babisskg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μαζί με την καλησπέρα μου , παρακαλώ τα φώτα σας , σχετικά με την απουσία file manager συν κάποιων άλλων βασικών app στο λειτουργικό ενός Realme C25y . Φαίνεται πως πρόκειται για κάποια light έκδοση Android η οποία δεν κουβαλάει κάποια τυπικά , όπως λήψεις , άλμπουμ για φωτογραφίες , file manager και πιθανόν και άλλα που δεν πρόσεξα . Φυσικά μπορούμε να προσθέσουμε τα παραπάνω ξεχωριστά , όμως τυχόν εμπειρία κάποιων θα βοηθήσει αρκετά ώστε να προσθέσουμε τα κατάλληλα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας .
GATE123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Επειδή είναι σαν το καθαρό Android έχει τα βασικά. Ότι θες μπορείς να τα κατεβάσεις από το Play store. 1
babisskg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 23 λεπτά πριν, GATE123 είπε Επειδή είναι σαν το καθαρό Android έχει τα βασικά. Ότι θες μπορείς να τα κατεβάσεις από το Play store. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , λες δλδ πως έχουμε ένα Android One ?
GATE123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Κάπως έτσι. Βασικά είναι ίδιο με OnePlus. Και επειδή έχω και Realme και OnePlus το λειτουργικό του είναι ίδιο. 1
babisskg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, GATE123 είπε Κάπως έτσι. Βασικά είναι ίδιο με OnePlus. Και επειδή έχω και Realme και OnePlus το λειτουργικό του είναι ίδιο. Να ευχαριστήσω και πάλι για τον χρόνο σου , θα ρίξω μιά ματιά πάλι , βλέπω πως μπορεί να λειτουργήσει με τα Google files , ίσως βρώ κάτι σε standalone app με την μορφή " Λήψεις " , την καλημέρα μου , καλή συνέχεια !
GATE123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Εάν έχεις δεύτερο κινητό δες ποιες εφαρμογές σε βολεύουν και βάλτες στο Realme. 1
babisskg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, GATE123 είπε Εάν έχεις δεύτερο κινητό δες ποιες εφαρμογές σε βολεύουν και βάλτες στο Realme. Θα δω το " Λήψεις " αν ανήκει στην εγκατάσταση του Android σε Xiaomi , αν και βρήκα ήδη κάτι παραπλήσιο στο playstore . Θα δω επίσης αν υπάρχει ανάγκη άλλου file manager πέραν του τυπικού Google files . Το Google photos είναι υπεραρκετό , σε ότι αφορά άλμπουμ εικόνων , τυπική επεξεργασία κλπ . Ευχαριστώ πολύ @GATE123 !
GATE123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Για Files έχω το ES File Explorer Pro(εκτός play store). 1
babisskg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Για Files έχω το ES File Explorer Pro(εκτός play store). Το ES το γνωρίζω από το παρελθόν και είναι αξιόπιστη εφαρμογή . Μάλλον θα το προτιμήσω . Μία λεπτομέρεια που δεν την κατανοώ ακόμη και σήμερα , όταν ρωτάνε πως να χαρακτηρίσουν σαν αποθηκευτικό χώρο μία εξωτερική κάρτα μνήμης δίνουν τις επιλογές να προεκταθεί ο υπάρχων χώρος η να γίνει τελείως ξεχωριστος η εξωτερική κάρτα . Τι είναι προτιμότερο για την περίπτωση όπου θέλει κάποιος να πάρει την κάρτα σε άλλη συσκευή κάποια στιγμή μελλοντικά ? Καλά , όχι ότι υφίσταται ζήτημα να αγοραστεί μία καινούργια micro SD .
GATE123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Εγώ την έχω ξεχωριστά και όχι να συγχωνευτεί με το κινητό για το λόγο που είπες. Να θέλω δηλαδή να την βάλω σε άλλο κινητό.
babisskg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, GATE123 είπε Εγώ την έχω ξεχωριστά και όχι να συγχωνευτεί με το κινητό για το λόγο που είπες. Να θέλω δηλαδή να την βάλω σε άλλο κινητό. Κατανοητό .......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα