Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα βρίσκομαι σε αναζήτηση καθίσματος καθως ομμικρος δεν χωρα στο αυγουλακι!

https://www.irabebe.gr/volta-kai-metakinisi/kathismata-aftokinitou/inglesina-kathisma-aftokinitou-caboto-i-size-76-150-ek-black-80032_80032/

Έχει κανεις αποψη για το συγκεκριμένο?

Βρήκα reviews μονο στο amazon και λενε οτι κανει πολυ θόρυβο (χτυπους). Επίσης δεν το βρισκω στο ADAC.

Δημοσ.

Το Keplero που έχω είναι τίμιο για τα λεφτά του και θα το πρότεινα γιατί είναι περιστρεφόμενο και βολεύει αρκετά, αν και το συγκεκριμένο δεν μπορείς να το γυρίσεις με ένα χέρι. Γενικά στο ADAC έχει 4-5 όσο θυμάμαι μοντέλα της Inglesina με γενικά καλά αποτελέσματα. Τσέκαρε και Cybex. Έχω το Sirona στο κύριο αυτοκίνητο και είναι απίστευτα βολικό και με βαθμολογία στο ADAC 1,9

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Burgos είπε

Το Keplero που έχω είναι τίμιο για τα λεφτά του και θα το πρότεινα γιατί είναι περιστρεφόμενο και βολεύει αρκετά, αν και το συγκεκριμένο δεν μπορείς να το γυρίσεις με ένα χέρι. Γενικά στο ADAC έχει 4-5 όσο θυμάμαι μοντέλα της Inglesina με γενικά καλά αποτελέσματα. Τσέκαρε και Cybex. Έχω το Sirona στο κύριο αυτοκίνητο και είναι απίστευτα βολικό και με βαθμολογία στο ADAC 1,9

Τωρα εχω το αυγουλακι aton της cybex. Και εχω και την isofix την βαση τους,που κουμπώνει το sirona (0-18kg) . Αλλα ο μικρός ειναι 13μηνων 13 κιλα κ ψηλος και νομιζω οτι και αυτο θα χρειαστεί συντομα αλλαγη. Οποτε σκεφτομαι κατι σε 9-36.θαβτσεκαρω το keplero.

Επεξ/σία από nicostratos
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nicostratos είπε

καλησπέρα βρίσκομαι σε αναζήτηση καθίσματος καθως ομμικρος δεν χωρα στο αυγουλακι!

https://www.irabebe.gr/volta-kai-metakinisi/kathismata-aftokinitou/inglesina-kathisma-aftokinitou-caboto-i-size-76-150-ek-black-80032_80032/

Έχει κανεις αποψη για το συγκεκριμένο?

Βρήκα reviews μονο στο amazon και λενε οτι κανει πολυ θόρυβο (χτυπους). Επίσης δεν το βρισκω στο ADAC.

αμα ειναι φασον της ΗΡΑ, δεν το βρεις

σε αυτο το ευρος τιμης, εγω θα προτεινα τα Joie (αγγλικης κατασκευης), εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος

Δημοσ.

Ιταλικά είναι τα inghesina.

Δεν θα κοίταγα για κάθισμα τέτοιας μάρκας όπως δεν θα κοίταγα και chicco. Γενικά από προσωπική εμπειρία και συγκρίνοντας το αυγό της ingle με ένα cybex που μου έδωσε συγγενής ήταν η μέρα με τη νύχτα.

Έχω μείνει ευχαριστημένος από cybex, britax romer και axkid. Ειδικά το τελευταίο που έχει φορά μπρος - πίσω, γύρισμα στο πλάι για να βάλεις το παιδί με άνεση το κάνει εξαιρετικά βολικά.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...