Προς το περιεχόμενο

Έτσι θα είναι η φορητή παιχνιδομηχανή της Logitech, για κορυφαίο cloud gaming

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο την στιγμή που είναι cloud και ενα απλό κινητο δεν μπορει να το κάνει αυτο? Ποιος ο λόγος για game chip? Δεν καταλαβα αν κατεβάζεις κιόλας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Τα πράγματα για την Ελλάδα είναι δύσκολα. Για το cloud gaming δεν θες μόνο bandwidth αλλά low latency. Το 2ο ό,τι και να κάνει ο πάροχος δεν λύνεται αν δεν υπάρχουν server από τις υπηρεσίες αυτές κοντά ή μέσα στην Ελλάδα. Όταν φτιάξει η microsoft το Cloud infrastructure εδώ στην Ελλάδα, και αν βάλει και xcloud υπηρεσίες σε αυτό, τότε θα έχουμε χαμηλό latency εκει.

Αλλά νομίζω ότι αυτές οι φορητές κονσόλες μπορούν να κάνουν streaming και παιχνίδι που παίζει local στην κονσόλα σου. Οπότε εκεί δεν υπάρχει πολύ πρόβλημα. Μπορεί κάποιος που θέλει να παίξει βράδυ στο κρεβάτι του, να κάνει streaming από την κονσόλα του ή τον υπολογιστή του.

εμενα καποιος μου ειπε οτι οι ελληνικες εταιριες δεν πληρωνουν τους παροχους της ευρωπης για tier1 συνδεσεις που μπορουν να δωσουν χαμηλο latency. δεν εχω ιδεα αν ισχυει. παντως βλεπω στριμ απο ρουμανια με 20ms. ελλαδα δεν εχω δει.

2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Τα πράγματα για την Ελλάδα είναι δύσκολα. Για το cloud gaming δεν θες μόνο bandwidth αλλά low latency. Το 2ο ό,τι και να κάνει ο πάροχος δεν λύνεται αν δεν υπάρχουν server από τις υπηρεσίες αυτές κοντά ή μέσα στην Ελλάδα. Όταν φτιάξει η microsoft το Cloud infrastructure εδώ στην Ελλάδα, και αν βάλει και xcloud υπηρεσίες σε αυτό, τότε θα έχουμε χαμηλό latency εκει.

Αλλά νομίζω ότι αυτές οι φορητές κονσόλες μπορούν να κάνουν streaming και παιχνίδι που παίζει local στην κονσόλα σου. Οπότε εκεί δεν υπάρχει πολύ πρόβλημα. Μπορεί κάποιος που θέλει να παίξει βράδυ στο κρεβάτι του, να κάνει streaming από την κονσόλα του ή τον υπολογιστή του.

εμενα καποιος μου ειπε οτι οι ελληνικες εταιριες δεν πληρωνουν τους παροχους της ευρωπης για tier1 συνδεσεις που μπορουν να δωσουν χαμηλο latency. δεν εχω ιδεα αν ισχυει. παντως βλεπω στριμ απο ρουμανια με 20ms. ελλαδα δεν εχω δει.

Είσαι στο κτελ Αθήνας - Βόλου και παίζεις ένα τριωρακι mass effect γιατί είσαι και μερακλής. Θά σου κοστίσει μόνο 50 ευρώ data κινητής. Πολύ worth, να το κάνετε preorder.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Πάντως το Dock  το έχει πατεντάρει η Nintendo λογικά. Αλλιώς θα το βλέπαμε και από αυτές τις κονσόλες.

Θα στριμαραμε σε μεγάλες τv...

Συσκευές σαν το dock κυκλοφορούν πολλά χρόνια για laptops ενώ η Samsung είχε βγάλει και για τα smartphones της. Είναι πολύ generic idea για να μπορεί κάποιος να την πατεντάρει.

DeX Docking Station | Use S8 & S8+ Smartphone as PC | Samsung UK

Satechi USB-C Docking Station με PD Ethernet Ασημί (ST-ABHFS) | Skroutz.gr

HP Thunderbolt 3 Docking Station με DisplayPort 4K PD Ethernet και συνδεση 2 Οθονών Μαύρο (2UK37AA) | Skroutz.gr

Επεξ/σία από john_dr
  • Like 2

39 λεπτά πριν, john_dr είπε

Συσκευές σαν το dock κυκλοφορούν πολλά χρόνια για laptops ενώ η Samsung είχε βγάλει και για τα smartphones της. Είναι πολύ generic idea για να μπορεί κάποιος να την πατεντάρει.

DeX Docking Station | Use S8 & S8+ Smartphone as PC | Samsung UK

Satechi USB-C Docking Station με PD Ethernet Ασημί (ST-ABHFS) | Skroutz.gr

HP Thunderbolt 3 Docking Station με DisplayPort 4K PD Ethernet και συνδεση 2 Οθονών Μαύρο (2UK37AA) | Skroutz.gr

Πως της ξέφυγε της apple αυτή η πατέντα;;;

25 λεπτά πριν, aggelis6 είπε

Πως της ξέφυγε της apple αυτή η πατέντα;;;

Ε, γιατί να τα πουλήσει όλα σε μια συσκευή, όταν μπορεί να πουλάει τα εξτρά χαρακτηριστικά 1-1 με πολύ μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...