sphinxgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Σε τόσο χαμηλή τιμή έχουν κατέβει μόνο 1 φορά, για λίγες ώρες. Είναι απο τις πιο καλές και ποιοτικές επιλογές για ηχεία υπολογιστή. Δεν έχουν Sub και προορίζονται για όσους δεν θέλουν Sub και θέλουν την καλύτερη ποιότητα σε μικρό μέγεθος. Σε αυτό το μέγεθος είναι σχεδόν αδύνατον να βρείτε τέτοια ποιότητα αν δεν ανεβείτε τουλάχιστον 500% σε χρήματα. Όποιον τον ενδιαφέρει η μέγιστη δυνατή ποιότητα, στο χαμηλότερο μέγεθος για ηχεία υπολογιστή, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει. Αν θέλετε να κάνετε party και να παίζετε παιχνίδια στη μέγιστη ένταση, πάρτε κάτι μεγαλύτερο και ακριβότερο. https://www.skroutz.gr/s/19955878/Edifier-G2000-RGB-Ασύρματα-Ηχεία-Υπολογιστή-2-0-με-RGB-Φωτισμό-και-Bluetooth-Ισχύος-32W-σε-Μαύρο-Χρώμα.html https://www.cosmodata.gr/product/331983/ Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από sphinxgr 6
Allan-Wake Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 τα εχω σε λευκο χρωμα. ειναι πολυ καλα 3
NothinqSpecial Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Είμαι ανάμεσα στα Edifier G2000 και στα Edifier R1280T. Πάντως το checkout page τους φαίνεται να μην δουλεύει.
alexx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Καλημέρα, από αυτά παίρνει κανένα μπάσο; Γιατί έχω κάτι 10ετιας και θα ήθελα να μην πάει χαμένο.
sphinxgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε Είμαι ανάμεσα στα Edifier G2000 και στα Edifier R1280T. Πάντως το checkout page τους φαίνεται να μην δουλεύει. Εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Τα g2000 τα παίρνεις όταν έχεις ως προτεραιότητα το μικρό μέγεθος με καλή ποιότητα. 1 λεπτό πριν, alexx είπε Καλημέρα, από αυτά παίρνει κανένα μπάσο; Γιατί έχω κάτι 10ετιας και θα ήθελα να μην πάει χαμένο. Ναι μπορεί να πάρει ενεργό Sub.
NothinqSpecial Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 37 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Τα g2000 τα παίρνεις όταν έχεις ως προτεραιότητα το μικρό μέγεθος με καλή ποιότητα. Ναι μπορεί να πάρει ενεργό Sub. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολλές απαιτήσεις, ψάχνω ηχεία για καθημερινή χρήση. Απλά οι τιμές δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Χώρος στο γραφείο υπάρχει πάντως και για τα μεγάλα. 1
Predatorkill Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, NothinqSpecial είπε Πάντως το checkout page τους φαίνεται να μην δουλεύει. Μολις τα πηρα. Ευχαριστω OP. 1
Allan-Wake Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ερωτηση, εχεις καλύτερο ηχο αν τα συνδεσεις με usb? (οχι aux) Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από Allan-Wake
sphinxgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Ερωτηση, εχεις καλύτερο ηχο αν τα συνδεσεις με usb? (οχι aux) Δύσκολη ερώτηση. Εγω όπως τα άκουσα, δεν έχουν διαφορά. Βέβαια παίζει ρόλο και η κάρτα ήχου που έχεις. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από sphinxgr 1
Rattlehead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 23 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Δύσκολη ερώτηση. Εγω όπως τα άκουσα, δεν έχουν διαφορά. Βέβαια παίζει ρόλο και η κάρτα ήχου που έχεις. Εγω θελω τους μαρκαδορους απο κατω απο τα ηχεια!τα πουλας; 🤣
Allan-Wake Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Δύσκολη ερώτηση. Εγω όπως τα άκουσα, δεν έχουν διαφορά. Βέβαια παίζει ρόλο και η κάρτα ήχου που έχεις. Κάρτα ήχου της μητρικής
tselakosss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Τα τσιμπησα κι εγω δεν κρατηθηκα. Αυριο οι δοκιμες 😎
nek4d Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Κάρτα ήχου της μητρικής Ομως τι καρτα ηχου εχει η μητρικη? Δεν εχουν ολες την ιδια, υπαρχουν μεγαλες αποκλισεις. 2 ώρες πριν, Rattlehead είπε Εγω θελω τους μαρκαδορους απο κατω απο τα ηχεια!τα πουλας; 🤣 Δεν ειναι μαρκαδοροι αυτα, ειναι ασυρματα sound enhancers, αλλαζουν την πορεια των ηχοκυματων 😝
sphinxgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Rattlehead είπε Εγω θελω τους μαρκαδορους απο κατω απο τα ηχεια!τα πουλας; 🤣 Με 25€ μπορείς να πάρεις 2 αφρολέξ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα