man_anag Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση αγοράς για τηλεόραση 50 ιντσών ίσως και λίγο μεγαλύτερη , η χρήση που θέλω να κάνω είναι κυρίως netflix και λίγο gaming , Βασική προϋπόθεση για εμένα είναι να μπορώ να κάνω mirroring από το κινητό μου . Το budget μου είναι μέχρι 550 ευρώ ,επίσης βλέπω καλά λόγια για τις tcl ,μπορούν να συγκριθούν με τις αντίστοιχες lg η και άλλες επώνυμες; Ευχαριστούμε εκ των προτέρων Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από man_anag
graphist83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Στα λεφτα αυτα θα επέλεγα, 50Q60BA, επώνυμη, με va panel, σοβαρο επεξεργαστή - λειτουργικο και προσεγμενο design.
man_anag Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Γνωρίζεις αν αφήνει της λευκές σκιές όταν δείχνει μαύρο; Η δεν παρουσιάζεται στο va panel?
graphist83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Clouding μπορουν να εμφανισουν ολες οι tv. Σε τετοιες κατηγοριες ισως πιο δυσκολα. Εγω σε αυτο το μοντελο δεν εχω συναντήσει (εχω τοποθετήσει πολλες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα