλάδα, μάθε (αν μπορείς) να δεις τι έγινε με το δασικό και πόσα αυθαίρετα αποκαλύφθηκαν. Η επόμενη θύελλα έρχεται μ αυτό . Ωραία και τα ανακάλυψαν. Ξέρουμε καλά πως σε ένα διεφθαρμένο κράτος όπως αυτό, η άκρη με λίγο χρήμα βρίσκεται.
jimarass26 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/9/2022 στις 1:08 ΜΜ, hyperspaced είπε Είναι απλό: Στη κομμουνιστική σοβιετία που ζούμε, οποιοσδήποτε αγοράζει κάτι διαφορετικό από το πόπολο πρέπει να τιμωρηθεί. Τί και αν έχεις πληρώσει 24% ΦΠΑ σαν όλους τους άλλους. Έχεις πισίνα; Θα σου πάρω το κεφάλι. Έχεις και σκάφος; Θα στο πάρω διπλά. Και το πόπολο διψάει για αίμα... Η κατασκευή της πισίνας έχει 24% ΦΠΑ στην τιμούλα. O κάτοχος της πισίνας, έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά στο κράτος σε ΦΠΑ για να το ανακυκλώσει όπως επιθυμεί. Συγκεκριμένα για την ενημέρωσή σου, όποιος φτιάχνει πισίνα πληρώνει τις εξής ειδικότητες πολιτικός μηχανικός κατασκευαστής / κατασκευαστική εταιρεία / εργάτες τσιμέντα / σίδερα / χρώματα πλακάκια / plaster κατάστημα εισαγωγής αντλιών και εξαρτημάτων πισίνας καταστήματα πώλησης χημικών πισίνας και αξεσουάρ (μόνιμο κόστος) optional: πισινάς που θα καθαρίζει την πισίνα τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα Εξακολουθείς να πιστεύεις λοιπόν ότι αποθηκεύεται το χρήμα; Να αντιπαραβάλουμε το χτίσιμο πισίνας με μία σαμπάνια που κάνει 30,000 ευρώ στο Nammos. Να δούμε εκεί πόσο κύκλο κάνει το χρήμα: Εμπορος σαμπάνιας Καταστηματάρχης Λουλουδού / γκαρσόνι Στην πρώτη περίπτωση το Κράτος σε φορολογεί με φόρο πολυτελούς διαβίωσης (!!!) και στη δεύτερη σε βγάζουν στα κανάλια να τραγουδάς με τον Ρέμο. ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ;;;;; Υ.Γ. Το κόστος συντήρησης πισίνας ΔΕΝ είναι τεράστιο. Σταματήστε να αναμασάτε ανοησίες. Αν θες την άποψη μου, που είναι κοντά σε εσενα, είμαι υπέρ της αναλογικής φορολόγησης. Όχι της εκθετικός. Πχ 15% αλλά για όλους. Που αναλογεί πχ σε 100€ για ένα μικρό και 100Κ για έναν μεγάλο. Ο καθένας δλδ αναλογικά με την οικονομική του επιφάνεια. Για να υπάρχει και κίνητρο να ξεχωρίσεις και να θες να πας μπροστά. Τώρα όταν θα έρθει η στιγμή να επιλέξεις πως θα μαζέψεις κάποια χρήματα θα πρέπει να επιβαρύνεις κάποιους. Αυτός που έχει μια πισίνα κατά 99% δεν εηναι κάποιος μεσόκοπος που αποφάσισε να τα φάει όλα σε πισίνα. Να μου πεις για μια Μ3 να σου πω ναι. Αλλά μια πισίνα είναι too much to ignore. Να λέμε τα σωστά μεν αλλά και να είμαστε ρεαλιστές. Και για να σε ηρεμήσω, Όπως βλέπεις και στην κοινωνία έχει παρέλθει η εποχή που ο καθένας ακούει τα ωραία λόγια. Σήμερα ο η ψηφοφόρος είναι ο μέσος insomniac Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από jimarass26
hyperspaced Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, jimarass26 είπε Αν θες την άποψη μου, που είναι κοντά σε εσενα, είμαι υπέρ της αναλογικής φορολόγησης. Όχι της εκθετικός. Πχ 15% αλλά για όλους. Που αναλογεί πχ σε 100€ για ένα μικρό και 100Κ για έναν μεγάλο. Ο καθένας δλδ αναλογικά με την οικονομική του επιφάνεια. Για να υπάρχει και κίνητρο να ξεχωρίσεις και να θες να πας μπροστά. Τώρα όταν θα έρθει η στιγμή να επιλέξεις πως θα μαζέψεις κάποια χρήματα θα πρέπει να επιβαρύνεις κάποιους. Αυτός που έχει μια πισίνα κατά 99% δεν εηναι κάποιος μεσόκοπος που αποφάσισε να τα φάει όλα σε πισίνα. Να μου πεις για μια Μ3 να σου πω ναι. Αλλά μια πισίνα είναι too much to ignore. Να λέμε τα σωστά μεν αλλά και να είμαστε ρεαλιστές. Και για να σε ηρεμήσω, Όπως βλέπεις και στην κοινωνία έχει παρέλθει η εποχή που ο καθένας ακούει τα ωραία λόγια. Σήμερα ο η ψηφοφόρος είναι ο μέσος insomniac Με ποια κριτήρια επιλέγεται το "too much to ignore" που λες; Πόσο είναι το "too much" και για ποιον? Απλά είναι τα πράγματα και ας μην τα μπερδεύουμε: o κάτοχος πισίνας, αυτοκινήτου, ελικοπτέρου κλπ. έχει πληρώσει κανονικά 24% φόρο στην αγορά του. Είτε είναι μεσόκοπος είτε είναι εφοπλιστής. Το που και πόσο θέλει να ξοδεύει κάποιος τα λεφτά του (εφόσον δεν παρανομεί) είναι δικό του δικαίωμα και όχι του Κράτους. Αν θέλουμε να λεγόμαστε χώρα του 21ου αιώνα δηλαδή και όχι σοβιετικό κολχόζ. (Ο μέσος Έλληνας (μια χαρά θα είμασταν αν ο μέσος Έλληνας ήταν ο μέσος insomniac) μπορεί να ψηφίζει ό,τι του καπνίσει. Το είδαμε και το 2015 που γίναμε διεθνής περίγελως. )
AtiX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, hyperspaced είπε Με ποια κριτήρια επιλέγεται το "too much to ignore" που λες; Πόσο είναι το "too much" και για ποιον? Απλά είναι τα πράγματα και ας μην τα μπερδεύουμε: o κάτοχος πισίνας, αυτοκινήτου, ελικοπτέρου κλπ. έχει πληρώσει κανονικά 24% φόρο στην αγορά του. Είτε είναι μεσόκοπος είτε είναι εφοπλιστής. Το που και πόσο θέλει να ξοδεύει κάποιος τα λεφτά του (εφόσον δεν παρανομεί) είναι δικό του δικαίωμα και όχι του Κράτους. Αν θέλουμε να λεγόμαστε χώρα του 21ου αιώνα δηλαδή και όχι σοβιετικό κολχόζ. (Ο μέσος Έλληνας (μια χαρά θα είμασταν αν ο μέσος Έλληνας ήταν ο μέσος insomniac) μπορεί να ψηφίζει ό,τι του καπνίσει. Το είδαμε και το 2015 που γίναμε διεθνής περίγελως. ) Και έλεγα δεν θα έφτανε εκεί…
nhzt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, Ducatista είπε Ανακαλύφθηκαν η δηλώθηκαν επειδή για 300η φορά είπαν ότι η προθεσμία λήγει πέρσι; Οχι ότι δεν ισχύει αυτό που λες... αλλα μιλάω για παραβάσεις με πρόστιμα. 4 ώρες πριν, dum83 είπε Και που τους πιάνουν τι ακριβώς γίνεται; Η διαφθορά είναι τόσο προχωρημένη που βρίσκουν παραθυράκια και καθαρίζουν, αρκεί να έχουν το ρευστό. Ωραία και τα ανακάλυψαν. Ξέρουμε καλά πως σε ένα διεφθαρμένο κράτος όπως αυτό, η άκρη με λίγο χρήμα βρίσκεται. Νομίζω η εποχή που ζούμε φταίει. Ξέρεις εσύ κάποιο κράτος στον κόσμο που δεν έχει διαφθορά και πολίτες που δεν παρανομούν; και μην αρχίσουμε τα "εκεί έχει λιγότερη ή περισσότερη" γιατι τιςβαριέμαι τέτοιες συζητήσεις, που παίρνει ο καθένας μια μεζούρα και μετρά πόση την έχει αυτός ή ο άλλος (την διαφθορά εννοώ). Εκτός και να εννοείς ότι με διαφορετική κυβέρνηση θα ειχαμε λιγότερη διαφθορά ή καθόλου...
Ducatista Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά αν έχεις πισίνα ξενοδοχείου ναι θέλει μεγάλο κόστος συντήρησης αλλά πλέον μια πισινα προκατ η κ μπετόν κλπ μπορουν να έχουν όλοι η σχεδόν όλοι μια ας πούμε 4χ7χ1.5 βάθος!! στην πραγματικότητα η τηλεόραση μπορεί να κάνει διπλή τιμή της πισίνας εγω ασχολούμαι με κοσμήματα και ολο αυτο μου φαίνεται κουφο δηλαδη μπορεί κάποιος να πάρει ένα δαχτυλίδι 200.000 και να πληρώσει το φπα μια φορα αλλά δεν μπορεί να φτιάξει μια πισινα να χαλαρώνει με 20.000 πρέπει να πληρώνει και έξτρα
jimarass26 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, hyperspaced είπε Με ποια κριτήρια επιλέγεται το "too much to ignore" που λες; Πόσο είναι το "too much" και για ποιον? Απλά είναι τα πράγματα και ας μην τα μπερδεύουμε: o κάτοχος πισίνας, αυτοκινήτου, ελικοπτέρου κλπ. έχει πληρώσει κανονικά 24% φόρο στην αγορά του. Είτε είναι μεσόκοπος είτε είναι εφοπλιστής. Το που και πόσο θέλει να ξοδεύει κάποιος τα λεφτά του (εφόσον δεν παρανομεί) είναι δικό του δικαίωμα και όχι του Κράτους. Αν θέλουμε να λεγόμαστε χώρα του 21ου αιώνα δηλαδή και όχι σοβιετικό κολχόζ. (Ο μέσος Έλληνας (μια χαρά θα είμασταν αν ο μέσος Έλληνας ήταν ο μέσος insomniac) μπορεί να ψηφίζει ό,τι του καπνίσει. Το είδαμε και το 2015 που γίναμε διεθνής περίγελως. ) Η λογική σου είναι τέρμα αμερικανια. Υπάρχει λόγος που η Ευρώπη είναι καλύτερο μέρος να ζεις και δεν ψωφας στο δρόμο σε μια στραβή. Ακόμα και οι Καναδοί που είναι Αμερικανοί αν τους πεις κάτι τέτοιο θα σε ψάχνουν στο βόρειο πόλο…. Το κοινωνικό κράτος είναι το Α και το Ω γιατί η ο/η αυριανός Einstein κατά όσα πιθανότητα θα βγει από mid low class. Και το κοινωνικό κράτος χρειάζεται χρήματα. Από κάπου πρέπει να βγουν. Απλά πρέπει να φορολογείς με τρόπο που δεν προκαλείς. Κανεις πλούσιος με πισίνα δεν θα διαμαρτυρηθεί αν φορολογηθεί για αυτό. Είναι μια καλή λύση. Το να φορολογείς πχ τα κυβικά σε ένα αμάξι, δεν είναι σωστό. Όσα λες ωραία είναι αλλά δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Στην ΗΠΑ ο πρόεδρος επιδοτεί σήμερα τα δάνεια φοιτητών. Η λογική σου καταρρέει και ισχύει μόνο σε κράτη με άπλετο χρήμα. Ο πλούσιος δεν έχει θέμα να φορολογηθεί αν : 1) παίρνει υπηρεσίες 2) τα λεφτά του δεν πάνε σε σπατάλες Αρα το πρόβλημα δεν είναι «η φορολόγηση πισίνας per se” αλλά η διαχείριση του χρήματος που είναι ΑΛΛΗ κουβέντα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από jimarass26 1
hyperspaced Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, jimarass26 είπε Η λογική σου είναι τέρμα αμερικανια. Υπάρχει λόγος που η Ευρώπη είναι καλύτερο μέρος να ζεις και δεν ψωφας στο δρόμο σε μια στραβή. Ακόμα και οι Καναδοί που είναι Αμερικανοί αν τους πεις κάτι τέτοιο θα σε ψάχνουν στο βόρειο πόλο…. Το κοινωνικό κράτος είναι το Α και το Ω γιατί η ο/η αυριανός Einstein κατά όσα πιθανότητα θα βγει από mid low class. Και το κοινωνικό κράτος χρειάζεται χρήματα. Από κάπου πρέπει να βγουν. Απλά πρέπει να φορολογείς με τρόπο που δεν προκαλείς. Κανεις πλούσιος με πισίνα δεν θα διαμαρτυρηθεί αν φορολογηθεί για αυτό. Είναι μια καλή λύση. Το να φορολογείς πχ τα κυβικά σε ένα αμάξι, δεν είναι σωστό. Όσα λες ωραία είναι αλλά δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Στην ΗΠΑ ο πρόεδρος επιδοτεί σήμερα τα δάνεια φοιτητών. Η λογική σου καταρρέει και ισχύει μόνο σε κράτη με άπλετο χρήμα. Ο πλούσιος δεν έχει θέμα να φορολογηθεί αν : 1) παίρνει υπηρεσίες 2) τα λεφτά του δεν πάνε σε σπατάλες Αρα το πρόβλημα δεν είναι «η φορολόγηση πισίνας per se” αλλά η διαχείριση του χρήματος που είναι ΑΛΛΗ κουβέντα Τα έχεις μπερδέψει τελείως. Καταρχάς δεν χρειάζεται να είναι κάποιος εφοπλιστής για να διαθέτει πίσίνα. Τόσο απλά. Άρα το όλο επιχείρημα περί "μεσόκοπων - πλουσίων κατόχων πισίνας" είναι άκυρο. Μια απλή πισίνα ξεκινάει από 30,000 ευρώ. Δεν είναι τεράστιο το νούμερο. Άρα δεν είναι "πολυτελής διαβίωση" για να βάζουμε χαράτσια. Είπαμε αν το σοβιετικό κράτος ψάχνει "πολυτελή διαβίωση" να ψάξει τους θαμώνες του Nammos κλπ. Αν θες να σχολιάσω τα περί φορολόγησης, έχω να σου πω ότι ο πλούσιος ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ πολύ παραπάνω απ΄ό,τι φορολογείσαι εσύ. Και σε απόλυτο χρήμα και σε ποσοστό. Αν εσύ για 30,000 ευρώ εισόδημα πληρώνεις 20% (=6,000 ευρώ) ο πλούσιος για 300,000 εισόδημα θα πληρώσει περίπου 44% (=130,000 ευρώ). 20+ φορές παραπάνω για 10πλάσιο εισόδημα. Όμως το πρόβλημα είναι ότι: α) δεν βλέπει ανταπόδωση β) τον φορολογείς και έξτρα για την πισίνα, το σκάφος, το ελικόπτερο κλπ. γ) του βάζεις και τεκμήρια δ) και γενικά όποτε θες λεφτά για να ταϊσεις τους κηφήνες ψηφοφόρους σου πας και αδειάζεις την τσέπη του που φέρνει τα λεφτά Και κάπου εκεί χάνεται η λογική και αρχίζει το σοβιετικό άρμεγμα. Και ο πλούσιος ένα πράγμα δεν είναι: χαζός. Και τότε περνάει όλα τα λεφτά στην off-shore. Και τέλος το παραμύθι. Και μένουμε εγώ να γκρινιάζω γιατί βάζει "φόρο πολυτελείας" το Κράτος σε κάτι που έχω ήδη πληρώσει φόρο και εσύ να φωνάζεις με το κόκκινο πανό να φορολογηθούν πιο πολύ οι υπόλοιποι πλούσιοι που έμειναν για να βγαίνει ο λογαριασμός. Πιστεύεις ότι με αυτή τη λογική θα έρθει ποτέ σοβαρή επένδυση στην Ελλάδα; ( Άσε την Αμερική.... Εκεί η παθογένεια ξεκινάει απ' ό,τι το lobby των γιατρών δίνει 400,000 δολλάριο πρώτο μισθό, και τα -όντως κορυφαία- Πανεπιστήμια ξεκινούν από 200,000 ευρώ το ελάχιστο για να σπουδάσεις. ) 1
AtiX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Και ο νεοπλουτισμός καλά κρατάει σε ορισμένους… πως να πείσεις τον νεοφιλελεύθερο, να πληρώσει φόρους νεοφιλελεύθερων κυβερνήσεων χωρίς να το ρίχνουν στον σοσιαλισμό που τον αντιλαμβάνονται ως σοβιέτα…
jimarass26 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/9/2022 στις 4:12 ΜΜ, hyperspaced είπε Τα έχεις μπερδέψει τελείως. Καταρχάς δεν χρειάζεται να είναι κάποιος εφοπλιστής για να διαθέτει πίσίνα. Τόσο απλά. Άρα το όλο επιχείρημα περί "μεσόκοπων - πλουσίων κατόχων πισίνας" είναι άκυρο. Μια απλή πισίνα ξεκινάει από 30,000 ευρώ. Δεν είναι τεράστιο το νούμερο. Άρα δεν είναι "πολυτελής διαβίωση" για να βάζουμε χαράτσια. Είπαμε αν το σοβιετικό κράτος ψάχνει "πολυτελή διαβίωση" να ψάξει τους θαμώνες του Nammos κλπ. Αν θες να σχολιάσω τα περί φορολόγησης, έχω να σου πω ότι ο πλούσιος ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ πολύ παραπάνω απ΄ό,τι φορολογείσαι εσύ. Και σε απόλυτο χρήμα και σε ποσοστό. Αν εσύ για 30,000 ευρώ εισόδημα πληρώνεις 20% (=6,000 ευρώ) ο πλούσιος για 300,000 εισόδημα θα πληρώσει περίπου 44% (=130,000 ευρώ). 20+ φορές παραπάνω για 10πλάσιο εισόδημα. Όμως το πρόβλημα είναι ότι: α) δεν βλέπει ανταπόδωση β) τον φορολογείς και έξτρα για την πισίνα, το σκάφος, το ελικόπτερο κλπ. γ) του βάζεις και τεκμήρια δ) και γενικά όποτε θες λεφτά για να ταϊσεις τους κηφήνες ψηφοφόρους σου πας και αδειάζεις την τσέπη του που φέρνει τα λεφτά Και κάπου εκεί χάνεται η λογική και αρχίζει το σοβιετικό άρμεγμα. Και ο πλούσιος ένα πράγμα δεν είναι: χαζός. Και τότε περνάει όλα τα λεφτά στην off-shore. Και τέλος το παραμύθι. Και μένουμε εγώ να γκρινιάζω γιατί βάζει "φόρο πολυτελείας" το Κράτος σε κάτι που έχω ήδη πληρώσει φόρο και εσύ να φωνάζεις με το κόκκινο πανό να φορολογηθούν πιο πολύ οι υπόλοιποι πλούσιοι που έμειναν για να βγαίνει ο λογαριασμός. Πιστεύεις ότι με αυτή τη λογική θα έρθει ποτέ σοβαρή επένδυση στην Ελλάδα; ( Άσε την Αμερική.... Εκεί η παθογένεια ξεκινάει απ' ό,τι το lobby των γιατρών δίνει 400,000 δολλάριο πρώτο μισθό, και τα -όντως κορυφαία- Πανεπιστήμια ξεκινούν από 200,000 ευρώ το ελάχιστο για να σπουδάσεις. ) Φίλε μου πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε με νούμερα. Το ξέρεις ότι οποίος έχει οικογενειακό εισόδημα πάνω από 35.000€ καθαρά δεν παίρνει fuel pass? Ξέρεις τι ποσοστό των φορολογουμένων είναι αυτό; 15% αν θυμάμαι καλά…. Αυτό τι σου λέει; Πως όσοι έχουν πισίνα είναι μεσόκοποι; Το ξέρεις ότι με 35.000€ απλά κάνεις μια σχετικά άνετη ζωή ενώ αν εχεις κι δάνεια (που όλοι έχουν) περνάς ίσα ίσα; Τι πισίνες μου λες; Επίσης κάνε τον κόπο να ξαναδιαβασεις τι έγραψα γιατί στην γενική προσέγγιση φορολογίας συμφωνούμε Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από jimarass26
andreoulios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Προτείνω στο ελληνικό κρατος να βαλει το Α.Ι. να εντοπίζει τα δενδρύλλια κάνναβης που έχει γεμίσει η ύπαιθρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα