Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες η μητέρα είχε μια κλήση στο σταθερό της από έναν "κύριο" ο οποίος της είπε ότι έχει επιστροφή 150€ από power pass. Της ζήτησε τον αριθμό της για να της στείλει στο Viber τον παρακάτω σύνδεσμο winbank7.godaddysites.com

Όπου βγάζει σε υποτιθέμενη σελίδα της Πειραιώς. Τα ξέρετε τα υπόλοιπα... Ο αριθμός Viber από ελληνικό τηλεφωνικό αριθμό κινητού. (Είπα να μην τον βάλω και γίνει καμία χαζομάρα). 

Από όσο ξέρω η μάνα μου μετα από συμβουλές δικές μου ,δεν βάζει τυχαία τα προσωπικά της δεδομένα πουθενά. Και το τηλέφωνο της δεν είναι σε τηλεφωνικούς καταλόγους. Και κατά μία παράξενη σύμπτωση προχθές της έκανα e-banking.... Χμ.... Τι φάση?

Πώς στο καλό βρίσκουν τα τηλέφωνα μας ρε παιδιά 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, skepasti21 είπε

προφανώς τα αγοράζουν από κάπου; υπάρχουν σε κάποιον κατάλογο πχ αν είναι παλιά και δεν είχε δηλώσει από την αρχή ο χρήστης οτι επιθυμεί μη ανακοινώσιμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, skepasti21 είπε

Χθες η μητέρα είχε μια κλήση στο σταθερό της από έναν "κύριο" ο οποίος της είπε ότι έχει επιστροφή 150€ από power pass. Της ζήτησε τον αριθμό της για να της στείλει στο Viber τον παρακάτω σύνδεσμο https://winbank7.godaddysites.com

Όπου βγάζει σε υποτιθέμενη σελίδα της Πειραιώς. Τα ξέρετε τα υπόλοιπα... Ο αριθμός Viber από ελληνικό τηλεφωνικό αριθμό κινητού. (Είπα να μην τον βάλω και γίνει καμία χαζομάρα). 

Από όσο ξέρω η μάνα μου μετα από συμβουλές δικές μου ,δεν βάζει τυχαία τα προσωπικά της δεδομένα πουθενά. Και το τηλέφωνο της δεν είναι σε τηλεφωνικούς καταλόγους. Και κατά μία παράξενη σύμπτωση προχθές της έκανα e-banking.... Χμ.... Τι φάση?

Είτε τα αγοράζουν είτε είναι τυχαίοι αριθμοί.

Επισης πάνε να βγάλουν λεφτά και ούτε για ένα domain δεν ψήνονται να δώσουν χρήματα…

Επεξ/σία από george1807
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skepasti21 είπε

Χθες η μητέρα είχε μια κλήση στο σταθερό της από έναν "κύριο" ο οποίος της είπε ότι έχει επιστροφή 150€ από power pass. Της ζήτησε τον αριθμό της για να της στείλει στο Viber τον παρακάτω σύνδεσμο winbank7.godaddysites.com

Tυχαία βρήκαν το σταθερό της.Αν δεν το σήκωνε η μητέρα σου θα πήγαιναν στο επόμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...