Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Bomber-21 said:

Πρώτη φορά το ακούς; Δεκάδες γερόντια (και μη) μπροστά μου στο φαρμακείο αυτό έκαναν.

Ναι, πρώτη φορά. Κι εγώ έκανα rapid και το πήρα εκτυπωμένο, χωρίς φυσικά να δώσω κωδικούς. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω για φαρμακεία αλλά η πλειοψηφία δίνει κωδικούς Taxis στους λογιστές χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Ναι, πρώτη φορά. Κι εγώ έκανα rapid και το πήρα εκτυπωμένο, χωρίς φυσικά να δώσω κωδικούς. 

Πήρες βεβαίωση από το gov χωρίς κωδικούς;

Τι ακριβώς πήρες εκτυπωμένο;

Δημοσ.
32 minutes ago, Doubt said:

Πήρες βεβαίωση από το gov χωρίς κωδικούς;

Τι ακριβώς πήρες εκτυπωμένο;

Τη βεβαίωση αρνητικού rapid. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, grayden είπε

Δεν ξέρω για φαρμακεία αλλά η πλειοψηφία δίνει κωδικούς Taxis στους λογιστές χωρίς δεύτερη σκέψη.

καλα οι λογιστες ειναι οι δουλεια τους. απατεωνια δεν θα κανουν οι ιδιοι(κανουν δλδ αλλα χανουν πολυ περισσοτερα απο οσα κερδιζουν) καποιος εξυπνος υπαλληλακος ομως μπορει να την παιξει την μπινια.

Δημοσ.

Τι μπορεί να κάνει δηλαδή κάποιος με ξένους κωδικούς taxis και να έχει όφελος ο ίδιος;

Υπάρχει θέμα ιδιωτικότητας κι εμπιστευτικότητας σαφώς, αλλά οικονομική ζημιά πως;

Δημοσ.
Στις 31/8/2022 στις 9:13 ΜΜ, magictoboggan είπε

Πάει τρένο η ατζέντα. Τραπεζικοί λογαριασμοί συνδεδεμένοι με το κράτος (π.χ. Gov.gr Wallet), ταυτοποίηση προσώπου παντού, φιλτραρισμένες πληροφορίες σε κάθε μηχανή αναζήτησης. Και όλη η διαχείριση των δεδομένων απο ιδιόκτητες εταιρείες (π.χ. server). Έρχεται σύντομα και το σύστημα κοινωνικών πόντων. +14% αύξηση στην φορολογική δήλωση επειδή κατανάλωσες 100γρ. συνθετικό κρέας αντί για έντομα. Πωπω τι θεός που είναι ο Πιερρακάκης...

Skynet το βάλανε? όνομα κ πράγμα 🙄

Σαν ταινία φαντασίας... 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν χρησιμοποιοντας την υπηρεσια μπορεις να αλλαξεις την φωτοφραφια της ταυτοτητας σου χωρις να χρειαστει να βγαλεις νεα ταυτοτητα;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση.. υπάρχει κάποια σελίδα που μας δείχνει αν είναι συμβεβλημένος-πιστοποιημένος φωτογράφος κάπου; ή θα πρέπει να πάρω σβάρνα τα φωτογραφεία να ρωτάω;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Thermomangr είπε

εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση.. υπάρχει κάποια σελίδα που μας δείχνει αν είναι συμβεβλημένος-πιστοποιημένος φωτογράφος κάπου; ή θα πρέπει να πάρω σβάρνα τα φωτογραφεία να ρωτάω;

Εγω πιστεύω οτι αν πας και τους ρωτήσεις κατι τετοιο θα σε κοιτάνε σαν την  αγελάδα το τραίνο.

Δεν ξερω μπορεί να κανω και λαθος😁

Δημοσ.
Στις 24/10/2022 στις 6:43 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Εγω πιστεύω οτι αν πας και τους ρωτήσεις κατι τετοιο θα σε κοιτάνε σαν την  αγελάδα το τραίνο.

Δεν ξερω μπορεί να κανω και λαθος😁

με βάζεις σε πειρασμό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, προσπαθώ να αμπω στο myphoto για να κάνω αλλαγή στο δίπλωμα και με το που κάνω σύνδεση και περνάω τον αριθμό MINDG GSIS κωδικός μιας χρήσης, με βγάζει συνέχεια το

Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα.

Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

με 2 browser και σε win και σε linux.

το έχει δουλέψει κάποιος , δουλεύει κανονικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...