tadegr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Evangelos Anagnostou είπε Όταν τα κάναμε εμείς αυτά το 2010 οι γάλλοι ήταν ακομα πάνω στα δεντρα ναουμ Βέβαια χάσαμε την φόρα από τότε αναρωτιέμαι τι έγινε. Εμεις απλα να τις μετρήσουμε θέλαμε οχι να τις φορολογήσουμε 😛 σιγά μη φορολογήσουν τους πλουσίους στην Ελλάδα θα πανε στον Εβρο οποίοι το κάνουν Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από tadegr 1
MTX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε μεχ θα δώσουν μερικά εκατομμύρια για να πάρουν μερικά εκατομμύρια πίσω (σε κράτος με ΑΕΠ 2000 δις δηλαδή 2.000.000 εκατομμύρια ναι δυο εκατομμύρια εκατομμύρια ) Απο την μια θα την πατήσουν μερικοί πλούσιοι yay!!! αλλά μεχ γενικά... σαν να έβαζε η χώρα μας φόρο +10 cent του ευρώ στους Έλληνες Πολίτες που προσπαθούν να κλέψουν την σειρά κάποιου άλλου στο σούπερμαρκετ. και εγώ αυτό σκέφτηκα , όπως τα λες είναι σιγά τα έσοδα , αλλα προφανώς δεν είναι μονο θέμα εσόδων αλλα συμμόρφωσης και υποταγής
dum83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Μέσος χρήστης insomniac? Είσαι εδώ; Είδες δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αυτά. Ναι μεν γίνονται και στο εξωτερικό, αλλά εκεί λειτουργεί το Κράτος.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει να φορολογούνται οι πισίνες
@pnea1973 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Γιατί υποτίθεται ότι για τους έξυπνους πολιτικούς είναι τεκμήριο πολυτελείας.. Οτι νάναι.. 1
safridia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειναι αδικος αυτος ο φορος. Ειμαστε σε μια δουλεια εγω και ο φιλος μου ο Δημητρης, περνουμε τα ιδια σε μισθο (τελευταια σοβιετια με κουπονια ζουμε fuel, power, food pass, τι περιμενατε;) Εγω ειμαι σπαταλος και τα σκορπαω σε καθε λογης gadget ακι, αυτοκυνητα, βολτες και ταξιδια. Ο φιλος μου ο Δημητρης ειναι πιο ησυχος με την γυναικα του ειχαν ενα χωρο στο οικοπεδο και σκαψανε και φτιαξανε μια πισινα να πλατσουριζουν τα μικρα. Γιατι ο ενας με τα ΗΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ χρηματα του δεν πληρωνει κατι επιπλεον περα του ΦΠΑ σε οτι αγοραζει αλλα ο αλλος εχει ΗΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ χρηματα, πληρωνει ΦΠΑ στις εγρασιες και υλικα και ΕΞΤΡΑ φορο; Φιλελευθερη κοινωνια δεν ειπαμε οτι ειμαστε; ΥΓ Δεν εχω πισινα ΥΓ2 Πληρωνουμε φορο πολυτελειας για τα κινητα οταν ηταν οντως πολυτελεια, απλα ξεχασαν να βγαλουν τον φορο και σαν καλα προβατα που ειμαστε ουτε που ασχολιομαστε πλεον Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από safridia 5 2
nefos78 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 "στη φορολόγηση και άλλων αδήλωτων αρχιτεκτονικών χαρακτηριστικών, όπως παραρτήματα ή βεράντες" στην Ελλάδα πρέπει να γίνει αυτό... με διασταύρωση από το Κτηματολόγιο ( γελάω και μόνο που γράφω τη λέξη ). Θα ακουστεί κάποια στιγμή μια φωνή από την ΑΙ να λέει ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩΩΩΩΩ....
dewn735 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, safridia said: Ο φιλος μου ο Δημητρης ειναι πιο ησυχος με την γυναικα του ειχαν ενα χωρο στο οικοπεδο και σκαψανε και φτιαξανε μια πισινα να πλατσουριζουν τα μικρα. Ας έφτιαχνε "αντυπυρική εγκατάσταση" για να πλατσουρίζουν τα μικρά, οι βλακείες πληρώνονται... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από dewn735 1
alejsalonica Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, nick0lis είπε Ένα σκέπαστρο καμουφλάζ δεν έχουν οι ανόητοι Γάλλοι ; Θα το εκλάβει ως στοιχείο δόμησης και μάλλον το πρόστιμο είναι μεγαλύτερο. Αν το κάνει σε ίδιο χρώμα με το περιβάλλον ίσως το σώσει αλλά αν έχουν πρόσβαση σε υψηλής ανάλυσης αρχεία ούτε τότε. 1
Voodooman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Μέσος χρήστης insomniac? Είσαι εδώ; Είδες δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αυτά. Μέσος Έλληνας να προσθέσω.
jimarass26 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Choronzon είπε ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει να φορολογούνται οι πισίνες Εγώ πότε δεν κατάλαβα γιατί σε ένα κράτος θαλάσσιο φορολογούνται τόσο πολύ τα μικρά σκάφη. 6
Tetrabitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, dum83 είπε Ναι μεν γίνονται και στο εξωτερικό, αλλά εκεί λειτουργεί το Κράτος. Και εδώ λειτουργεί τμηματικά σε καιρό τέτοια. Αλλά είναι μέχρι να σε πιάσουν πρώτα. Μετά βρίζεις και το κράτος και την διοίκηση και τους Τούρκους!
jimarass26 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, safridia είπε Ειναι αδικος αυτος ο φορος. Ειμαστε σε μια δουλεια εγω και ο φιλος μου ο Δημητρης, περνουμε τα ιδια σε μισθο (τελευταια σοβιετια με κουπονια ζουμε fuel, power, food pass, τι περιμενατε;) Εγω ειμαι σπαταλος και τα σκορπαω σε καθε λογης gadget ακι, αυτοκυνητα, βολτες και ταξιδια. Ο φιλος μου ο Δημητρης ειναι πιο ησυχος με την γυναικα του ειχαν ενα χωρο στο οικοπεδο και σκαψανε και φτιαξανε μια πισινα να πλατσουριζουν τα μικρα. Γιατι ο ενας με τα ΗΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ χρηματα του δεν πληρωνει κατι επιπλεον περα του ΦΠΑ σε οτι αγοραζει αλλα ο αλλος εχει ΗΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ χρηματα, πληρωνει ΦΠΑ στις εγρασιες και υλικα και ΕΞΤΡΑ φορο; Φιλελευθερη κοινωνια δεν ειπαμε οτι ειμαστε; ΥΓ Δεν εχω πισινα ΥΓ2 Πληρωνουμε φορο πολυτελειας για τα κινητα οταν ηταν οντως πολυτελεια, απλα ξεχασαν να βγαλουν τον φορο και σαν καλα προβατα που ειμαστε ουτε που ασχολιομαστε πλεον Σωστή η αρχική λογική σου αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Σε μια οικονομία δεν θες το χρήμα να αποθηκεύεται γιατί γίνεται ακίνητο= άχρηστο. Θες να ξοδεύεται. Γιατί κάθε φορά που ξοδεύεται δημιουργεί υπεραξία σε όλους. Επίσης από κάπου πρέπει να μαζέψεις φόρους. Με συγκεκριμένα νούμερα όχι με ελπίδα να εισπράξεις κάποιον ΦΠΑ κάποτε γιατί πχ πρέπει μέχρι 5 Νοέμβρη να πληρώσεις κάποια ομόλογα . Επομένως η ακίνητη περιουσία είναι μια αξιόπιστη πηγή φορολόγησης. Επίσης κατά ένα μεγάλο συντριπτικό ποσοστό αυτοί που θα κάνουν αυτό που λες είναι 2-3 στο εκατομμύριο. Οι περισσότεροι με ΠΙΣΙΝΕΣ έχουν λεφτά γιατί το κόστος συντήρησης της πισίνας είναι τεράστιο. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από jimarass26 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, jimarass26 είπε Εγώ πότε δεν κατάλαβα γιατί σε ένα κράτος θαλάσσιο φορολογούνται τόσο πολύ τα μικρά σκάφη. δίκιο έχεις . Έχω δουλέψει χειμώνα σε μικρό νησί δίχως συχνή σύνδεση με τη στεριά , οι ντόπιοι, κατα βάση συνταξιούχοι μεγάλης ηλικίας και σίγουρα όχι πλουσιοι, είχαν μικρά σκάφη για να πηγαίνουν στη στεριά για τις προμήθειες τους. Αυτό θεωρούταν πολυτέλεια από το ελληνικό κράτος. Για γέλια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα