Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

ψάχνω έναν τρόπο να στείλω courier στον χώρο κάποιου για να παραλάβει ένα δεματάκι.Ποια είναι η οικονομικοτερη πρόταση αυτή την στιγμή.Ήξερα την eurosender αλλά άλλαξε τις τιμές της...

Ουσιαστικά θελω να κανονίσω να παραλάβει η κούριερ ένα δέμα από άλλη πόλη της Ελλάδας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rodosf1 είπε

να πάει αυτός στα elta courrier κ να βάλει αποστολή σε κατάστημα 5€ μαζί με ΦΠΑ μέχρι 2kg για όλη την Ελλάδα. 

Αυτό πριν καιρό γιατί πλέον έχουν αλλάξει πολύ οι τιμές. Φαντάσου εγώ που έχω επαγγελματικό κωδικό χρεώνομαι κάτι λιγότερο από 5Ε για απλή αποστολή. Η υπηρεσία που λες από πόλη σε πόλη κοστίζει 9,97 με φπα. Ενώ αν δώσει εντολή για να παραδοθεί είναι 11,16!

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Αυτό πριν καιρό γιατί πλέον έχουν αλλάξει πολύ οι τιμές. Φαντάσου εγώ που έχω επαγγελματικό κωδικό χρεώνομαι κάτι λιγότερο από 5Ε για απλή αποστολή. Η υπηρεσία που λες από πόλη σε πόλη κοστίζει 9,97 με φπα. Ενώ αν δώσει εντολή για να παραδοθεί είναι 11,16!

σωστός φίλε μου! πολύ μεγάλες αυξήσεις, δεν το είχα προσέξει. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, rodosf1 είπε

να πάει αυτός στα elta courrier κ να βάλει αποστολή σε κατάστημα 5€ μαζί με ΦΠΑ μέχρι 2kg για όλη την Ελλάδα. 

10 πλεον.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Titos301 είπε

ξερει κανεις οικονομικη μεταφορικη για να στειλω ενα θεμα Σόφια, Βουλγαρια, το δεμα υπολογιζω οτι ειναι 6-10kg 

Αν είσαι απο αθήνα στη πλατεία Καραϊσκάκη υπάρχουν κτελ τα οποία κάνουν καθημερινά δρομολόγια και δέχονται δέματα σε καλές τιμές.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...