Bomber-21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε What??? Πρώτη φορά το ακούς; Δεκάδες γερόντια (και μη) μπροστά μου στο φαρμακείο αυτό έκαναν.
CheOnWeb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 hour ago, Bomber-21 said: Πρώτη φορά το ακούς; Δεκάδες γερόντια (και μη) μπροστά μου στο φαρμακείο αυτό έκαναν. Ναι, πρώτη φορά. Κι εγώ έκανα rapid και το πήρα εκτυπωμένο, χωρίς φυσικά να δώσω κωδικούς.
grayden Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν ξέρω για φαρμακεία αλλά η πλειοψηφία δίνει κωδικούς Taxis στους λογιστές χωρίς δεύτερη σκέψη.
Doubt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Ναι, πρώτη φορά. Κι εγώ έκανα rapid και το πήρα εκτυπωμένο, χωρίς φυσικά να δώσω κωδικούς. Πήρες βεβαίωση από το gov χωρίς κωδικούς; Τι ακριβώς πήρες εκτυπωμένο;
CheOnWeb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 32 minutes ago, Doubt said: Πήρες βεβαίωση από το gov χωρίς κωδικούς; Τι ακριβώς πήρες εκτυπωμένο; Τη βεβαίωση αρνητικού rapid.
Doubt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-ugeias/ugeias/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19 42 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Τη βεβαίωση αρνητικού rapid.
tzotzo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, grayden είπε Δεν ξέρω για φαρμακεία αλλά η πλειοψηφία δίνει κωδικούς Taxis στους λογιστές χωρίς δεύτερη σκέψη. καλα οι λογιστες ειναι οι δουλεια τους. απατεωνια δεν θα κανουν οι ιδιοι(κανουν δλδ αλλα χανουν πολυ περισσοτερα απο οσα κερδιζουν) καποιος εξυπνος υπαλληλακος ομως μπορει να την παιξει την μπινια.
Doubt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Τι μπορεί να κάνει δηλαδή κάποιος με ξένους κωδικούς taxis και να έχει όφελος ο ίδιος; Υπάρχει θέμα ιδιωτικότητας κι εμπιστευτικότητας σαφώς, αλλά οικονομική ζημιά πως;
villa&spa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 31/8/2022 στις 9:13 ΜΜ, magictoboggan είπε Πάει τρένο η ατζέντα. Τραπεζικοί λογαριασμοί συνδεδεμένοι με το κράτος (π.χ. Gov.gr Wallet), ταυτοποίηση προσώπου παντού, φιλτραρισμένες πληροφορίες σε κάθε μηχανή αναζήτησης. Και όλη η διαχείριση των δεδομένων απο ιδιόκτητες εταιρείες (π.χ. server). Έρχεται σύντομα και το σύστημα κοινωνικών πόντων. +14% αύξηση στην φορολογική δήλωση επειδή κατανάλωσες 100γρ. συνθετικό κρέας αντί για έντομα. Πωπω τι θεός που είναι ο Πιερρακάκης... Skynet το βάλανε? όνομα κ πράγμα 🙄 Σαν ταινία φαντασίας...
FlyingGEM Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Εμεις που εχουμε προβλημα με την εφορια, τι πρεπει να κανουμε;
sbdev Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Ξερει κανεις αν χρησιμοποιοντας την υπηρεσια μπορεις να αλλαξεις την φωτοφραφια της ταυτοτητας σου χωρις να χρειαστει να βγαλεις νεα ταυτοτητα;
Thermomangr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση.. υπάρχει κάποια σελίδα που μας δείχνει αν είναι συμβεβλημένος-πιστοποιημένος φωτογράφος κάπου; ή θα πρέπει να πάρω σβάρνα τα φωτογραφεία να ρωτάω;
NikosKallithea Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Thermomangr είπε εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση.. υπάρχει κάποια σελίδα που μας δείχνει αν είναι συμβεβλημένος-πιστοποιημένος φωτογράφος κάπου; ή θα πρέπει να πάρω σβάρνα τα φωτογραφεία να ρωτάω; Εγω πιστεύω οτι αν πας και τους ρωτήσεις κατι τετοιο θα σε κοιτάνε σαν την αγελάδα το τραίνο. Δεν ξερω μπορεί να κανω και λαθος😁
Thermomangr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Στις 24/10/2022 στις 6:43 ΜΜ, NikosKallithea είπε Εγω πιστεύω οτι αν πας και τους ρωτήσεις κατι τετοιο θα σε κοιτάνε σαν την αγελάδα το τραίνο. Δεν ξερω μπορεί να κανω και λαθος😁 με βάζεις σε πειρασμό.
lost2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, προσπαθώ να αμπω στο myphoto για να κάνω αλλαγή στο δίπλωμα και με το που κάνω σύνδεση και περνάω τον αριθμό MINDG GSIS κωδικός μιας χρήσης, με βγάζει συνέχεια το Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα. με 2 browser και σε win και σε linux. το έχει δουλέψει κάποιος , δουλεύει κανονικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα