NothinqSpecial Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα και πάλι, Σήμερα ολοκλήρωσα το build μου το οποίο αποτελείται από τα παρακάτω Case: Lian Li Lancool 205 Mesh CPU: Ryzen 5 5600G MOBO: Gigabyte B550M Aorus Pro-P RAM: Corsair Vengeance 16GB 3600 MHz NVMe: Adata XPG Gammix S11 Pro 512Gb PSU: Corsair TX 550M Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν μια χαρά, το μόνο "θέμα" μου είναι ότι ακούω εκτός από τους ανεμιστήρες είναι ένα περίεργο "σφύριγμα". Γνωρίζει κανείς τι θα μπορούσε να είναι; Υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω των RGB FAN που έχει το κουτί;
nickol-us Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μήπως σφυρίζουν στην κοπελιά απέναντι...; Spoiler χιουμοράκι, μη το παρεξηγήσεις και το πάρεις προσωπικά Πέρα από τη πλάκα, κάποιο βίντεο με ήχο ή ηχογράφηση ίσως βοηθούσε, είναι πολλών ειδών τα σφυρίγματα και πολλές οι πηγές προέλευσης
NothinqSpecial Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Ορίστε το βίντεο, πάντως δεν το κάνει συνέχεια πριν πχ είχε σταματήσει για 10 λεπτά IMG_6327.MOV
Ntinaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε Ορίστε το βίντεο, πάντως δεν το κάνει συνέχεια πριν πχ είχε σταματήσει για 10 λεπτά IMG_6327.MOV δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι. ποτε το κανει? μηπως οταν ζοριζεται και τραβαει πολυ ρευμα απο το τροφοδοτικο?
NothinqSpecial Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, Ntinaras είπε δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι. ποτε το κανει? μηπως οταν ζοριζεται και τραβαει πολυ ρευμα απο το τροφοδοτικο? Το κάνει και σε idle. 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε Cooler το μανίσιο εχεις? Cooler ναι το μανίσιο amd
triplex1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, NothinqSpecial είπε Το κάνει και σε idle. Cooler ναι το μανίσιο amd κοιτα τις 4 βιδες του , δεν τις εχεις σφιξει και μολις παει να ανεβασει ακουγεται
NothinqSpecial Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 23 λεπτά πριν, triplex1 είπε κοιτα τις 4 βιδες του , δεν τις εχεις σφιξει και μολις παει να ανεβασει ακουγεται Τελικά είναι το τροφοδοτικό. Αρχικά έκανα αυτό που είπες με τις βίδες του cooler και συνέχισε να ακούγεται.. Έβαλα το παλιό μου τροφοδοτικό Corsair VS650 και σταμάτησε. Πάω για αντικατάσταση να φανταστώ;
triplex1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, NothinqSpecial είπε Τελικά είναι το τροφοδοτικό. Αρχικά έκανα αυτό που είπες με τις βίδες του cooler και συνέχισε να ακούγεται.. Έβαλα το παλιό μου τροφοδοτικό Corsair VS650 και σταμάτησε. Πάω για αντικατάσταση να φανταστώ; ετσι ειναι οι προσφορες
NothinqSpecial Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε ετσι ειναι οι προσφορες Θα έχω πρόβλημα με το VS μέχρι να πάει στην αντικατάσταση αυτό; Είναι 5ετιας
triplex1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε Θα έχω πρόβλημα με το VS μέχρι να πάει στην αντικατάσταση αυτό; Είναι 5ετιας αν δεν ακους καμια τσιριδα οχι , αλλα μη το ζορισεις
niko13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Τώρα που είναι και της μόδας,εξορκισμό τον αποκλείουμε από το troubleshooting? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από niko13
NothinqSpecial Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως με την Corsair μάλλον είμαι μαλωμένος και δεν το ξέρω. Και το VS είχε γίνει πάλι αντικατάσταση. Λογικά είναι το τελευταίο που αγοράζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα